HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
Takže nejdříve nainstaluješ sdkcerts.cab (certifikace) mno a pak nainstaluješ už samotné ikonky Colored Top Bar WWE ST.cab
A jako posledni udelas Soft Reset....:yes:
A jako posledni udelas Soft Reset....:yes:
Nová verze od Davideucka ke stažení
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487602
.. vypadá cool ..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487602
.. vypadá cool ..
Já mám dotaz na všechny "zkušenější"ladiče jestli jste se už někdo pokoušel změnit skin (themes) celého HDčka a jak na to?Zkoušel jsem to podle odkazu z XDA např. zde:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=451702&page=2
a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O
a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O
[quote=Matrix_DC]Ta cestina pro L26_THDV8.0_WWE funguje dobre, jen neni vse prelozene...Prikladam obrazek.
[/quote]
Problém je v tom, že pro každou verzi TouchFlo jsou ty texty občas někde jinde. Pokud se Ti bude chtít hledat, tak je to v souborech XXXXXXX_manila, kde X jsou čísla a písmena. Soubory nemají příponu.

Problém je v tom, že pro každou verzi TouchFlo jsou ty texty občas někde jinde. Pokud se Ti bude chtít hledat, tak je to v souborech XXXXXXX_manila, kde X jsou čísla a písmena. Soubory nemají příponu.
[quote=carlos]Já mám dotaz na všechny "zkušenější"ladiče jestli jste se už někdo pokoušel změnit skin (themes) celého HDčka a jak na to?Zkoušel jsem to podle odkazu z XDA např. zde:
a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O [/quote]
Tak chod radsej do sekcie priamo pre blackstone,lebo hento niesu temata pre HD. Hento je manila 2D a v hd je 3D:-)
a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O [/quote]
Tak chod radsej do sekcie priamo pre blackstone,lebo hento niesu temata pre HD. Hento je manila 2D a v hd je 3D:-)
ahoj nevi nekdo jak nastavit v today ukazatel baterie (je tam standartne takova tenka zelena cara hned po startem v TF3D po cele sirce co postupne ubejva)ale tam me dost casto sama od sebe mizi nevi nekdo cim to muze bejt predem diky za odpovedi
Aby toho nebylo málo, Dutty vydal další novinku Dutty's HD V2.2 XTREME
nebo na jeho webu
... a teď, babo raď, kterou :?: :?: :?:
nebo na jeho webu
... a teď, babo raď, kterou :?: :?: :?:
[quote=tomsoft]Konečně jedna pořádná ROM :)
Novinka od Lea.
Informace [color=red]ZDE[/color] nebo [color=red]ZDE[/color] [/quote]
Co se týče téhle ROM (verze 9), tak se moc nepovedla, Leo urychleně chystá verzi 9.1, který musí opravit spousty chyb.
Já zrovna zkouším tu od Duttyho (2.2), tak uvidíme... :-)
Novinka od Lea.
Informace [color=red]ZDE[/color] nebo [color=red]ZDE[/color] [/quote]
Co se týče téhle ROM (verze 9), tak se moc nepovedla, Leo urychleně chystá verzi 9.1, který musí opravit spousty chyb.
Já zrovna zkouším tu od Duttyho (2.2), tak uvidíme... :-)
:) Do včerejška jsem tam měl od Davideucka V2_HP. Vůbec to nebylo špatný. Rychlá ROM, akorát si nemůžu zvyknout na tu novou nabídku Start v novém TFlo. Tak jsem to radši vypnul a mám standardní menu a ještě jsem aktivoval Program tab.
jj, ta nová nabídka Start je zajímavá ale zároveň .... někomu se asi líbit nebude, někomu asi zase jo :)
Taky jsem měl Davideucka V2_HP, taky stejné dojmy. Právě se chystám na flash Dutty's Rom 2.2., tak uvidíme.
Z popisu, samozřejmě nové TF + START, je třeba si zvyknout nebo vypnout - upravit, ale asi je to jen otázka zvyku.
Taky jsem měl Davideucka V2_HP, taky stejné dojmy. Právě se chystám na flash Dutty's Rom 2.2., tak uvidíme.
Z popisu, samozřejmě nové TF + START, je třeba si zvyknout nebo vypnout - upravit, ale asi je to jen otázka zvyku.
