Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 67 z 67 PrvníPrvní ... 1757656667
Zobrazené výsledky: 991 až 1,000 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #991
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Sice nevím čím to je, ale už jsem to prozatimně obešel a hned zítra to zkusím na jiný kartě... Každopádně díky moc všem za rady a pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #992
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    4

    Mimochodem, mohl by mi někdo doporučit nejakej dobrej, rychlej a stabilní 6.5 ROM? Díky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #993
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    27

    cawte, ktomu flashovaniu.. mam tu 1 problem,a to ze mam uz v mobile najnovsie SPL, na karte mam flashovaci subor. dostanem sa do bootloader menu, odsuhlasim flash a zacne flashovat. ale ked flashuje OS tak sa to zasekne na 100% a dalej nic, nepise ani ci je nejaka error alebo ci bol flash succsessful.. a tak som v zacarovanom kruhu a neviem von.. ked dam reset alebo vyberiem baterku a zas spustim masinu tak je zase v bootloader menu a nedokazem nahodit mobil normalne, pls ako z toho von?vdaka..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #994
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Nemáte někdo zkušenost s aplikací Dusk themes na KWBR ROMs? Konkrétně aplikace rzegorz10_Dusk-Ultimate_2_X_HD_WM_24001_v12.10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=615778 na KWBR 5.7 WWE Manila 2.5.20121225.0

    EDIT: Tak mnou výše uvedená aplikace je celá ROM, na zmíněnou KWBR jsem jen nainstaloval Dusk_Graphics_Co0kies_Mod_v2.0.0 ze stejného odkazu a zdá se to být funkční...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #995
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Kde se da stahnout ROMka s WM6,5 v cestine ktera by uz byla v pohode a vychytana..?
    Diiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #996
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    54

    Už několik týdnů jedu s ROM Slate/Stock-like (WM 6.5.3 & Manila 2.5.20121225.0 a dalšími HTC doplňky).
    Určena pro ty uživatele, co chtějí mít víceméně "nevařenou" ROM, něco jako originál od HTC. Je poskládaná z ROM pro Touch Pro2/Diamond2 (Rhodium/Topaz), ze zařízení s hw třídy Touch HD, ze zařízení s podobně výkonným procesorem a množstvím RAM.
    Nepadá, netuhne, nebyl potřeba reset a přitom je přiměřeně "svižná". Jen jsem zmenšil PagePool z autorem nastavených 32MB na 20MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #997
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Netuší někdo, zda-li se dá přes CHTEditor v2.0.0.0 změnit svislý rozestup Quick Links? Je tam celkem zbytečně velká mezera.
    A dále nevím, jak nastavit,aby se mi zobrazovaly 2 události. Před flashem ROM jsem to měl nějakým způsobem nastaveno,
    ale teď nevím, kde. Není to asi podstatné, ale mám ROM Energy.BLACKSTONE.21916.Sense2.5.Cookie.2.0.Touch. Of.Glass.Mar.08.
    Filip.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00353345_Screen01a_rmZx.jpg 
Zobrazení: 56 
Velikost: 63.5 KB 
ID: 11900  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #998
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Poradi niekto otestovany rychly WM6.5? Sorry ze tak blbo, ale som tu novacik. Prave som dostal Touch HD s WM6.1, a trosku by som ho chcel upravit. Prosim aj nejaky odkaz "Jak na to" :-)

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #999
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    2

    poraďte - po připojení jakéhokoliv kabelu k jakémukoliv PC a OS mi to max. nahlásí, že USB sluchátka nejsou podporována. a pak to jen nabíjí. prošel jsem jsem XDA atd, udělal soft i hard reset... a poslední nadějí před placeným HW zásahem je přehrání ROM. vzhledem k tomu, že USB nejde, musím to udělat z karty. Ovšem telefon není odemčený přes SPL. a protože nejde USB, nemůžu ho odemknout...

    nějaká rada? nemáte někdo ofic. ROM ve formátu .NBH?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1000
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    2

    tak ugprade ROM vyřešen.... ale USB stejně nefachá, tak je nespíš hardwarově pryč...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 67 z 67 PrvníPrvní ... 1757656667

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 14:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38