Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 67 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1000

Téma: HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak jsi udelal tak peknej ukazatel baterie? Ja ho chci taky pls :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    Takže nejdříve nainstaluješ sdkcerts.cab (certifikace) mno a pak nainstaluješ už samotné ikonky Colored Top Bar WWE ST.cab

    A jako posledni udelas Soft Reset....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak vse se zmenilo, jen baterie ne :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Nová verze od Davideucka ke stažení

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487602

    .. vypadá cool ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Já mám dotaz na všechny "zkušenější"ladiče jestli jste se už někdo pokoušel změnit skin (themes) celého HDčka a jak na to?Zkoušel jsem to podle odkazu z XDA např. zde:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=451702&page=2
    a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Matrix_DC
    Ta cestina pro L26_THDV8.0_WWE funguje dobre, jen neni vse prelozene...Prikladam obrazek.
    Problém je v tom, že pro každou verzi TouchFlo jsou ty texty občas někde jinde. Pokud se Ti bude chtít hledat, tak je to v souborech XXXXXXX_manila, kde X jsou čísla a písmena. Soubory nemají příponu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od carlos
    Já mám dotaz na všechny "zkušenější"ladiče jestli jste se už někdo pokoušel změnit skin (themes) celého HDčka a jak na to?Zkoušel jsem to podle odkazu z XDA např. zde:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=451702&page=2
    a nějak jsem nepochodil-něco dělám špatně...:O
    Tak chod radsej do sekcie priamo pre blackstone,lebo hento niesu temata pre HD. Hento je manila 2D a v hd je 3D:-)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    9

    ahoj nevi nekdo jak nastavit v today ukazatel baterie (je tam standartne takova tenka zelena cara hned po startem v TF3D po cele sirce co postupne ubejva)ale tam me dost casto sama od sebe mizi nevi nekdo cim to muze bejt predem diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    61

    Nemáš náhodou nějakou externí aplikaci pro zobrazení stavu baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    zkus batti
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Konečně jedna pořádná ROM
    Novinka od Lea.
    Informace ZDE nebo ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Aby toho nebylo málo, Dutty vydal další novinku Dutty's HD V2.2 XTREME
    nebo na jeho webu

    ... a teď, babo raď, kterou :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    Konečně jedna pořádná ROM
    Novinka od Lea.
    Informace ZDE nebo ZDE
    Co se týče téhle ROM (verze 9), tak se moc nepovedla, Leo urychleně chystá verzi 9.1, který musí opravit spousty chyb.
    Já zrovna zkouším tu od Duttyho (2.2), tak uvidíme... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    18

    Do včerejška jsem tam měl od Davideucka V2_HP. Vůbec to nebylo špatný. Rychlá ROM, akorát si nemůžu zvyknout na tu novou nabídku Start v novém TFlo. Tak jsem to radši vypnul a mám standardní menu a ještě jsem aktivoval Program tab.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, ta nová nabídka Start je zajímavá ale zároveň .... někomu se asi líbit nebude, někomu asi zase jo
    Taky jsem měl Davideucka V2_HP, taky stejné dojmy. Právě se chystám na flash Dutty's Rom 2.2., tak uvidíme.
    Z popisu, samozřejmě nové TF + START, je třeba si zvyknout nebo vypnout - upravit, ale asi je to jen otázka zvyku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 67 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...
    Od JecminekMaselnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1434
    Poslední příspěvek: 21-08-2014, 13:14
  2. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  3. Flash ROM pro HTC Touch HD
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 14:30
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38