Mam Davideuck V2 a maximalna spokojnost,tak si pockam na vase zhodnotenie Duttyho rom. Ale pochybujem ze bude lepsia,maximalne na rovnakej urovni. Jedine,ze by vyriesil problem s home tlacitkom.
Tlacitko home nefunguje v touch flo,je to zatial proglem vo vsetkych rom s novym touch flo,ale v app ktore mas nainstalovane,tak funguje.
Tak som precital 13 stranok o duttyho 2,2 a ostavam u Davideuck.
Dutty tam ma viac bugov,nefunguje ani tlacitko back,v dlhsich sms jechyba a aj pridavanie foto v my card...
Tak som precital 13 stranok o duttyho 2,2 a ostavam u Davideuck.
Dutty tam ma viac bugov,nefunguje ani tlacitko back,v dlhsich sms jechyba a aj pridavanie foto v my card...
Mám teď Dutty 2.1 a tam je to OK. Home funguje a tl. Back, taky jede OK.
Takže zase zůstanu u Duttyho 2.1. nebo že by Davideuck 2 ? :)
Takže zase zůstanu u Duttyho 2.1. nebo že by Davideuck 2 ? :)
Lenze v duttyho 2,1 nieje full rhodium. V 2,2 uz je.
Skus Davida V2 a uvidis rozdiel v rychlosti oproti duttyho 2,1
Skus Davida V2 a uvidis rozdiel v rychlosti oproti duttyho 2,1
Mam taky nahranou Davideucka V-2 hned co vysla (mimochodem jeho pvni v mem zarizeni) a jsem moc spokojen oproti ROMkam s TF3D v.3 predtim. Rano jsem si stahnul obe nove verze Laurentinuse i duttyho, ale zatim vyckavam...
Jinak porad premyslim o tom jestli je to bug, jak tl. home funguje. Prijde mi, ze je to tak schvalne...ono totiz funguje jen jinak nez jsme byli ted zvykly.
A jak si na to zvykam prijde mi, ze je to opravdu schvalne a celkem mi to vyhovuje...priklad...kdyz jsem v nejakem programu,napr v sms unaccent a zaroven mam posledni spustenou zalozku zprav v TF3D s nahledem zpravy na kterou odpovidam, tak kdyz se chci podivat behem psani zpravy co ve zprave na kterou odpovidam je jeste napsane zmacknu tl. home a skoci mi to ted na zalozku se zpravou, tudiz tu co byla naposled aktivni a co potrebuji a ne na uplne home s hodinam jako predtim. Tam mi to skoci az kdyz dam backspace pokud tam potrebuju, jinak uspim tel a az ho znovu zapnu kdyz budu potrebovat budu tam mit defaultni home obrazovku (napr. diky S2U2 apod). V opacnem poradi uziti tlacitek by to neslo to je jasne. Takto mi to uz asi prijde lepsi a uziti je stejne i u ostatnich programu. Otazkou je jestli to tak kazdemu bude vyhovovat nebo ne...
Jinak porad premyslim o tom jestli je to bug, jak tl. home funguje. Prijde mi, ze je to tak schvalne...ono totiz funguje jen jinak nez jsme byli ted zvykly.
A jak si na to zvykam prijde mi, ze je to opravdu schvalne a celkem mi to vyhovuje...priklad...kdyz jsem v nejakem programu,napr v sms unaccent a zaroven mam posledni spustenou zalozku zprav v TF3D s nahledem zpravy na kterou odpovidam, tak kdyz se chci podivat behem psani zpravy co ve zprave na kterou odpovidam je jeste napsane zmacknu tl. home a skoci mi to ted na zalozku se zpravou, tudiz tu co byla naposled aktivni a co potrebuji a ne na uplne home s hodinam jako predtim. Tam mi to skoci az kdyz dam backspace pokud tam potrebuju, jinak uspim tel a az ho znovu zapnu kdyz budu potrebovat budu tam mit defaultni home obrazovku (napr. diky S2U2 apod). V opacnem poradi uziti tlacitek by to neslo to je jasne. Takto mi to uz asi prijde lepsi a uziti je stejne i u ostatnich programu. Otazkou je jestli to tak kazdemu bude vyhovovat nebo ne...
