HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
Ahoj,
půjde tam 1.19 rom + doinstalovat CZ.. :-)
Kdyby jsi potřeboval cz, tak dej vědět a já ti ji po mailu pošlu ;)
půjde tam 1.19 rom + doinstalovat CZ.. :-)
Kdyby jsi potřeboval cz, tak dej vědět a já ti ji po mailu pošlu ;)
Tak ja jsem to zkusil 1.19 + donislaonani cz a v TOUCH FLO jsou nake nemyslne napisi jako IDE_PHONE, IDS_PROGRAMS_ atd.... mas nakou jinou cestinu? PLS posli mi ji dystak na ronaldok@seznam.cz Dekji
pohrej s nastavením v aplikaci Diamond T3D config. Tam můžeš zvolit jazyk pro zobrazení na t3d a špatně zvolený způsobuje právě tyto problémy. Nastav tam angličtinu a bude to ok.
jj, to se někdy stává.. čeština je dobrá, jen si doinstaluj tf3d-czech-files.cab (máš ho v mailu) a je to ;)
Nová verze rádia 1.12.25.16
K dispozici je nová verze radia 1.12.25.16 / 52.60.25.33
Vice jiz na xda-developers
Vice jiz na xda-developers
Zrovna jej nahravam, pojedu ted testnout gpsku, uvidime :-)
[quote=htcjirka]Nová verze rádia 1.12.25.16
Vice jiz na xda-developers[/quote]
[quote=htcjirka]Nová verze rádia 1.12.25.16
Vice jiz na xda-developers[/quote]
Tak RADIO funguje, flash v pohode, u TT se zda ze se malinko zrychlil, ale furt to neni plynule :-/ (v porovnani s ASUS 535) vyzkousel jsem i IGo8 (mam ji jen nainstalovanou, zadne ladeni jsem neprovadel) a ta me laguje stejne jako pred tim....
FIX GPSky byl hodne rychlej (ale s tim sem nemel nikdy problem).
Tak uz fakt nevim :-) budu muset zacit ladit tu IGo8 (mimochodem Liskuv hlas je fakt vtipnej)
Petr
FIX GPSky byl hodne rychlej (ale s tim sem nemel nikdy problem).
Tak uz fakt nevim :-) budu muset zacit ladit tu IGo8 (mimochodem Liskuv hlas je fakt vtipnej)
Petr
Nevím jestli má někdo podobnou zkušenost, ale s tímto novým rádiem se mi podstatně zlepšila odezva a citlivost dotykového displeje - měl jsem s tím občas problém především u krajů (pravý horní roh).
Vše ostatní co jsem zatím testoval běží minimálně stejně tak dobře jako v předchozí verzi.
Vše ostatní co jsem zatím testoval běží minimálně stejně tak dobře jako v předchozí verzi.
Já mám hlavně problém, že mě ten instalační soubor nepustí můj NOD32... hold musím počkat na doma, tam ho můžu vypnout :mad:
Pro nahrani radia staci nahrat novou verzi "radia" na flashku, pak zarizeni vypnout, zapnout + drzet volume dolu, a automaticky se to spusti, dokonce to takhle i doporucujou na xda forum. jo ten soubor pro radio se musi prejmenovat... uz nevim jak!
Dulezity je mit odemcenej bootloader!
P.
Dulezity je mit odemcenej bootloader!
P.
[quote=opicka]musí se to jmenovat RUU_signed.nbh[/quote]
takhle se to ma jmenovat kdyz to flashujes pomoci RUU programku,
pokud z SD karty (vyzkouseno i mnou) dodrzujte prosim tento postup:
FAQ: jak flaschnout nove radio!
1. Nakopirovat nove radio do rootu SD karty, soubor se musi jmenovat BLACIMG.NBH , HD musi byt odemceno!
2. Baterka HD musi bejt nabita minimalne na 30% doporucuji vic, kdyby neco :-)
3. Vypnete HD tlacitkem na hore
4. Jdi do bootloader modu.zmackni a drz volume down (hlasitost -) + zmackni tlacitko na zapnuti HD
5. Jakmile se objevi hlaška, zmackni tlacitko power pro flash HDcka nebo Volume Down tlačitko pro storno flashel.
6. Celej proces trva celekm 3 minuty. po dokonceni bys mel videt hlasku flash OK, soft reset, a ses pripraven :-)
takhle se to ma jmenovat kdyz to flashujes pomoci RUU programku,
pokud z SD karty (vyzkouseno i mnou) dodrzujte prosim tento postup:
FAQ: jak flaschnout nove radio!
