Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 67 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Má tady již někdo češtinu na cab ? A to pro normální EN 1.90.xxx ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Prosím, kam mám ty CZ *.cab(y) nahrát ?? Musím je nahrát do nějaké konkrátní složky a pak provést HR a při instalaci vybrat "češtinu", nebo je mám spustit v nějakém konkrétním pořadí normálně z SD karty??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    V poho, myslel jsem, že se bavíme jakože o ROM od sunnysoftu což je samozdřejmě cab ... nicméně jsem si asi před hodinou koupil taky HDčko a co by mě zajímalo je CZ znaky na klávesnici. O samotnou CZ mě nejde. Předpokládám, že se to dá vyřešit nějakou jinou než standartní klávesnicí ..??
    A s tím testováním jsem asi nějak nepostřehnul, že nemáš na čem . Jsem zatím celkem dost vyplesklej z klávesnice. Na TyTNu II je hw a já v podstetě neumím psát na SW. Tak snad si zvyknu, protože ten obraz je fakt nebezpečnej
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to opicka: Čeština do defaltních klávesnic se dělá naprosto stejně jako u Diamonda a Raphaela. Najdeš třeba tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    :yes: Přesně tak, u MIO A701 bez Sunnysoft počeštění fungoval systém mnohem stabilněji a rychleji. Určitě nebrat.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Existuje už HardSPL, takže flashovat půjde cokoliv :-)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217

    // edit: k češtině: tak jsem IW Pro nainstaloval, vyzkoušel a zase dal pryč. Není pro něj důvod, počeštěné Touch FLo 3D bohatě postačí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To už víme rADo2,je to hned v prvním příspěvku tohoto topicu.Nějak jsi zaspal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Vyrojilo se teď plno nových ROMek a jenom jako zajímabost pro ty co chtějí mít počeštěné TF3D u ROM L26/Laurentius/ nepočeštíte,ale dočkáte se oblíbené IDS značky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zajimave vypada MODACO rom od Paula,ktera obsahuje IE6
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od JP
    Přednastavení SIP (Soft Input Panel) na jinou defaultní klávesnici
    - kdo nepotřebuje počeštění ROMky a chce si pouze přednastavit jinou defaultní klávesnici, např. Resco nebo Spb keyboard.
    Vzhledem k tomu, že po každém restartu HD se vrací SIP na systémovou Compact QWERTY, je otravné toto zdlouhavě přepínat - lze využít utilitku „HtcExtFun“ - ZDE.
    V příloze jsou upravené *.REG soubory pro stálé přednastavení zvolené klávesnice pro oba případy:
    "Stylus In"
    "Stylus Out"
    Po restartu HD je nutné jednorázově vysunout/zasunout stylus.
    Na lepší řešení jsem zatím nepřišel :-
    Už jste někdo zkoušeli tu novou verzi co je tady?
    Jde mi hlavně o to, zda mohu použít reg soubory i pro tuto verzi.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od JP
    Též lze použít novější a vhodnější Blackstone USPL - ZDE: Xda-developers - USPL.
    Nezkoušel jsem jej, mám již nahraný HSPL. USPL neprovádí žádné trvalé změny v zařízení, takže se zdá ideální pro případné reklamace v servisu!
    Kompletní informace o HD naleznete na: wiki.xda-developers.com
    Dovolil bych si přičinit k perfektnímu návodu od JP na první straně tohoto vlákna moji zkušenost s odemčením a následným flashem ROM RUU_BlackStone_HKCSL_WWE_1.19.831.0_Radio_52.49a.2 5.26_1.09.25.14_Ship.exe pomocí USPL. Jeden moment mě přitom trošku překvapil, takže tady celý postup podrobně popíšu.
    1. v AS nepovolit připojení USB
    2. vypnout zařízení (dlouhým podržením "Power")
    3. nastavit "SPL bootloader mode" (tri-color) současným stiskem a držením "Power" a "VolDown"
    4. připojit USB kabel ( v bílé části obrazovky je napsáno "USB"
    5. v PC spustit blac_uspl.exe nejlépe v CMD okně (první drobné překvapení - to CMD okno)
    6. jestliže vše proběhlo dobře, zařízení se restartuje a SPL label je "1.14.USPL" indikující, že USPL proběhl úspěšně
    7. teď se z PC spustí RUU_BlackStone_HKCSL_WWE_1.19.831.0_Radio_52.49a.2 5.26_1.09.25.14_Ship.exe (druhé překvapení, že to jede bez AS)
    a to je celé
    následně jsem ještě spustil SPBBackup a mám mého miláčka v předchozím stavu, ale s novou ROM

    Prosba na JP: možná by bylo dobré tento příspěvek přidat k tomu prvnímu, aby to bylo pěkně pohromadě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0


    Osch napsal:
    Čeština do defaltních klávesnic se dělá naprosto stejně jako u Diamonda a Raphaela. Najdeš třeba tady.
    Tato aktivace CZ T9 do ostatních klávesnic se musí udělat i v případě,že mám HD ve verzi CZ ? Myslej jsem ,že v CZ verzi HD již bude CZT9 obsažena,nebo že to stačí někde nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Návod krok za krokem v češtině jak nahrát HardSPL do HTC Touch HD zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Opravdu nadherne zpracovany navod Jirko pro zacinajici :yes: Jinak urcite je lepsi a bezpecnejsi flash pres Hard SPL nez samotne USPL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Bylo by mozne pridat navod,jak dat HD do puvodniho stavu z Hard-SPL. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 67 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 14:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38