to: radospol
hm, to je no. Zkusím zítra Davida :) dneska už to nehrozí :)
Měl jsem Davida V6, ta byla super rychlá, tak uvidíme jak to bude s novým TF.
to: UserN1
No, něco na tom bude s tím Home :)
Jen mě mrzí, nebo jestli to je jen můj dojem. Po startu OS je 50% RAM obsazeno, sice ještě dost zbývá, ale na ROM se starším TF to bylo vždy kolem 35%. To už je asi osud :)
hm, to je no. Zkusím zítra Davida :) dneska už to nehrozí :)
Měl jsem Davida V6, ta byla super rychlá, tak uvidíme jak to bude s novým TF.
to: UserN1
No, něco na tom bude s tím Home :)
Jen mě mrzí, nebo jestli to je jen můj dojem. Po startu OS je 50% RAM obsazeno, sice ještě dost zbývá, ale na ROM se starším TF to bylo vždy kolem 35%. To už je asi osud :)
Taky si myslim, ale bohuzel na druhou stranu je zvyk zelezna kosile tak buhvi jak to bude dal...
Jinak s pameti se ti to nezda :)David rikal, ze je to nastaveno umyslne, rom je tak sviznejsi a na ostatni programy je u HD pameti porad dost :)
Jinak s pameti se ti to nezda :)David rikal, ze je to nastaveno umyslne, rom je tak sviznejsi a na ostatni programy je u HD pameti porad dost :)
!!!!Opravny fix pre fungovanie tlacitka HOME na novych ROM s novym touch flo!!!!
Na Davideuck V_2 funguje dobre. Staci rozbalit rar a oba subory zkopirovat priamo do windovs zlozky,restart.
neviem ako sem pridat subor,tak si ho stiahnite tu prispevok 865:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487602&page=87
Na Davideuck V_2 funguje dobre. Staci rozbalit rar a oba subory zkopirovat priamo do windovs zlozky,restart.
neviem ako sem pridat subor,tak si ho stiahnite tu prispevok 865:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487602&page=87
Díky, radospol
Ok, šlape.
Tam jsem nahodil Davida V2, no, šlape jak víno :), ale ta RAMka je fakt dílo.
Po instalaci toho co vždy instaluju, pár drobností, tak po startu OS je obsazeno cca 60% RAM, takže voné RAM je cca 85 MB.
Je fakt, že to běhá velmi svižně. Uvidíme, co bude dál :)
Mám jen dotaz.
Dá se vypnout to nové Start Menu aby tam byla klasická nabídka start a tím aby přibyla záložka v TF - programs?
Jinak když píšeš příspěvek tak po odeslání příspěvku tam vidíš odkaz "Soubor" to je k řidání nějakého souboru.
Ok, šlape.
Tam jsem nahodil Davida V2, no, šlape jak víno :), ale ta RAMka je fakt dílo.
Po instalaci toho co vždy instaluju, pár drobností, tak po startu OS je obsazeno cca 60% RAM, takže voné RAM je cca 85 MB.
Je fakt, že to běhá velmi svižně. Uvidíme, co bude dál :)
Mám jen dotaz.
Dá se vypnout to nové Start Menu aby tam byla klasická nabídka start a tím aby přibyla záložka v TF - programs?
Jinak když píšeš příspěvek tak po odeslání příspěvku tam vidíš odkaz "Soubor" to je k řidání nějakého souboru.
Tu mas jak odomknut polozky v v novom start menu,budes potrebovat aj ked nahodis panel s programs:
[quote]To "unlock" the items on the start menu change these registry key(one example):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\ProgramLaun cher\0]
"IsReadOnly"=dword:1
Change the value to "0".[/quote]
A tu mas ako dat klasicke start menu a vytvorit zlozku programs:
[quote]To enable "old" Start Menu (Disable new manila start menu):
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\EnlargeMenu\Enable ManilaStartMenu =dword:00000000
To show favorites programs page on manila:
HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\Manila://programs.page.hidden =dword:00000000[/quote]
[quote]To "unlock" the items on the start menu change these registry key(one example):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila\ProgramLaun cher\0]
"IsReadOnly"=dword:1
Change the value to "0".[/quote]
A tu mas ako dat klasicke start menu a vytvorit zlozku programs:
[quote]To enable "old" Start Menu (Disable new manila start menu):
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\EnlargeMenu\Enable ManilaStartMenu =dword:00000000
To show favorites programs page on manila:
HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\Manila://programs.page.hidden =dword:00000000[/quote]
to: radospol
Díky, je to OK.
