Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 32 z 33 PrvníPrvní ... 2230313233 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 466 až 480 z 491

Téma: HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...

  1. #466

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od queg
    Cao, zkousel uz nekdo Hard-SPL 2.51 ?
    P.
    Co noveho to prinasi, je nejakej duvod updatovat?
    Nebo nejake novejsi romky uz vyzaduji tuto verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #467
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    1

    prosim o pomoc, spustil jsem na HTC diamond 2 android "haret.exe" a po restarovani mi neche pristroj bootovat. Pokud chci provest znovu flash skrze pul down a start nabehne mi loadovaci lista kde je stale 0% a flash tedy neprobiha!!:-.(( Nesetkal jste se s tim nekdo prosim nahodou?(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #468
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    cao, u flashovani z karty je dulezity pustit tlacitko down hned jak naskoci ta trojbarevna stranka, soubor se musi jmenovat topaimg.nbh. pripadne bych zkusil aktualizovat hard spl na verzi 2.51, da se nahrat stejnym zpusobem. ted jsem nasadil Energy rom 23569 verze 6.6.2010 CHT 1.18 s motivem Dinig Glass a maximalni spokojenost zatim. konecne mi zacala chodit aplikace wifi router. u o2 mi to pred tim nabizelo jenom profil o2 wap, ted uz je tam i o2 internet. zkousel jsem i verzi s maxSense UI a nejak se mi to moc nelibilo, ikdyz moznosti nastaveni jsou tam pekny. CHT ale udelal ve verzi 1.81 obrovskej pokrok a jde si s tim ted taky slusne vyhrat. podle par reakci se sere u CHT lock, pouzivam S2U2 ve verzi 2.42 a jsem moc spokojenej.

    zkousite nekdo Androida ? ja jsem neco zkusil, ale vetsinou se to ruzne sere a pul veci neslape.

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #469
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    Tak jsem asi po 2 mesicich se rozhodl, ze zkusim, co se ve svete ROM za tu dobu udalo novyho ... tak jsem si stahl energy s tim bilym vzhledem, ptz mi pripadal hodne atraktivni ... ja nevim ... ale od zacatku mi to pripada celkem nepouzitelny - o plynulosti se neda pomalu ani mluvit a to jsem vypnul pocasi, ruzny taby a udelal resety .... takze zpatky k Nhathoovi, kterej vydal novou romku, tak uvidime, jestli nezklame i on . Nebo ma nekdo tip na nejakej novej objev?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #470
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    7

    Tiez som skusal GTX ROMku Jul04 od NGZ28, jedna sa o "neoficialny" GTX Cookie Home Tab 1.8.5 skin. Rychlost na home obrazovke je fakt hrozna, od plynulosti to ma daleko. Zase som sa utvrdil v tom, ze CHT 1.8.5 nie vhodna pre Diamond2...na XDA-dev boli aj reci okolo LITE verzie pre neHD2 pristroje, to by bolo super!
    btw GTX ROMka 26Jun od NRGZ28 nema ziadny problem s plynulostou, tu je este pouzity CHT 1.7.1.
    Momentalne mam nahodenu NRGZ28 Jul03 Standard Sense 2.5, pouziva Manilu build 2016 - asi najrychlejsia ROM aku som kedy v D2 mal! NRGZ28 pripravuje nove verzie svojich ROM zalozene na WM builde 21908, pise ze tento build je "najrychlejsi aky videl" (No kidding when I say it has to be the snappiest, fastest build I've tried yet !). Takze sa tesim ako to bude lietat.
    ROMky od NRGZ28 pouzivam hlavne kvoli vydrzi na bateriu, ako asi jediny pouziva stare drivery (2.13, nie 2.53 ako vsetci ostatni).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #471

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No myslim si ze problem zpusobuje prave CHT 1.8.x. 1.7.1 byla v pohode plynula, pak tam dodelal spoustu features a home tab i cela manila se neskutecne zpomalila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #472
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    12

    čau prosím kde stahujete NRGZ28 romky? Hledám nějakou namísto energy kde je spousta pro mě zbytečných aplikací. Jak je na tom tá NRGZ28 co se týče volná ram po instalaci? díík


    Blbá otázka už to vidím energy = nrgz28
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #473
    steel_ce4you
    Guest

    Ahojte,

    Pouziva niekto duttyho HG R15? Ako je na tom s vydrzou baterky? Mam teraz HG9 ale su tam nejake buggy co mi dost vadia...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #474
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím, používáte někdo poslední Energy rom? Jaká je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #475
    steel_ce4you
    Guest

    Pomala. Neviem kde nabrali ze fastest ever. Podla mna je to pomale a na duttyho romku to nema...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #476
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    ja si na tu energy nejak zvykl ... ale je fakt, ze nejaky extra narocny prace na tom nedelam .. takze co se tyce rychlosti je to slabsi, ale furt pouzitelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #477
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Měl jsem Diamond 1 a tam byla Energy nepoužitelná, ale v D2 mi vyhovuje, mám poslední 21911 a rychlost mi přijde dobrá, používám jen Titanium, ale ROM mám ve verzi se Sense kvůli bugu s ukládáním kontaktů, v ROM jen s titaniem nejdou ukládat kontakty přímo z volaných v ROM se Sense je to ok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #478
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    6

    Ahoj. Hledám ROM, která by byla maximálně přizpůsobená pro ovládání pouhým prstem. Zkouším momentálně nejnovější Energy ROM s MaxSense, ale okna se zde zavírají mikroskopickým křížkem v pravém horním rohu a to pro ovládání prstem opravdu není.
    Díky za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #479
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    Jakakoliv romka s WM 6.5.3 ... uz dlouho jsem nemusel vytahovat stylus ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #480
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    6

    No, to si nemyslim. To je podotknutí mimo téma, ale když zabrousim hlouběji do systému, bez stylusu se neobejdu. A jak říkám, pár ROMek jsem vyzkoušel, ale všechny využívaj vysokýho rozlišení displaye a na některý funkce maj až moc malý tlačíka- viz. ten výše zmíněnej mikrej křížek. Zmínění o Apple iPhone tu možná někoho rozhořčí, ale to je typickej příklad uživatelskýho prostředí plně ovladatelnýho pouhým prstem (tim neříkám že bych ho chtěl.. ale ohledně prostředí něco na ten způsob)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 32 z 33 PrvníPrvní ... 2230313233 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32