Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 58 z 67 PrvníPrvní ... 8485657585960 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 856 až 870 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #856
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    46

    Ahoj všem, začal jsem používat ROMku XannyTech Grid Evo 1.9B with htc messaging, ale u TotalCommanderu nevím, jakým způsobem ho zavírat. Vůbec se mi nezobrazuje zavírací křížek. Díky za každý tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #857
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ahoj,
    tato verze ROM obsahuje jádro 28205, které má prvky na ovládání dole (Start, OK, zavření atd...) bohužel Total Commander na to není přizpůsoben a oprava zatím není. Al ev celé rom je nastaveno zavření jakékoli aplikace krátkým stiskem HW tlačítka "Šipka". Dlouhým stiskem stejného HW tl. se každá aplikace jen minimalizuje.
    Takže používej krátký stisk šipky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #858
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    57

    to Godin:
    já TC zavírám takto: na horní liště (když máš spuštěného tc) je \ a .. podrž chvíli dýl .. rozbalí se ti roleta a dole je konec. Tak na něj ťapni.
    Snad ti to bude vyhovovat , já jsem si už zvykl. ahoj
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #859
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od blackman_82
    Nevíte o nějaké ROM wm 6.1, která je víceméně jako origo 1.59.707 ... s TF3D 2.1 (bez sense) z HTC Pro2? Jde mi o režim naležato. Zkusil jsem ROM od Duttyho ale nepřišla mi tak svižná jako je ta originální ( Jinak asi cz do této origo verze nedostanu že? Resp. jsem to zkusil a nic se nestalo ...

    Na xda ... se teď poslední dobou hemží jen ROM s wm 6.5... a sense 2.5 ( Po 10 stránkách jsem to vzdal (

    EDIT: narazil jsem na Kwbr Topix 3.1.2 tak jsem zvědavej ... Kdyby jste věděli o jiné tak dejte vědět díky


    Pouzivam tuhle KwbrTopix 3.5 (Jan.30.2010) * WM6.1 a jde i na lezato a dokonce je mozne dohrat do cele ROM cestinu (ne sunysoft)


    link
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #860
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Nevíte někdo jak by se dala změnit barva zvýraznění u položky na kterou když kliknu je zelená?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #861
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    HD Tweak?
    Tam nějaká taková volba je, ale jestli to funguje a je to na tohle to budeš muset prakticky vyzkoušet sám. Nikdy jsem to nezkoumal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #862
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Kwbr Topix 3.1.2 je super, doporučuji. Ještě se podívej na vlákno v Mio a Treo tam je o ní víc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #863
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    36

    Ahoj, potřeboval bych radu někoho zkušenějšího do dneška jsem měl HTC Kaiser a flashoval jsem rádia a romky jako na běžícím pásu, ale dneska jsem nafasoval HTC HD a jsem v pasti :-)

    Jelikož jsem moc spěchal a nechtěl studovat jak získat od Oliho Hard SPL nahrál jsem Uspl verzi 2.5, teď si ale nejsem jisty jestli takto můžu flashovat i rádia nebo pouze romky ?

    A pak jsem ještě nikde nenašel pokud bych chtěl přejít na hardSPL zda je nutné se nejdřív zbavit USPL nebo je možné to natvrdo přehrát.

    Předem díky za fundovanou odpověď :-)

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #864
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ako docielit, aby 1 quick link na Home obrazovke
    vo WM6.5 spustil fotak a 2. kameru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #865
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Vytvoř si dva zástupce z \windows\camera.exe
    1. na tom jednom zástupci uprav parametry ve vlastnostech a přidej tam parametry /i
    2. na tom druhém zástupci uprav parametry ve vlastnostech a přidej tam parametry /v

    /i = foťák
    /v = kamera
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00341235_fotak_qlYw.jpg 
Zobrazení: 13 
Velikost: 23.8 KB 
ID: 11255   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00341235_kamera_cYKi.jpg 
Zobrazení: 12 
Velikost: 24.3 KB 
ID: 11256  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #866
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dik, to je presne to co som potreboval.

    Este ma napada:
    1) Napriek tomu, ze mam nastavene automaticke updatovanie pocasia kazde 3 hodiny, tak sa neaktualizuje (ked je zobrazena HOME obrazovka). Ked sa prepnem na zalozku pocasia, tak sa zaktualizuje bez toho aby som musel kliknut na update. Je to normalne spravanie, alebo je to dane ROMkou?
    2) Je nejaka 6.5 ROMka kde je na HOME obrazovke zobrazenych viac zaznamov z kalendara? Resp. nejaky SW, ktory to zobrazi? Skin? Mensie hodiny? Spodne ikony uz mam mensie (je ich 5), takze je o trochu viac miesta.
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #867
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravim, mam jednu otazku. Po flashovani oficialnej ROMky 1.14 na oficialnu 1.56 sa automaticky zmeni aj SPL z 1.14 na 1.54? Dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #868
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vcera som flashoval ROM WM6.5 Xanny 2.5 LEO bez HTC Messagingu. Od fashnutia mam problemy s SD kartou. Dost casto sa strati zo zoznamu (Total Commander, File Explorer). Pomoze restart, alebo aj vybratie a zasunutie karty. S oficialnou resp. Miri ROMkou to nerobilo. Power management som vypol pre SD kartu, nepomohlo. Co s tym?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #869
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Včera a dnes se objevily nové ROM:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=645438
    TouchHD WM6.5 ROM V14(Core 23545) với Manila_2_5_20121412_1(Leo_V2.10

    http://htcpedia.com/soft/htc-blackstone-rom.html
    MaryOne WWE Build 23547 - MAX MANILA - WWE [120310]
    MaryOne WWE Build 23547 - Sense 2.5.20121412.0 - WWE [120310]

    Vyzkoušel jsem všechny tři a nakonec zakotvil u MaryOne WWE Build 23547 - MAX MANILA - WWE.... Skvělá záležitost, zatím jsem po 3 hodinách nenašel žádný problém








    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #870
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Uz som vyriesil ten "problem" s 8GB MicroSD kartou ... Zistil som, ze niektore subory sa z karty daju precitat, ale niektore nie. Islo hlavne (a mozno iba) o subory s novsim datumom. Zrejme system zapisoval do nejakeho "postihnuteho" adresara (napr. Application Data) a tam sa sekol a vyriesil to tym, ze odstranil "Storage Card" zo zoznamu. Kartu som vyformatoval v citacke na FAT32 a zatial drzi. Len neviem, preco sa mi to prejavilo az v novej ROMke ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 58 z 67 PrvníPrvní ... 8485657585960 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38