Nakonec jsem dal zpět to nové StartMenu (jde jen o zvyk).
Ale odblokoval jsem ty položky co byly zablokované a je to dokonelé :)
Tak uvidíme, co udělá praxe.
Díky, je to OK.
Nakonec jsem dal zpět to nové StartMenu (jde jen o zvyk).
Ale odblokoval jsem ty položky co byly zablokované a je to dokonelé :)
Tak uvidíme, co udělá praxe.
jj, Quick Menu jsem jednu dobu používal na Asusu, ale nějak mě to nechytlo.
Pochopil jsem správně, že David chystá V3?
Pochopil jsem správně, že David chystá V3?
Ahoj, můžete mi prosím poradit (jsem Lama), jak dostat ROM od Davideucka do zařízení? Jak se to nedělá přes PC, nějak mi to nejde. Díky moc. Smidlu
Pánové, myslím, že se máte opravdu na co těšit, jelikož jak na svých stránkách psal Laurentius26, tak se chystá nová verze [color=red]L26_THDV2.0_WWE_Ultimate [Topaz Based][/color].
Mohu Vám s klidem říci, že v současné době probíhá testování této ROM, kterou testuji i já..;) A o proti L26THDV9.0_WWE_Ultimate [Rhodium based] je to velice rychlejší nezabírá tolik paměti, po restartu má 46% obsazené paměti.
Jak psal Laurentius26 tak v současné době Beta1 obsahuje tyto změny:
- New Manila
- New dialer with slider
- Homebutton working without any modification
- New commanager with better bluetooth and wifi options
- Single or double slider volume
- Manila Internet tab with search function
- New Windows Live Messenger
Mohu Vám s klidem říci, že v současné době probíhá testování této ROM, kterou testuji i já..;) A o proti L26THDV9.0_WWE_Ultimate [Rhodium based] je to velice rychlejší nezabírá tolik paměti, po restartu má 46% obsazené paměti.
Jak psal Laurentius26 tak v současné době Beta1 obsahuje tyto změny:
- New Manila
- New dialer with slider
- Homebutton working without any modification
- New commanager with better bluetooth and wifi options
- Single or double slider volume
- Manila Internet tab with search function
- New Windows Live Messenger
A jéje, to zas bude na víkend co dělat. :)
Zajímalo by mě přímé srovnání ROM David V2 vs Leo V2.
Dnes jsem si ještě doladil Davida V2 a maká velmi slušně. Nechám nějakou dobu ať můžu srovnat s Leovou ROMkou.
Zajímalo by mě přímé srovnání ROM David V2 vs Leo V2.
Dnes jsem si ještě doladil Davida V2 a maká velmi slušně. Nechám nějakou dobu ať můžu srovnat s Leovou ROMkou.
Hmh, tak to se tesim na novou verzi :-) protoze ta pred tim ma opravdu par chyb, jsem zvedav...
Petr
Petr
dotaz na Matrix_DC:
já používám L26v7.5 a po restartu mám běžně obsazení paměti 28-30%.
Co všechno Vám najíždí v té testovací verzi, že máte obsazení 46% a uvádíte to jako úspěch?
Když jsem zkoušel verzi L26v8.0, tak jsem se divil, že obsazení paměti bylo přes 50%, tehdy jsem se ihned vrátil k v7.5.
Ale jinak, jestli bude nová verze stabilní jako 7.5, tak na ni přeskočím.
já používám L26v7.5 a po restartu mám běžně obsazení paměti 28-30%.
Co všechno Vám najíždí v té testovací verzi, že máte obsazení 46% a uvádíte to jako úspěch?
Když jsem zkoušel verzi L26v8.0, tak jsem se divil, že obsazení paměti bylo přes 50%, tehdy jsem se ihned vrátil k v7.5.
Ale jinak, jestli bude nová verze stabilní jako 7.5, tak na ni přeskočím.
to: mpis
Určitě se k tomu vyjádří i "Matrix_DC", ale v těch nejnovějších ROM je nová verze TF3D - Manila, která toho sežere trochu více.
