Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 47 z 67 PrvníPrvní ... 37454647484957 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 691 až 705 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #691
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    No, musím začít tím, že se naučím orientovat na XDA Developers. Přiznám se, že mám zatím problém a čerpám jen z odkazů zde uvedených. Holt to tam nejsou zrovna stránky s ROMkami, úhledně a přehledně setříděnými :-) (tak, jako na Tvém webu).
    Tudíž některé pojmy, které uvádíš (KWBR), jsou zatím pro mne předmětem zkoumání Ale já se do toho snad vpravím.
    Jinak Manila 2.5 mi právě taky nesedí, to včera šlo hned pryč.
    Teď tam mám v 2.1 - k tomu se zeptám, pasují na to ty DUSK Manila 2.5 pro WM 6.5, nebo to funguje jen pro 2.5?
    EDIT: No, TADY jsem narazil na něco utříděnějšího :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #692
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    KWBR je autor ROM.
    A na Duska Manila POZOR. Obecně se mi to moc líbí, ale autor (grzegorz10) těch různých verzí a edicí má celkem hodně. Ne že by tam bylo pokaždé tolik změn, ale je to z důvodu četnosti verzí Manily, změn v systému samotných autorů ROM.....
    Takže je potřeba vždy použít tu správnou verzi Dusk Manila. Autor vždy uvádí pro jakou erzi Manila to je... něco jako Manila 2.1.1919xx nebo 2.1..1920xx atd..
    Nelze to kombinovat. Verze Duska 2.5 je pouze jen pro Mnailu 2.5.
    Jeho novéjší verze "Evolution" je určena pro 2.5ku.
    Bohužel i tak se mi jendou stalo, že jsem si stáhl správnou verzi Dusk Manila pro správnou verzi TF, ale nevšiml jsem si, že tam má dvě. Jednu určenou pro 2.1.1919 (tu jsem použil) a pak ještě tu stejnou pro 2.1.1919, ale jen pro ROM Dutty's. Takže po instalaci te nesprávné jsem byl v pr... a TF mimo provoz. Takže vybírej optarně. Já, pokud nemám v ROM TouchFLO, tak Duska ani nepoužívám, ale vždy si naistaluju Dusk Dialer, který jsem trošku musel upravit a vzhled Dialeru je tak moc pěkný. Zbytek OS je SPB
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #693
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Jo, je to moc pěkný a povedený design...
    Bohužel zjišťuju, že mi v týhle ROM nejde spustit Weather database editor (1.2), čili bych si nemohl přidat svoje místo do počasí do TF3D. Asi nějaký probl s kompatibilitou ve WM6.5...?
    Čili tu mám druhý řešení, několikrát zmiňovaný SPB Mobile Shell + SPB Weather s úpravou pro vlastní místa.
    No, uvidíme. Ono se mi to beztak zdá celkem pomalé, takže kdo ví, jestli neskončím u ofiko verze WM6.1, případně se poohlédnu po ROMkách od KWBR, to jsem ještě nezkoušel. Není něco bez TF3D? Myslím i ofiko. Beztak asi pokaždý skončím u SPB MS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #694
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na všech ROMkách mi přidat vlastní město do TF šlo.
    Co ti to hlásí, když spustíš ten Weather database editor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #695
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    File write protection of database could´t removed
    EDIT: Bude možná problém spíš s těmi themes, tady se o tom píše...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #696
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    A není to jenom v tom, že soubor \windows\2330fc3c_manila je jen ke čtení?
    Zkus ho vyměnit za tenhle.
    Ale jak ho budeš kopírovat, tak ho tam kopíruj přes TotalCommandera v PDA a udělej to 2x. Musí se tě systém zeptat o nahrazení souboru přepsáním.

    EDIT:
    Po úpravě je vhodný asi restart.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #697
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Atribut Jen ke čtení jsem zrušil, ale stejně to nešlo.
    Pomohlo až přepsání Tvým souborem 2330fc3c_manila. Weather database editor už jde spustit, město přidat také, ale bohužel v počasí TF3D jej nevidím-nemůžu přidat...
    EDIT: Beru zpět, po restartu LZE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #698
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No proto
    Už jsem to chtěl psát, ať to restartneš
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #699
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Nojo, ne nadarmo mi kamarád říká Mr. Restart Tady jsem holt maličko zaváhal
    Prosím Tě, není mi úplně jasné, jak docílit tohoto, nebo tohoto vzhledu...? U toho černo-zeleného jsem poctivě stáhl a nainstaloval každý z uvedených CABů, na vyzvání pokaždé poctivě restartoval ale chybí mi ta spodní lišta, tu mám klasickou, jako byla po flashi ROMky.
