Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 15 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 223

Téma: HTC HD2 (Leo) - Nové ROM, příšlušné zkušenosti atp.

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Zatím jsem tohle téma nikde nenašel, tak sem prosím dávejme poznatky k novým ROM, ok?
    Postupně doplním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Duttys Leo Sense 2.5 Holy Grail V.01[/h]
    Původní ROM 2.01 ( CE OS Build 5.2.21887.5.0.86 )


    Změny:
    - CE OS & Build 5.2.21887.5.0.86
    - RON 2.01 Base.
    - Balíčky LEO 2.02 test Rom.
    - Zlepšený výkon

    Více zde:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610634

    Postřehy:
    Chvílema dost nestabilní, u mě měla sklony se občas podivně seknout. Jinak dobře vybavená ROM.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    86

    [h]SONE HD2 v.1.0 - zkušenosti[/h]

    Ahoj, tak jsem vyzkoušel jak ILVY romku ligt i Manilla, ani jedna se mi nelibyla, zatím se mi nejvíce líbí ta co je poslední uvedena zde...WWE] [27.12.09] [WM 6.5.3. 28014] [SONE HD2 v.1.0) je fajn, hezká, rychlá a tak,,,, jen jediný problém mám a to je kousnutí se u telefonování... snad to bude po restartu ok...
    EDIT
    nebyla, nerozchodil jsem ji, neukazovala se klavesnice, velmi pomala odezva na změny, zasekávání systému a tak...

    Tedˇtam mám off rom HTC 1.48 bez lokalizace.... zatím se mi zdá opravdu to nejlepší co zatím je (pokud chcete mít TF3D)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]7.1.10 - PDAVIET-2.01.531.05 - Build V06 (Core 23517)[/h]

    Zdroj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606816

    Popis:
    2.01.531.06 ROM WM6.5 - HTC hd2 (Leo)
    CE OS 5.2.23517 Build 23517.5.5.0
    V06 s 23.517 běží pěkně rychle a hladce
    Core 23.517 bez chyby Dialeru, Phone
    Použita poslední verze 2_5_19222911_0 Manila, podporuje Lanscape režim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od Nosac
    jak jsem psal jinde...

    Ahoj, tak jsem vyzkoušel jak ILVY romku ligt i Manilla, ani jedna se mi nelibyla, zatím se mi nejvíce líbí ta co je poslední uvedena zde...WWE] [27.12.09] [WM 6.5.3. 28014] [SONE HD2 v.1.0) je fajn, hezká, rychlá a tak,,,, jen jediný problém mám a to je kousnutí se u telefonování... snad to bude po restartu ok...
    EDIT
    nebyla, nerozchodil jsem ji, neukazovala se klavesnice, velmi pomala odezva na změny, zasekávání systému a tak...

    Tedˇtam mám off rom HTC 1.48 bez lokalizace.... zatím se mi zdá opravdu to nejlepší co zatím je (pokud chcete mít TF3D)
    Jo, taky jsem tak nějak došel k původní ROMce
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]PDA VIET - ochutnání[/h]

    Tak zatim docela prekvapila - bezi uz par hodin pekne stabilne i s novym MS rozhranim na tlacitka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Nosac
    jak jsem psal jinde...

    Ahoj, tak jsem vyzkoušel jak ILVY romku ligt i Manilla, ani jedna se mi nelibyla, zatím se mi nejvíce líbí ta co je poslední uvedena zde...WWE] [27.12.09] [WM 6.5.3. 28014] [SONE HD2 v.1.0) je fajn, hezká, rychlá a tak,,,, jen jediný problém mám a to je kousnutí se u telefonování... snad to bude po restartu ok...
    EDIT
    nebyla, nerozchodil jsem ji, neukazovala se klavesnice, velmi pomala odezva na změny, zasekávání systému a tak...

    Tedˇtam mám off rom HTC 1.48 bez lokalizace.... zatím se mi zdá opravdu to nejlepší co zatím je (pokud chcete mít TF3D)
    No vidíš,a já s WWE] [27.12.09] [WM 6.5.3. 28014] [SONE HD2 v.1.0) nemám vůbec žádné problémy.Běhá super.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    [h]7.1.10 - PDAVIET-2.01.531.05 - Build V06 (Core 23517)[/h]
    Tak jsem ji taky zkusil a opravdu je dobrá.Jen se mi před chvílí sám restartoval přístroj a nevím proč. No,uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]7.1.10 - PDAVIET - 2.01.531.05 - Build V06 (Core 23517) - zkušenosti[/h]