Určitě se k tomu vyjádří i "Matrix_DC", ale v těch nejnovějších ROM je nová verze TF3D - Manila, která toho sežere trochu více.
Přesně jak napsal Tomsoft, je tam nova verze TF3D-manila a tím pádem to taky něco žere...) Ale i tak když tam naleju vsechno co potrebuju tak mam pamět na 55%, což si myslím, že je úspěch...A opravdu mohu říct, že ta nová manila je hodně svižná, což o proti předchozím verzím mohu klidně tvrdit.
V současné době je na L26_THDV2.0_WWE_Ultimate [Topaz] B1 několik bugů cca 6 a ty se doladuji... Takže uvidíme jak na tom bude s časem Laurentius26 aby to doopravil..)
Bohužel některé zůstanou, jelikož dle tvrzení L26 je dost těžké je opravit, ale myslím si že to je otázka času..:):yes:
V současné době je na L26_THDV2.0_WWE_Ultimate [Topaz] B1 několik bugů cca 6 a ty se doladuji... Takže uvidíme jak na tom bude s časem Laurentius26 aby to doopravil..)
Bohužel některé zůstanou, jelikož dle tvrzení L26 je dost těžké je opravit, ale myslím si že to je otázka času..:):yes:
Tady přikládám screenshot co vše mi beží ted v telefonu (aktualně)..upozornuji není to hned po restartu...:cool:

Tak Davideuck_V-3_HP je na světě :)
Já kurňa nevím, kterou tam mám dávat dřív... :)
V každém případě si myslím, že Laurentius má ve verzi 9 dost chyb. Dutty 2.3 Xtreme nebo Davideuck_V3? :?:
V každém případě si myslím, že Laurentius má ve verzi 9 dost chyb. Dutty 2.3 Xtreme nebo Davideuck_V3? :?:
Zkoušel sem obě předchozí Davideuck HP a musím říct, že byly skvělé.. Dnes sem si hodil novou V3 a je to nádherně rychlé a nenašel jsem zatím žádný bug a programy, které používám normálně mimo ROMku (qip, iGo, fingerkeyboard, spb backup atd) fungují bez problémů i na této ROM..
Jak tu někdo psal, že je nechutné kolik procent RAMky sežere ROMka s novou manilou tak je trošku nechápu, kdyby si přečetli davidovi posty věděli by, že to tak je nastavené schválně pro větší celkovou rychlost systému apod a navíc evidentně na této ROM pořádně nic nezkoušeli a když viděli tyhle čísla hned ji radši smazali.. "problém" je, ale v tom, že byť žere na oko nehorázně RAM tak je stejně vše maximálně svižné a více volné RAM ani není potřeba..
U mě je jasný vítěž Davideuck High Power ..
Zkoušel sem i ostatní od Laurentiuse i od Duttyho a byť jsou taky skvělé David je alespoň u mne trumfnul..
edit: náhodou neví někdo jak je exe soubor od aplikace phone abych si ho dal do vyjímek do flip-itu? to otáčení displeje při volání a příjmu volání mne rozčiluje a ve windows sem spouštěcí soubor nenašel..
Jak tu někdo psal, že je nechutné kolik procent RAMky sežere ROMka s novou manilou tak je trošku nechápu, kdyby si přečetli davidovi posty věděli by, že to tak je nastavené schválně pro větší celkovou rychlost systému apod a navíc evidentně na této ROM pořádně nic nezkoušeli a když viděli tyhle čísla hned ji radši smazali.. "problém" je, ale v tom, že byť žere na oko nehorázně RAM tak je stejně vše maximálně svižné a více volné RAM ani není potřeba..
U mě je jasný vítěž Davideuck High Power ..
Zkoušel sem i ostatní od Laurentiuse i od Duttyho a byť jsou taky skvělé David je alespoň u mne trumfnul..
edit: náhodou neví někdo jak je exe soubor od aplikace phone abych si ho dal do vyjímek do flip-itu? to otáčení displeje při volání a příjmu volání mne rozčiluje a ve windows sem spouštěcí soubor nenašel..
to: mattakh
Ohledně RAM nesouhlasím. Ano, četls jsem vše na postech Davida, ale pokud mi zbyde v OS 60MB RAM tak to samozřejmě je dostatek na další programy. Stejný žrout jako je ta ROMka je např. IGO8, takže chci mít pro IGO co nejvíce volné RAMky.
