Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 115

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - radio (GSM) ROM a vše o nich...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Před vlastním provedením Security Unlock musíš svý stávající radio napřed downgradovat na tu verzi, co jsem uváděl jako odkaz v předchozím postu. To radio bez problémů nalezneš na XDA, kdybys nepochodil, uploadnu ti jej na rapidshare. Potom provedeš vlastní Security Unlock přes Raphael Unlocker, kterej ti přišel na email (resp. odkaz na jeho stažení). No, a když je hotovo (bootloader hlásí na prvním řádku Security Unlocked), tak si tam to radio dáš zpátky nebo kterýkoliv jiný, dle libosti, po odblokování i radio určený pro jiný zařízení, než je Touch Pro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    97

    Diky jsem se nejak prehlidl s tou nejnizsi verzi radia.Jsem to chapal jako nejnovejsi.Jak prijedu domu hned to testnu.Dam tam to co tam bylo original a na to se to povedlo.Kdyz tak bych pak jeste napsal o rady.Jinak diky moc za trpelivost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kdyžtak mi pak radši napiš SZ, ať to tady zbytečně nenafukujeme ...

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    Máte někdo zkušenosti s touhle rom 1.11.25.01 - Official ROM (Newest) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Citace Původně odesláno od Hodo65
    Jo, radio můžeš flashnout pouze samostatně bez čehokoliv jinýho, nemusíš potom ani dělat hardreset (i když se doporučuje), všechna data zůstanou v zařízení zachována. Pokud použíješ radio určený pro Touch Pro, musíš mít jen HardSPL, pokud chceš laborovat s radiem z jinýho zařízení (Diamond, Xperia, Touch HD ...) musíš mít na zařízení Security Unlock - zde
    Neviem ci rozumiem spravne ale nemusim si kupovat Sim unlock ked chcem ine radio urcene pre Touch Pro?
    Staci downgradovat radio na 1.01 a potom flashovat nove radio?


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ne, downgrade radia je zapotřebí pouze k tomu, když jsou problémy se Security Unlockem. Jestli chceš flashnout jen nějaký jiný radio určený pro HTC Touch Pro, musíš mít jen HardSPL, Security Unlock je potřeba až tehdy, chceš-li flashnout radio původně určený pro jiný zařízení, než Touch Pro.
    Takže downgrade radia vůbec neřeš, to tě bude zajímat až v případě Security Unlocku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    85

    Aha dik. Ale aj tak mi to nejak neslo.Skoncilo to pri 4%
    skusal som toto Radio_1.11.25.01
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    16

    Skutecne se vyplati flashovat tam radia pro jine stroje? Chci rict, je to tak vyhodne?
    Prijde mi to jako blaznivost koupit si HW za desetitisice a pak do nej jeste cpat dalsi penize aby vubec fungoval :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Cau lidi, da se flashnout radio jako napr. nova ROMka primo z sd karty? Jde o to, ze mi na PC nejde spustit ten .exe soubor, co spousti instalaci radia. U ROMky na sd karte staci jen ji prejmenovatna RAPHIMG.NBH a je to, ale u radia fakt nevim. Diky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    hele lidi zkoušeli jste někdo 1.11.25.01???? jaký je třeba rozdíl mezi 1.11.25.01 vs 1.02.25.32 a 1.02.25.28 ???Já teď jedu na .32,ale s jinou rom nemám zkušenosti díky moc

    jinak když bych chtěl zkusit radio z jinýho přístroje,jaký mi doporučíte,pokud jste to někdo zkoušeli a vyplatilo se to?Je nutný unlock sem četl někde a to něco stojí nebo je to zadarmo?Pokud je potřebné něco zaplatit budu moct potom instalovat novější verze toho radia?
    Díky moc za odpovědi a za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od overgrounder
    Cau lidi, da se flashnout radio jako napr. nova ROMka primo z sd karty? Jde o to, ze mi na PC nejde spustit ten .exe soubor, co spousti instalaci radia. U ROMky na sd karte staci jen ji prejmenovatna RAPHIMG.NBH a je to, ale u radia fakt nevim. Diky za radu.
    Je to naprosto stejný, jako u flashe ROMky, takže dá. Údajně je to dokonce bezpečnější, než flash přes usb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    40

    hele lidi zkoušeli jste někdo 1.11.25.01???? jaký je třeba rozdíl mezi 1.11.25.01 vs 1.02.25.32 a 1.02.25.28 ???Já teď jedu na .32,ale s jinou rom nemám zkušenosti díky moc

    jinak když bych chtěl zkusit radio z jinýho přístroje,jaký mi doporučíte,pokud jste to někdo zkoušeli a vyplatilo se to?Je nutný unlock sem četl někde a to něco stojí nebo je to zadarmo?Pokud je potřebné něco zaplatit budu moct potom instalovat novější verze toho radia?
    Díky moc za odpovědi a za rady
    Odpovíte mi někdo pls?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    o tomto uz se tu nekolikrat psalo.Zkus si precist toto tema, zas tolik stranek to nema a dostanes potrebne informace ktere chces.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Muzu potvrdit Radio pro Blackstone verze 1.09.25.35, je podle meho nazoru bezkonkurencni GPS bez lagu, s fixem behem nekolika malo sekund, poprve vidim druzice i v budove blizko okna taktez mi prijde ze odezva u EDGE a GPRS je mnohem rychlejsi a bez vetsich prodlev. Muzu vrele doporucit, je jen potreba mit Security Unlock!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    taj ja mam uz 5 dni verziu 1.11.25.01 musel som ju sice flashnut cez pomocou SD karty cez AS to nechcelo skoncit...a zatial spokojnost kvalita signalu aj hovoru je vyborna.GPS fix mam do niekolkych sekund..a vydrz na bateriu sa tiez zlepsila..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1374
    Poslední příspěvek: 30-06-2011, 13:46
  2. Touch Pro 2 - Radio 4.49.25.88
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 10:44
  3. FM Radio pro HTC Touch Pro2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-06-2009, 11:13
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 10:45
  5. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 07:42