Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 15 PrvníPrvní ... 412131415 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 223

Téma: HTC HD2 (Leo) - Nové ROM, příšlušné zkušenosti atp.

  1. #196
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Přesně tak to je. Pokud je potřeba reklamoval, stačí stáhnout oficiální ROM buď od t-mobile, nebo přímo od HTC. Obojí je při reklamaci uznáno.
    Při nahrávání oficiální ROM se automaticky vše uvede do původního stavu jako z obchodu, takže není čeho se bát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    toto ovsem plati pouze za predpokladu, ze porouchany pristroj funguje aspon tak, ze do nej jde flashnout romka netusim, jak by to vypadalo, kdyby pristroj zemrel napr tak, ze nenabehne ani do bootloaderu nebo nesel vubec zapnout a byla v nem neofiko romka. Nejake zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    mam stejny problem s HD2 T-M verzi, dal sem radio 2.12.50, Energy posledni rom a vse ok dva dny, pak sem si chtel zkusit Eleganciu, protoze mi Enegry zlobila .. tuhnuti Sense, ruzne kraviny delal tlf. ... po flashi vse ok, ale vratil sem se k Energy. Telefon zacal totalne zamrzat, stejne problemy s telefonovanim, pri psani sms spadlo psani uprostred zpravy apod. ... zkusil sem falsh T-M romky, zustalo mi radio i HSPL, udelal sem TASK29, znovu flash Enegry ... zlobilo dal, dal sem radio 2.07.50 a telefon funguje ... ovsem ROM mrzne dal, Sense je totalne v ... premyslim ze dam zatim original ROM asi :/
    ma nekdo nejakou dobrou rom na doporuceni ... s WM 6.5.x a Sense?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Dryha
    mam stejny problem s HD2 T-M verzi, dal sem radio 2.12.50, Energy posledni rom a vse ok dva dny, pak sem si chtel zkusit Eleganciu, protoze mi Enegry zlobila .. tuhnuti Sense, ruzne kraviny delal tlf. ... po flashi vse ok, ale vratil sem se k Energy. Telefon zacal totalne zamrzat, stejne problemy s telefonovanim, pri psani sms spadlo psani uprostred zpravy apod. ... zkusil sem falsh T-M romky, zustalo mi radio i HSPL, udelal sem TASK29, znovu flash Enegry ... zlobilo dal, dal sem radio 2.07.50 a telefon funguje ... ovsem ROM mrzne dal, Sense je totalne v ... premyslim ze dam zatim original ROM asi :/
    ma nekdo nejakou dobrou rom na doporuceni ... s WM 6.5.x a Sense?
    Ahoj, takže jsi měl stejný problém, a po flash radio rom je vše OK? To by mi spadl kámen ze srdce :-P.. Dnes jsem flashl na energy poslední, ale nevím, ještě jsem netelefonoval, takže nevím jestli to pomohlo. Dal jsem tam radio 2.12.50.02.

    BTW: to flashování je docela jednoduchý, hledal jsem za tím něco bůh ví složitého.. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    v takovem pripade rozhodne doporucuji flashnout nejakou ofiko romku i s ofiko radiem.
    Obecne se take doporucuje po kazdem flashi pred zacatkem pouzivani provest HR. Muj predchozi telefon (TouchPro) na to byl obzvlast haklivy. Kdyz jsem zapomnel po uspesnem flashi jine romky provest HR, zacinal mi po 2-3dnech provozu ruzne blbnout - tuhnul, semtam neco neslapalo, obcas zmizely nejake programy (takze SR 3x denne). Kdyz jsem na HR po flashi nezapomnel, vetsinou to slapalo (pouzival jsem prevazne energy romky vsech moznych verzi, tael romky a par jinych). Jak je to s HD2 zatim moc nevim, mam ji 3tydny a teprve ziskavam zkusenosti (teprve sesta romka )