1. Nakopirovat nove radio do rootu SD karty, soubor se musi jmenovat BLACIMG.NBH , HD musi byt odemceno!
2. Baterka HD musi bejt nabita minimalne na 30% doporucuji vic, kdyby neco :-)
3. Vypnete HD tlacitkem na hore
4. Jdi do bootloader modu.zmackni a drz volume down (hlasitost -) + zmackni tlacitko na zapnuti HD
5. Jakmile se objevi hlaška, zmackni tlacitko power pro flash HDcka nebo Volume Down tlačitko pro storno flashel.
6. Celej proces trva celekm 3 minuty. po dokonceni bys mel videt hlasku flash OK, soft reset, a ses pripraven :-)
Opicka nepis tu nesmysly.Pro flash z microSD karty se musi soubor jmenovat "BLACIMG.nbh" a samozrejme musi byt Touch HD odemceno.Jinak doporucuji bezpecnejsi flash z PC pres CustomRUU nebo Ruu Wrapper.
Trestiku tady jsme na ceskem foru,kdyz uz jsem vkladas text tak at ma hodnotu a prinos.Kopirovat umi kazdy.
Trestiku tady jsme na ceskem foru,kdyz uz jsem vkladas text tak at ma hodnotu a prinos.Kopirovat umi kazdy.
[quote=htcjirka]Trestiku tady jsme na ceskem foru,kdyz uz jsem vkladas text tak at ma hodnotu a prinos.Kopirovat umi kazdy.[/quote]
Myslel jsem si to, nejak jsem to prelousknul....
Myslel jsem si to, nejak jsem to prelousknul....
Me anglictina nevadi,ale je tu dost uzivatelu,kteří cesky navod oceni.Hlavne kdyz uz jsi to delal,jak jsi napsal,muzes sem vlozit vlastni navod v nasem rodnem jazyce.
Jeste bych doplnil ze se pri flashi doporucuje flashovat z prazdne karty(samozrejme ze to funguje i z plne),naformatovane na FAT 32.Jsou i pripady nepovedenych flashu z microSD karty.
Jeste bych doplnil ze se pri flashi doporucuje flashovat z prazdne karty(samozrejme ze to funguje i z plne),naformatovane na FAT 32.Jsou i pripady nepovedenych flashu z microSD karty.
pises ze bezpecnejsi je to pres PC, ale i na xda tvrdi opak, ze nejbezpecnejsi je to prave pres SD kartu, ja osobne to tak delal uz asi desetkrat a vse v poho a je to podstatne rychlejsi nez pres PC. I jednodussi mi to prislo. Jinak mas pravdu, karta FAT32, kapacita by mela byt jedno jak je zaplnena, jestli to dela problemy tezko rict.. Me nedelalo..
Je vzdy lepsi udelat maximu,ktere se doporucuje.Flash je zcela bezesporu rychlejsi,flashuji tak napriklad xperii.Vzdy ale druhou kartou,na ktere nic nemam a mam je jen pro tyto pripady.
poradte prosim ...prehral jsem ROMku konkretne L26_THDV7.5_WWE a prestalo me funkovat psani sms-mohu zadavat do textu jen cislice.literky funkuji je v KOMU: ..napada nekoho čím by to mohlo být?
Budto to bude bug romky,pak muze HR pomoci,ale jen nachvili.Nebo jsi to zpusobil doinstalaci jine klavesnice ci programu ci obnovou zalohy z predchozi verze rom.
Spatnym flasnutim to rozhodne nebude,takze flash znova ano,ale jine rom.
Spatnym flasnutim to rozhodne nebude,takze flash znova ano,ale jine rom.
dodam jeste ze jsem nainstaloval spb keybord a resco. jdo me psat nejen cisla,ale i jakekoliv znaky a literky se znaky prehlasovanim ,atd... nechce se mi do HR..!?!
Neni treba znova flashovat,pokud se vam dana rom libi.Staci HR, ale nepouzivat obnovu ze zalohy.Je lepsi naistalovat vse od zacatku.
Přátelé, kdybyste četli pozorně na XDA stránku s ROMkou Laurentius26, tak byste to věděli.
Aby klávesnice psala tak, jak má, se musí stáhnout [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a nainstalovat do HD. Pak všechny klávesnice píšou správně.
