Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 110 z 122 PrvníPrvní ... 1060100108109110111112120 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,636 až 1,650 z 1824

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...

  1. #1636
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    To kapap1 : Kdyby si investoval cca 220,- Kč do kvalitní fólie ,tož by tě oprava ,případná, nemusela stát 10x tolik co fólie. Asi to s nimi neusmlouváš, M10ka nemá displej,typu kapacitních displejů,kde stylus není potřeba ,a jsou krapet z jiného ,tvrdšího a vůči poškrábání odolného materiálu,tož to asi tak ve stručnosti na vysvětlenou.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1637
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jenom k dodatek k tvrdosti či pevnosti touch panelů.
    Jak odporové tak i kapacitní mají různé tvrdosti a pevnosti.
    Poškozením i třeba jedné z vrstev touch panelu můžete ovlivnit plnou funkčnost.
    Takže to není jen o hloubce poškrábání. Je třeba si uvědomit jak takovýto panel funguje a jak takovéto poškození může ovlinit jeho správnou funkci.
    Asi nejnáchylnější je touch panel na přímý kolmý úder.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00354286_vrstvy_61lB.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 21.2 KB 
ID: 11942  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1638
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    55

    kdo použiva garmina je aktualizace 2012.20 je toho 2292MB All a už to neni přes garminasus ale přes mygarmin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1639
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Prosim ma tu niekto funkcne SKYPE pre WM a Garmin ASUS ?? Ja viem ze to tu bolo mozno riesene ale verizie skype-windows-mobile-ppc-cab potom Skype 3.0.0.256 nechcu ist...?

    Takze ak ma niekto skype na mobile a ide mu vedel by povedat ako to rozchodil..Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1640
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Take jsem zkousel,to co popisujes,a nic.... proste me Skype take ,na M10,nejede,proc ? To vazne nevim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1641
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ale já vím.... to je rukama
    vyhoďte to už konečně (myslím ten super program Sykpe) :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1642
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    hmm takze to neide.. hmm A neide to len na M10 alebo vsade kto ma WM 6.5.3 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1643
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    34

    mám v Asusu M1O nainstalovanou verzi Skype 3.0.0.256 a chodí mi to úplně normálně.A instalace proběhla taky bez problémů,jen jsem nastavil svůj účet a už to pracovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1644
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    alelujaaa.... tak sa mi to podarilo rozchodit .. SKYPE IDE konecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1645
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A v čem byl teda problém, že to pořád nešlo a najednou ano?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1646
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Tak siel som na stranku a nainstaloval som Skype. Pise sa tam ze verzia Skype Cab file for version 3.0.0.256


    Odkaz


    Potom som si vytvoril novy ucet .Neprihlasoval som sa na svoj stary ucet...... Dost dlho to trvalo kym ma napojilo Aj 2 3 min. takze som dost dlho klikal na mobil aby ma neviplo z netu....Nakoniec po dlhom case ma napojilo. Dal som odhlasit a napojit sa na sovje meno ktore som mal povodne a islo to.....Asi tak

    Inac ako ste to riesili co sa tyka hlasu a odposluchu Lebo je zapnuti pri telefonovani cez skype hlasny odposluch ako to vypnut..

    Na stranke http://technewscast.com/technology/articles/configure-earpiece-skype-calls-windows-mobile-htc-hd2/

    je postup ako to urobit. Urobil som to a mam pocit ze sa nic nezmenilo..?

    Vie mi niekto poradit

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1647
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Takže,mě už ten skvělý program Skype také funguje ,chce to nejen dlouhou trpělivost,ale hlavně i občas hrubou silu,stačí s PDA praštit o zem a huš to jede.... a ani to nebolelo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1648
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    35

    ahoj,
    když už se tady něco volnějšího řeší , tak se taky přidám:-)
    - kolem skypu/IM+
    používáte někdo IM+ a zaznamenali jste špatné připojení na skype účet?
    většina dalších účtů jede jako víno, jen skype se nechce připojit (verze 8.1)
    klasický single skype app pro wm pracuje nad míru spokojeně / odkaz níže
    http://stahovat.okamzite.eu/news.php?readmore=762
    -Tomsoft skrýtSIM
    perfektní vychytávka, ale bohužel fungovala jenom chvilku, poté mi to zase vše vyskákalo duplicitně.
    jako by se to moc nesnášelo s resco keybordem.
    - Aleksoft CoolCamera 1.5
    skvělěj softík, ale jen se otevře a zase zhasne, na oficiálních stránkách náš model není sice uveden, ale teoreticky by to mohlo fungovat.
    - igo primo 9.2.1.179499
    slyšel jsem , že se to dá prý přepnout jako turistická s detailnějším vykresením mapy, ale spíš mi to přijde jako sci-fi:-)
    za jakýkoli tipy díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1649
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Ja pouzivam IM+ zaplatil som si ho a tak isto mi blbne skype .hmmm. ale postrehol som to od vcera . Skor to islo. Neviem preco...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1650
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    35

    no já sem si ho také zakoupil přez paypal s očekáváním, že pofičí jako ta trialka, co fungovala bez jakýchkoli závad:-(
    furt to řeším s tou jejich podporou po mailu i na fóru, zatím bez výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  2. Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 16:23
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08