    U toho druhého jsou to asi jen ta pozadí, ne...? Ale nenašel jsem, pomocí čeho docílit těch lišt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #700
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Obávám se, že s novými verzemi ty CABy pro Manilu 2.1 z mého webu už to bude horší a něco nepojede.
    On sám autor těch CABů má snad na každou verzi ROM a někdy i ještě extra pro jiného autora ROM zase jinou, takže je to taková laboratorní práce
    Dám ti tady jeden CAB co je pro novější verze Manila 2.1, ale nenadávej, když ti to zboří TouchFLO
    nebo se podívej na díla a práce samotného autora ZDE a ZDE
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #701
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Zkusím a nadávat nebudu, mám tam čistý systém po HR
    Experimentuju, takže musím počítat s tím, že se něco nezadaří. Chtěl bych si sestavit pěkný design a potom teprve instalovat aplikace a nastavovat.
    Na ty stránky už jsem se také díval a stahoval tam ty soubory, ale nejsem z toho až tak moudrý, přecejen ne všechno jsou CABy, jsou tam různé soubory a netuším, jak s nimi naložit ops:
    A ZDE je hlavně uvedeno "No these are made for 6.1 so it won't work properly on the 6.5's"
    EDIT: Teda je to zdařilééé Len ta spodní tlačítková lišta mi tam blbne, len ta lišta
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #702
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm.... můžeš udělat nějaký screen té lišty. Já furt nějak nevím co je s lištou
    Ten link co jsi dával, je asi už starý a na nových jádrech 6.5 se už asi nechytá
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #703
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    Screen už bohužel neudělám, nahrál jsem si tam večer jinou ROM. Ale měl jsem tam pořád taková ta oválná tlačítka.
    Teď jsem si s tim zase hrál, instaloval jsem tyto CABy, plus jsem tam před tím zkoušel instalovat soubor, který jsi sem včera vystavil a výsledek přikládám.
    Jen mi není jasná jedna věc. Včera, když jsem tam měl Miriho ROM a dělal hokusy pokusy, fungovala mi animace počasí přes celý display, ale teď už to nefunguje. To je nějaká defaultní vlastnost WM6.5, nebo nějakého ze skinů, či themes...?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00334624_Screen01_UPB.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 53.4 KB 
ID: 11009   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00334624_Screen03_faNl.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 30.5 KB 
ID: 11010   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00334624_Screen02_gbOm.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 37.5 KB 
ID: 11011  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #704
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ty CABy co mám na webu se ale pro tuto ROM moc nehodí. Ty spodní řada v TF má vypadat jinak ... nebo jsi tam nainstaloval potom ještě nějaký "ColorTabs_Manila"? Pak jo.
    Ta animace je myslím otázka Manily. Většinou to funguje ve verzi 2.5. Ve verzi 2.1 mi to taky někde šlo a někde ne.
    No hlavně, že jsi spokojen
    Já jsem včera a dnes zkoušel obě ROM s WM 6.5 od KWBR, ale jsou to jen, jak psal sám, pracovní verze. A taky to tak vypadalo....
    Když jsem tam nacpal všechny CABy (co instaluji vždy) a vypnul TF, nasadil SPB, tak se to vše nějak kousalo a pak nastal i stav "MRTVOLA"
    Takže má zpět, novou verzi KWBR Topix 3.1.2... zrovna jsem začal instalovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #705
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    A na jakou ROM by se mohly hodit...? Jsou tam i ty na Manilu 2.5 (mimochodem, kde zjistím vezri Manily? U některých ROM ji to vypisuje při bootu, ale ne u všech, pokud jsem si všiml...), ale ta 2.5 se mi opravdu nezamlouvala. I když jsem tam tedy tu ROM s ní moc dlouho neměl...
    Jo, tam u těch screenů je nainstalována ta sada plus Tvůj včerejší 00334598_Dusk_Leo_Manila_2.1_72nC.cab.
    Spokojen? To ještě dlpuho nebudu Pořád budu po něčem pátrat a testovat, jak se znám... V tuto chvíli tam bezhlavě hrnu CABy a zjišťuji, co se bude dít, ale tak spokojen zatím opravdu nejsem...
    Já teď flashuji Miri_WM65_21872_V30.0_XtraLight...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 47 z 67 PrvníPrvní ... 37454647484957 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38