Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 120 z 122 PrvníPrvní ... 2070110118119120121122 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,786 až 1,800 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1786
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    zdarec promin že jsem tady dlouho nereagoval ale videl jsem co jsi odpovědel již hned samostatně mě to již chodí (samo se to přemíta) ale zvuk ne a ne ale co me stve že u žádné co jsem zkoušel ( mam jich asi 500 v M10 ale tak 1/2 vyzkousena a nic)postupně budu zkoušet dal třeba se to u nejake chytne . jinak zatim vše ok trochu me zaujal ted ten padfone II od asusu ale notasek 10" mam M10 me dostačuje tak zatim budu čekat zdarec zatim
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1787
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Ještě mě napadá zkusit hard reset. Pokud to ani potom nepůjde, bude to nejspíš závada na servis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1788
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118


    Jen potvrzuji po dlouhé době, navigace interní je velmi spartánská, iGo 8 -> Primo 1 bez problémů na tzv. první šlápnutí, Primo 2 i QX s problémy, něco vořu, trhá se mi kontakt na GPS modul na druhou stranu TMC bez problémů přes data. Nevíte někdo co s tím věčným dohledáváním GPS modulu? Tomsoft říká, že dvojka bez problémů. Jak jsi prosím vyladil (patrně přetížení procesoru) Primo 2? Mám stejný problém i přes různé pokusy s nastavením portů GPS - natvrdo (port 2 - v souladu s nastavením M10, baudy jakékoli do 57 600 nebo source=NMEA nebo port i baud = auto - to jde nejlíp), set_mesages na 0 už mám pořešené. Díky za odpověď.
    P.S. s i bez skinu stejný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1789
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    Dobrý den chci se zeptat na poslední verzi 627 kde ji mohu stáhnout?zde už nejde...děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1790
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    Dobrý den kde stáhnu tu nejposlednější romku?díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1791
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1792
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    já scháním tu nejposlednější M627 Full cZonee.a ta nejde stáhnout,že byla vymazána...jinak díky za odpověd protože sem skoro nikdo nechodí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1793
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    bohužel mate pravdu je to už mrtvé s koncem WM 6.5 xx je hold konec i ja sem sem rad chodil ta 6.26. je asusu ta co pišete je varianta 6.26 ale asi ok je to od mistra ja ji nikdy nedal je tam jen par vychytavek ja jedu v origu alespon do konce zaruky musela by jste na Toma
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1794
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Zdravíčko , zavítal jsem zde ,abych se podíval a zavzpomínal na ty fajn časy ) . Taky mě překvapuje ,kolik z vás má stále M10ku.... tak ať všem slouží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1795
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    zdravím Permara jsem rad že jsi a zavítal jsi :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1796
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    44

    Taky zdravím Permara. M10 stále fachá i díky Tobě a Tvým radám
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1797
    Nováček
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    zdravím mě taky zatím funguje ale častěji mi zamrzá a musím dělat restart...proto bych chttěl flšnout tu nejposlednější romku 6,27cze ale asi to nezvládnu bez toho postupu s obrázky....jsou tam jen křížky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1798
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    20

    ) Tiez mam este M10 a stale funguje i ked po zarucnej vymene ramceka sa ten chrom osuchava. Nevadi
    Verim ze mi este bude sluzit aspon pokial bude sluzit bateria.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1799
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    zdarvim prosím neví nekdo jak se jmenuje soubor nebo složka se záložkama (oblíbené) a kde je v opera mini 5.1. Wm 6.5. a jestli to jde před odinstalovaním normalne kopirovat (zalohovat) a pak vložit do nově instalovane mini (např.po HR) diik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1800
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    9

    zdravím,také bych potřeboval nějaký funkční odkaz na poslední Pitkovu ROMku do M10.Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08