A kdyby jsi četl příspěvky na Davidových postech, věděl by jsi že aplikace telefon se jmenuje cprog.exe :)
Ohledně RAM nesouhlasím. Ano, četls jsem vše na postech Davida, ale pokud mi zbyde v OS 60MB RAM tak to samozřejmě je dostatek na další programy. Stejný žrout jako je ta ROMka je např. IGO8, takže chci mít pro IGO co nejvíce volné RAMky.
A kdyby jsi četl příspěvky na Davidových postech, věděl by jsi že aplikace telefon se jmenuje cprog.exe :)
iGo jsem zmiňoval a alespoň mě jede bez problémů i na této ROM s mnohem větší "spotřebou" RAMky .. :P
ten post sem možná četl, ale znovu se mi to projíždět nechtělo, přeci jen už tam těch stránek není nejméně :) tudíž díky za radu..
ten post sem možná četl, ale znovu se mi to projíždět nechtělo, přeci jen už tam těch stránek není nejméně :) tudíž díky za radu..
jj, IGO jede bez problému, to jo. Jen mi připadalo ta spotřeba RAMky brutální :) Jinak nic.
Zjistil jsem ale jeden drobný problém s IGO8.
Pokud mám Davida V2 nebo V3 a v IGO (skiny Dimka i GJ) Nastavení/Zařízení/Řízení spotřeby nastaveno - Zapnuté podsvícení, tak blbne zadávání cíle pomocí klávesnice v IGO, když píšu ulici, tak je jakoby pořád stisknuté nějaké tlačítko, tím nejde zadat nic. Když to nastavení změním na "Užij nastavení zařízení" takje to OK.
Dělá to jen u V2 a V3. Tak nevím. Samozřejmě to nebude nějakou RAMkou, ale moc jsem se s tím netrápil a hodil jinou ROM, kde to šlape.
Zjistil jsem ale jeden drobný problém s IGO8.
Pokud mám Davida V2 nebo V3 a v IGO (skiny Dimka i GJ) Nastavení/Zařízení/Řízení spotřeby nastaveno - Zapnuté podsvícení, tak blbne zadávání cíle pomocí klávesnice v IGO, když píšu ulici, tak je jakoby pořád stisknuté nějaké tlačítko, tím nejde zadat nic. Když to nastavení změním na "Užij nastavení zařízení" takje to OK.
Dělá to jen u V2 a V3. Tak nevím. Samozřejmě to nebude nějakou RAMkou, ale moc jsem se s tím netrápil a hodil jinou ROM, kde to šlape.
Ja mam take default skin a bez problemu. Jakou ROM sis nahral? Tuto new by Panosha? :D
Zvazuji ze ji zkusim :)
Zvazuji ze ji zkusim :)
ne ne, ta ROM byla od Davida V2 a V3, dělají to obě a jen když je aktivní nějaký skin. Ale když se potom vrátím zpět do Default, problém s klávesnicí zůstane, zjistil jsem co to v IGO dělá. V SAVE\system.ini je sekce
[power]
powermgm=0
pokud je tam nula, což je "Zapnuté podsvícení" klávesnice blbne, když je tam něco jiného 1 nebo 2 je to OK :)
U ROM od Lea nebo Duttyse to nedělá.
[power]
powermgm=0
pokud je tam nula, což je "Zapnuté podsvícení" klávesnice blbne, když je tam něco jiného 1 nebo 2 je to OK :)
U ROM od Lea nebo Duttyse to nedělá.
Ahoj, muzu se jen zeptat, uz pul roku pouzivam ROM od Panoshe a mam to nejaky cely zabrzdeny, tak premyslim o nove. Ale...dlouho jsem se tomu nevenoval. Od toho Davideucka jsou tam dve verze, MSVS a CVSD. Jaky je mezi nimi rozdil ? Pak radio...to je automaticky ve verzi ROM nove ? Nebo je treba ho nejak nahravat zvlast ? A pak jeste Hars SPL a USPL...jak poznam, co vlastne mam ? Uz si to nepamatuji. A ktera z tech verzi Davideucka je pro co ? Pokud to ma tedy nejakou souvislot. No a samozrejme...je ta verze ok ? Diky moc vsem. Ales