    Flashni neco oficialniho vcetne patchu, radia a spl, proved HR, nainstaluj jen nutne minimum overenych aplikaci (nejlepe vubec nic) a zkus chvili pouzivat (mas dost volne pameti pri pouzivani?). Pokud to blbne dal, reklamuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    -Ptr->HX4700no me zrovna tohle radio delalo problem a proto jsem dal nizsi verzi doporucenou k Energy 2.07.50 ... ac je 2.12.50 velebeno ze beha dobre s touhle posledni rom tak ja mam problem ktery jsi popsal. jinak tu padlo o HR po flashi, to delas doufam

    weszter
    uz jsem se neco nablbnul s mymi pdacky takze neboj HR delam .. pred flashem, pak po flashi a kdyz jdu z ruznych romek tak delam Task29 navic projistotu ... me muj problem zmizel a co jsem tak zahledl tak asi to bude opravdu v tom radiu, jenze me zlobi Sense jako takove coz me drti vic ... a zjevne to bude v necem v Energy, jenze ten jeho faq nez prlezu a najdu pricinu tak zestarnu a nebo bude mit novou verzi

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    jojo, aktualne jsem naflashoval energy titanium only. mne to sense proste nevyhovuje. Furt se mi to pripojuje nebo odpojuje, HTC messaging je naprosto priserny (kdyz pisu SMS, neprijde dorucenka. Kdyz si ji jednotlive vyberu v option, smaze rozepsanou sms - neni ani v draftech! to me muze mrsknout!)
    Slo to pryc, mam zpet SPB Mobile Shell a spokojenost... Nic se mi nepripojuje, baterka drzi, pameti hafo, jsem na to zvykly z Raphaela. Je to rychly a jeste mi to nekleklo (ale jedu teprve druhy den )...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Dryha
    -Ptr->HX4700no me zrovna tohle radio delalo problem a proto jsem dal nizsi verzi doporucenou k Energy 2.07.50 ... ac je 2.12.50 velebeno ze beha dobre s touhle posledni rom tak ja mam problem ktery jsi popsal. jinak tu padlo o HR po flashi, to delas doufam

    weszter
    uz jsem se neco nablbnul s mymi pdacky takze neboj HR delam .. pred flashem, pak po flashi a kdyz jdu z ruznych romek tak delam Task29 navic projistotu ... me muj problem zmizel a co jsem tak zahledl tak asi to bude opravdu v tom radiu, jenze me zlobi Sense jako takove coz me drti vic ... a zjevne to bude v necem v Energy, jenze ten jeho faq nez prlezu a najdu pricinu tak zestarnu a nebo bude mit novou verzi
    HR jsem neudělal.. :sarcastic: Ale jinak s tím novým radiem ti to běhá normálně? A mužu nainstlaovat RADIO ROM nižší na vyšší verzi? A musím po tom flashnout i rom?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A prosím kde najdu tu 2.07.50? Našel jsem jen 2.06.50 a nebo 2.07.51.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    no moje zkusenost - k energy rom jsou doporuceny dve radia - obe mi funguji vicemene stejne (mozna se pletu, ale rozdil nevidim zadny). Pred flashem romky je nutne mit kompatibilni radio, takze spravny postup pokud chces flashnout napr. energy je 1. flashnout HSPL, 2. flashnout radio, 3. flashnout rom, 4. HR

    radia zde:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem přeflaslh radio rom na tu 2.07.50 ale pořád to zlobí :-(. Ale pravda je, že jsem přeinstaloval jen RADIO ROM a ne ROM energy... Ještě zkusím vyndat simku a dát do jinýho telefonu jestli top není simkou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Jakou máš verzi ROM? Já mám Energy 23673 z 24. července a běhá bez problémů, kamarád z našeho fóra má 23673 z 6. srpna a také bez problémů. Ale po 6. srpnu další verze problémové jsou, tak zkus jednu z těch dvou, co píšu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    ja mam aktualne Energy.Leo.23128.Titanium.Aug.11 a rovnez bez problemu. jeste ani jeden zasek...
    radio Radio_2_12_50_02_2
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    23128 mi prave ve verzi Energy Cookie dela ty problemy ... no vysla verze 23129 tak ji zkusim behem dne nebo vecer nahodit a dam vedet, asi spis vecer neb v tlf. mam sluzebni simku, pripadne se vratim k verzi kterou pise Faramir z 6teho srpence
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    takze jsem vcera nahodil 23129 z 13teho a zatim bez jakehokoliv problemu, zadne graficke starosti se Sense ani divne pady a zaseky s naslednym SR
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 15 PrvníPrvní ... 412131415 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 04:28
  2. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  3. Nové PDA
    Od BaRs v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:55
  4. Nové PDA
    Od Spider_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 23:58