Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 67 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Nemáte někdo ponětí, kde v registru by se dala nastavit změna vypínání displeje při hovoru? Je to dost nepříjemný, když se vypíná a nelze tak pracovat třeba s tel. seznamem. Díky moc. Pokud se to tu už někde řešilo, prosím odkaz, neboť jsem nic nenašel.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    A co takhle jiné stránky? http://smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-hd#upravy-registru
    A X800 konec nebo pořád bude tvorba?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Děkuj Koumesii, je tam co potřebuji. Jo a X800 konec, už jsem jí prodal . Myslím, že Blackstone je o třídu výš a tak je změna cihličky pochopitelná .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Tak jsem nyni zkusil flashnout novou ofico rom 1.19 pres USPL podle postupu vlozenem do prvniho prispevku a vse bez problemu. Doporucuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Stejně jako UserN1 také doporučuji USPL, hlavně pro ty, kteří by rádi flashovali, ale bojí se o záruku. Protože USPL nedělá trvalý záznam nikam, takže při příštím flashování se musí použít znovu, což by se mohlo zdát jako nevýhoda, ale to je právě ta výhoda. A navíc, když jsem provedl plný backup pomocí SPBBackup, tak se přepsala verze ROM v Settings>Device Information na předchozí, tj. původní 1.14. Takže jediné místo, kde se objeví informace o verzi ROM je při restartu červený text vpravo dole. Navíc informace o SPL na trikoloře zůstane nezměněna.
    Celý postup jsem opakoval 5x a žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Flash pres USPL je jednoduche,ale bezpecnejsi je HSPL.Uz se mnozi ti,co flashovali prave pres USPL,flash dokoncili,ale zarizeni zamrzne na uvodni obrazovce a ani HardReset nepomaha.USPLneni zadna novinka,ale ma prave to uskali,ze se obcas flash nepovede tak jak ma.HardSPL je lepsi,bezpecnejsi a vratit puvodni SPL je jen pulminuta navic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    Ja co jsem zase cetl predtim nez jsem se pustil do flashe, tak problem hlasilo vice lidi prave u HSPL...tak treba se situace zmenila nevim...podle me to je jen zavisle na tom jakou verzi SPL v tel mate a pak,ze se to musi delat na XPckach...a pak taky ze spousta lidi jsou tam lamy co si tohle zarizeni nema ani kupovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Postupoval jsem stejně, tedy USPL nová ROM a obnova ze zálohy vytvořené pomocí SPBBackUp. Vše funguje jak má, jen mi teď není jasné, jakou ROMku ve skutečnosti používám. V zařízení dohledám pouze verzi té původní a ta nová se zobrazuje jen při restartu…
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Tak jsem zkusil přeflesnout původní ROM na "Laurentius26 Touching HD V2". Vše běhá jak má, ubylo pár blbostí z orig widlí, ROMka po třech dnech se jeví jako stabilní, bezproblémová s ostatním softem, dokonce i SPB Backup se začal sám restartovat po zazálohování systému. Více o ROM tady.

    Pokud již s ní máte zkušenosti, napište ....

    Teď jen dotaz. K úplné spokojenosti bych potřeboval jen dvě věci na které neznám odpověď:

    ad1) Jak v registrech nebo čím nastavit potvrzování přijetí SMS?

    ad2) V Romce jsou vyplé systémové zvuky (např. když chcete vymazat SMS, ozval se zvuk a potvrzovací dialog - teď jsou tyto zvuky vyplé). Šlo by je zapnout??

    Díky za rady ....

    Roman.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to xRoman k úplné spokojenosti:
    1. potvrzení SMS-doručenka: Start>Messaging>SMS/MMS>Menu>Tools>Options>SMS/MMS a tady zaškrtnout "Request delivery notifications" a pak OK
    2. nastavení zvuků je v "Settings">"Personal">"Sounds&Notifications"
    normální člověk se zvuků a podobných systém zatěžujících volovin zbavuje, ale proti gustu žádný dišputát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Děkuji moc ... jak jednodudché bylo řešení, ale věř, že jsem hledal. Takže ještě jednou díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Používáte někdo "SOTI Pocket Controller Pro v6.01"??? Já mám s ním problém v tom, že pokud začnu psát v PC např. SMS, tak se mi nějakým záhadným způsobem zaktivuje něco jako T9 a nedá se přes klávesnici psát plynule. Psané slovo se vždy označí a nereaguje na mezery ani např tečky. Musí se vždy zmáčknou šipka vpravo nebo ťuknout myší na okno. Děkuji za tip.

    Roman.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Já ho kdysi používal, ale žádný takový problém jsem neměl. Používal jsem verzi 5 něco už přesně nevím.. s Kaisrem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    JJ, s Kaisrem taky problém nemám, právě proto na to hladám odpověď. U jiných PDA co zkouším to nedělá. Prostě nějak pozná, že je tam externí vstup z klávesnice a zapne něco a já nevím co vypnout. Vylp jsem T9, dokončování slov ... nepomáhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    172

    tohle kdyztak prosim reste ve vlaknu obecnych zkusenosti a ne zde v rom a flashovani,pak se nam to tu bude spatne hledat diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 67 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 14:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 15:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38