Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 33 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    U ROM, nejde jenom o rychlost, ale taky jak jí autor udělal, co v ní je obsaženo a atd. Ale v rámci objektivity vyzkouším taky ESSentials v1,4, abych zkusil co je zač )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    Přesně tak .... o rychlost jde vždy až v první řadě :-)))... co je mi platná super rychlá romka ...... když než se někam doklikám tak vlastně třikrát ztratim.... myslím že je lepší ( jen můj názor ) volit jednoduchost a potom at si každej kdo chce udělá potřebné instalace toho co potřebuje. Neříkám že to je pravidlem -ale kdo kolikrát ptřebuje spoustu balastu, co vyhovuje někomu jinému, pro svoje potřeby.Spíš by jsme měli být rádi že win. mají takové podpory a možnosti .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    53

    Zdravím, měl bych jeden dotaz. Říkáte, že je lepší jít raději do EN verze ( offic. podpora ROM atd. ) v našich eshopech ale jednak pomalu ale jistě mizí a prodává se většinou jen už CZ a nebo je EN verze dražší.
    Proto se ptám, jestli jsou nějaké komplikace v případě zařízení s CZ ROM při odemykání HSPL nebo při následném flashování na jinou ROM nebo je tento proces totožný se zařízením s ENG ROM a na flashování to nemá vliv ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Nevím jak ostatní, ale já mám HTC D2 oficiálně od O2 a to s oficiální českou lokalizací zajištěnou od O2, následně jsem provedl HardSPL a naflashoval novou ROM a myslím si, že je vše OK. Anglickou jsem nikdy neměl, ale vzhledem ke skutečnosti, že veškeré návody na flash a každá nová ROM je od XDA developers a anglickou lokalizací, tak bych se nebál, že to nebude chodit :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od kubowitz
    U ROM, nejde jenom o rychlost, ale taky jak jí autor udělal, co v ní je obsaženo a atd. Ale v rámci objektivity vyzkouším taky ESSentials v1,4, abych zkusil co je zač )
    Tak jsem zkusil instalaci těchto ROM: O2-xda-diamond2-v1-40-207-2, TESS V1.5 (ESsentila v1.5) a RUU_Topaz_WM65_HTC_WWE_2.01.405 a můžu se s Vámi podělit o tyto zkušenosti.
    O2-XDA - doufal jsem, že je to férová O2 lokalizovaná ROM i s češtinou, není :-( je to německy a v dalších jazycích krom češtiny (docela se divím, že pokud někdo udělal lokalizaci i do Uzbečtiny, tak češtinu mohl udělat taky :-) ) Na druhou stranu je hezky propracovaná v bezva modrobílých barvách a s hezkým TouchFlo prostředím a docela šlape. Tomu kdo umí Německy mohu vřele doporučit.
    TESS V1.5 mne docela zklamal, čekal jsem něco dobrého a kvalitního, ale bohužel jsem neshledal nic pozitivního. Nejvíc mne zklamalo když jsem provedl známé počeštění TouchFlo (záměna MUI 409 za 405) a najednou se mi celé TouchFlo změnilo v DNS_..... popsané a zcela zmatené prostředí, takže nejsem nadšen a smazal jsem ho.
    RUU_Topaz_WM65 - někdo někde napsal, že je to dobrá verze WM 6.5, takže když už jsem byl v tom zkoušení, tak jsem zkusil instalaci, bohužel instalace byla ukončena na 99% a ani při opětovné instalaci se nepodařilo :-(

    Takže závěr je, že jsem nainstaloval X-treme V5 WWE a jsem spokojen, funguje vše dle mých představ, včetně českého TouchFlo 3D, mohu jen doporučit :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    14

    Mám prosbu druhý den se trápím s odemčením přístroje. Vyskoušeno vše co popísují. Používám HardSPL V1 nemáte někdo novější jestli to nepůjde s ním. Díky (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Miras156
    Mám prosbu druhý den se trápím s odemčením přístroje. Vyskoušeno vše co popísují. Používám HardSPL V1 nemáte někdo novější jestli to nepůjde s ním. Díky (
    Zkus toto:

    http://uloz.to/2014550/hardspl-diamond2-cz.rar

    Pass: kubowitz

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od kubowitz
    TESS V1.5 mne docela zklamal, čekal jsem něco dobrého a kvalitního, ale bohužel jsem neshledal nic pozitivního. Nejvíc mne zklamalo když jsem provedl známé počeštění TouchFlo (záměna MUI 409 za 405) a najednou se mi celé TouchFlo změnilo v DNS_..... popsané a zcela zmatené prostředí, takže nejsem nadšen a smazal jsem ho.
    Njn. Tak něco počešťovat by mě teda ani nenapadlo, ale stačilo si přečíst release history, kde se píše, že v 1.5 vyřezali všechny zbytečné MUI soubory a mohl sis ušetřit práci. Ono je to stejně všechno strašně subjektivní. Já na tvé doporučení zase zkusil tu Extreme a taky šla hned pryč