    Po cca dnu používání mne velmi překvapuje - je rychlá, ale to na tomhle zařízení problém není, takže chápejme to spíš jako reaktivní. Funguje jakštakš i na landscape (Sense) a nemá průvodní grafické neduhy. Chová se ale hlavně stabilně - zatím jsem jí nemusel ani jednou neplánovaně resetovat, nezasekla se a zdá se dobrá. Nejřív jsem byl na všechny tyhle nový ROMky naštvanej a chtěl se na to vykašlat a zůstat na dlouhou dobu u té originál. Tahle ROM, pokud jí směr vydrží, tak je adeptkou - i to nové rozhraní MS není k zahození.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    [h][WWE][8.1.10]PDAVIET-2.02.531.07 - Build V07 (Core C23518)[/h]

    Nová verze.Jdu na to :-)

    link
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h][WWE][8.1.10]PDAVIET-2.02.531.07 - Build V07 (Core C23518)[/h]

    Tak je tam, zatím se chová podobně jako předchozí build a i vzhledem ke změně čísla to bude jen minimální odlišnost. Dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    [h]Počeštění ROM[/h]
    Tak tedy o těch romkách:-)Odzkoušel jsem dost romek namátkou třeba: WWE 8.ledna Topix 1.1.3 Sense 2.5 5.2.21887 (1.61.468)
    WWE 2.01.10 WM6.5.3 l3v5y Leo ROM 28205 10010201
    STABLE Beta 3 - Eugenia ROM Project for HTC HD2
    ROM WM6.5 2.02.531.07 - HTC HD2 (Leo)-CE OS 5.2.23518 Build 23518.5.5.0
    a tak dále a tak dále
    Nevím samozřejmě je to jen můj postřeh ale všechny romky co jsou ukuchtěné se mi nezdají být stabilní.Vždy se najde pár věcí které vyžadují restart či dokonce u jedné se mi stalo po přepsání MUI v registrech abych hodil Sense do češtiny že mi nenaběhlo HD vůbec...:-(
    A tím přecházím k jádru věci co jsem zde chtěl napsat.Jedna věc je tak že musíme nebo respektive mělo by se používat Radio k dané verzi Rom např.Pro Rom 1.61... Přiřadíme radio (Leo_RADIO_15.30.50.07U_2.06.51.07)
    Pro Rom 2.02...Přiřadíme radio (Leo_RADIO_15.29.50.07U_2.06.50.04 ) atd.myslím že máme v tuto dobu 5 rozdílných Rádíí.
    Zde jsou:http://www.megaupload.com/?d=566ZPM3N
    http://www.megaupload.com/?d=KNTDZFWK
    [url=http://www.megaupload.com/?d=0GLX4O1B]http://www.megaupload.com/?d=0GLX4O1B[/url
    http://www.megaupload.com/?d=AOU3UFKU
    http://www.megaupload.com/?d=ZZMJ2JU1

    A věc druhá je ta že pokavaď necháme rom v původním jazyce tak šlape romka baj voko jak má.Ale jak doinstalujeme češtinu tak se začnou dít zajímavé věci.Prostě to není jako v origo jazyce.Stále říkám je to můj postřeh!Ale zas na druhou stranu jsme češi a tudíš vypadá vše krásněji když na Vás kouká české krásné menu:-)Taky můj názor:-)
    Ohledně místa v Hd-čku tak to jsem pořešil tím že jsem dal pryč věci jako foto tapet,zvuky,videa atd.Tím myslím v pevném úložišti tudíš v HD-čku.Rychlost je u každé Romky jiná používal jsem romky s různým pagepool myslím že od 12-24MB ale vždy to mělo pro a proti.
    No uvidíme jaké budou romky ještě uvařené...Myslím že už teď jich je dostatek na testování:-)Myslel jsem si že si odladím Hd-čko jednou maximálně na 2 pokus ale opravdu to nejde:-)Svrbí mě ruce když neflashuji když vidím jak přibývají Romky jak hub po dešti:-)
    Zatím čus a doufám že jsem Vás nenudil:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    61

    Ty pocestujes tyhle ROMky tou cestinou od SS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Já mam dvě čestiny.Jedna je od SS a druhou mam a teď nevím od koho...ale je 3 Cabová.ta 3 Cabová jde dát do jakekoliv Romky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tak davat cestinu od SS do ukuchtene romky je opravdu uchylita a nesmysl.
    Pak se nedivte ze romka dela zverstva nebo nepracuje tak jak ma.Je to logicke.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 15 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 04:28
  2. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  3. Nové PDA
    Od BaRs v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:55
  4. Nové PDA
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 23:58