A není pravda, že je lepší nepoužívat obnovu ze zálohy. Já obnovuji všechno ze zálohy SPBbackup po každém flashnutí nové ROMky, a nemám žádný problém. SPBbackup jako jediný umožní obnovu i systému, aniž by se přepsaly soubory nové ROMky.
Aby klávesnice psala tak, jak má, se musí stáhnout [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a nainstalovat do HD. Pak všechny klávesnice píšou správně.
A není pravda, že je lepší nepoužívat obnovu ze zálohy. Já obnovuji všechno ze zálohy SPBbackup po každém flashnutí nové ROMky, a nemám žádný problém. SPBbackup jako jediný umožní obnovu i systému, aniž by se přepsaly soubory nové ROMky.
Anglicka klavesnice funguje v pohode, ten odkaz co posilas je pokud tam nekdo chce dodat ceskou :P
S SPB souhlasim, taky zadny problem a nemohu si tenhle soft vynachvalit ..
S SPB souhlasim, taky zadny problem a nemohu si tenhle soft vynachvalit ..
SPB mě taky vyhovuje, jenže v landscape modu blbne písmeno a - jakže je dotyk potřeba vykonat níže než je samotné písmeno :(
Jakym patchem udelam abych mel u baterie %, mel jsem je tam po nahrati ROM L26_THDV7.5_WWE, ale po case zmizeli a je tam zase normalni ukazatel. A jak dosahnu abych v programech atd. mel vedle sebe 4 ikony aplikaci a ne 3 jak je to tandartne? Dekuji za rady.
Ahoj všem, prosím o radu. Nainstaloval jsem si L26_THDV7.5_WWE a protože v ní není čtečka Rss, doinstaloval jsem si RSS Hub. Vše v pořádku šlape jenom mi nefunguje modrý odkaz - propojení na online přečtení celé zprávy. Dá se to někde nastavit? Děkuji za rady.
[quote]jak dosahnu abych v programech atd. mel vedle sebe 4 ikony aplikaci a ne 3 jak je to tandartne?[/quote]
Bud manualne pres registry nebo nejrychleji pres HD Tweak v polozce 17.Diary-17.2 Icons disposition nastav 4 columns
Bud manualne pres registry nebo nejrychleji pres HD Tweak v polozce 17.Diary-17.2 Icons disposition nastav 4 columns
[quote=htcjirka][quote]jak dosahnu abych v programech atd. mel vedle sebe 4 ikony aplikaci a ne 3 jak je to tandartne?[/quote]
[/quote]
alebo, ak dobre rozumiem otázke tak tento cab = scorpio16v 4icons_in_row. Len neviem ako ho priložiť, tak skús cez google. V zložke Programs budú miesto 3 ikon vedľa seba 4. M
Tak som to zvládol a pripojil ten cab. funguje spoľahlivo.
[/quote]
alebo, ak dobre rozumiem otázke tak tento cab = scorpio16v 4icons_in_row. Len neviem ako ho priložiť, tak skús cez google. V zložke Programs budú miesto 3 ikon vedľa seba 4. M
Tak som to zvládol a pripojil ten cab. funguje spoľahlivo.
Da se nejak zmenit funkce tlacitek pod hlavni obrazovkou? MAm tam phone a camera a ta camera mi tam dost vadi, nikde sem nenasel jak to zmenit. Dik za radu.
Tlacitka se daji zmenit SW HD Tweak :
polozka 14 TouchFlo - 14.5 Home right softkey
Ja to take menil....
polozka 14 TouchFlo - 14.5 Home right softkey
Ja to take menil....
Nahral sem si Ruu_Signed_Dutty's_HD_V2.1_XTREME_5.2.21018.1.6.0_Test4, + ceskou lokalizaci od sunnysoftu a jedine co neni prelozene je prave tlacitko IDS_CAMERA. Neda se to nak rucne prepsat?
Zdravim panove chtel jsem se zeptat, funguje TT7 pro HTC Touch HD, konkretne pro ROM L26_THDV8.0_WWE, pokazde kdyz tam chci nainstalovat TT7 tak mi to napise, ze neni pro tento phone. Pokud by mel nekdo nejakou radu rad ji uvitam.. Jinak IGO8 jede..
Ano,i pod touto rom chodi TT7 korektne.Na netu se pohybuje vice verzi TT a nektere jsou vazany primo na modely.Najdi si tu spravnou verzi.
Přepnutí na CZ v TouchFLO 3D, pokud nepoužíváte češtinu od Sunnysoftu, ale chcete česky právě jen TFLO3D.
Stahujte [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Stahujte [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].