    Jinak jsem na tom TESS přece jen objevil jeden problém. Nefungují mi korektně remindery. Menu se zobrazí na cca 0.5s a hned zmizí a rovněž nevidím nic nahoře na liště a už se k nim prostě nedostanu. Ale evidentně jsem asi jediný, kdo tím trpí? Nestává se to náhodou někomu taky? No, vzhledem k tomu, že se to dá vyléčit nainstalováním originálního topaz notification manageru, tak to až tak neřeším, ale zajímalo by mě to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    v ess 1.3 to funguje korektně a nakonec právě ta 1.3 si myslim že je asi lepší než 1.4 nebo 1.5... chce to vyzkoušet co se tobě jeví jako nejlepší. Co druhů romek tolik názorů... jednomu nevyhovuje to ...druhýmu zas tohle .....vyzkoušet.Od doby co jsem měl -hned jak vyskočila MDA I a zkusil fleš uplynula už poměrně dlouhá doba ..a v ruce sem měl snad myslim i dost pdáček abych posoudil :-)))))) Prostě jednoduchost a funkčnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím, dnes vyšla nová ofišl ROM od HTC...nějaké postřehy...co ce změnilo a tak?? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    15

    No nevím, asi mám nějaký chaos v číslování. na xda jsou ROMky 1.43 a HTC vydává oficiálně 1.39?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    14

    Díky mooooc. Povedlo se a vše šlape jak má. Jsem dlužníkem. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    13

    zdravim vsechny .. jako cerstvy majitel TD2 a zarizeni s WM bych mel jeden dotaz .. nektery veci jsem si uz nasel a naucil pouzivat ... jenom bych rad zmenil skin tf3d(mit jine ikonky u zprav atd.) .. a nevim jestli musim menit i rom .. mam original .. ceska lokace .. nebo jestli to jde i bez zmeny rom .. koukal jsem uz vsude na netu a zatim jsem na nic neprisel .. vim ze na td1 byl program kterym se to dalo zmenit .. planuji porizeni MDA compact V od t-mobile a vim ze ten ruzovy skin nebude pro me tak jak by se to dalo zmenit .. diky moc za info ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Nějak to tu utichlo.
    Chtěl bych si také flashnout jinou ROMku než orig. Co člověk to jinej názor,ale většinou se tu schodujete na Essentials.
    XDA forum je sice super,ale pokud člověk nevládne řečma tak si moc nepočte.Rád bych ROMku co je už v češtině a ToucFlo3D také.
    Někdy mi blbne přetáčení obrazovky,když otočim Diamonda tak aplikace vypadne (foto,opera,...) tak chci skusit jinou ROM.Ikdyž si myslím že se tak děje po ukončení IGO8.

    Má cenu odladěnou WM6.1 CZ nebo už je i 6.5CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Kompletně počeštěná ROMka nevyšla (pokud vím) a pokud ji někdo neubastlí, tak ani nevyjde.
    Pokud chceš jinou romku, tak mohu doporučit Xtreme v6 ke které se vždy vrátím po testování jiných romek, nebo Essentials (xtreme v6 má možnost českého TF3D, Essentials nevím).
    WM 6.5 romky podle mě ještě nejsou 100% odladěny jako předchozí 2 zmiňované, ale docela dobře šlape UDK TOPAZ R6 nebo Energy ROM (obě ENG,pouze Energy má české TF3D).
    Ale romky s WM 6.5 dle mých zkušeností taky trpí na vyšší spotřebu, ale to se výrazně zlepšilo s novou verzí radia. Horší je to s kompatibilitou některých programů. Mám koupen Wisbar Advance 3 a na WM 6.5 nejede, respektive spustí se, ale systém zatuhne a pomůže jen Hard Reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 33 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32