Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update
Reakce na VerzeFive "Lighter" datum : 23.11.08
+ Dobrá věc ta "lucernička" namapovaná na fototlačítko :-)
+ Foťák foti jak má, lehce namáčknout - zaostří, domáčknout - fotí
Vyzkoušel jsem SPB Mobile Shell a náoudou zjistil, že foťák v této kombinaci nefotí. Vše vypadá OK ale po zmačknutí spouště zůstane černá obrazovka. Po chvilce se tam objeví texty a "zavíraci" křížek - je možno ukončit ale obrázek žádný. Shell jsem odinstaloval, provedl reset a ... foťák zase funguje. Nevím zda to pokladat za mínus, protože Shell stejně používat nebudu, ale doufám, že jiné SPB programy se s foťákem snesou.
Poraďte - k čemu využiju program JBlend? S Javou nemám zkušenosti...
Potřeboval bych nějaké hodiny na ToDay, pěkné jsou ty z TF, ale mám 64MB a to by nebylo asi to pravé :-) Něco malého, jednoduchého, co by se pořád zobrazovalo.. nevíte někdo?
Vyzkoušel jsem SPB Mobile Shell a náoudou zjistil, že foťák v této kombinaci nefotí. Vše vypadá OK ale po zmačknutí spouště zůstane černá obrazovka. Po chvilce se tam objeví texty a "zavíraci" křížek - je možno ukončit ale obrázek žádný. Shell jsem odinstaloval, provedl reset a ... foťák zase funguje. Nevím zda to pokladat za mínus, protože Shell stejně používat nebudu, ale doufám, že jiné SPB programy se s foťákem snesou.
Potřeboval bych nějaké hodiny na ToDay, pěkné jsou ty z TF, ale mám 64MB a to by nebylo asi to pravé :-) Něco malého, jednoduchého, co by se pořád zobrazovalo.. nevíte někdo?
Taky mam Spb mobile shell a fotak mi bezi bez problemu. Na ty hodiny jsou dobre ,,pocket digital clock,,
to Akir :
díky za informaci o SPB Shell. Kouknu na to , ale tento soft, vůbec nepoužívám. Takže nedokážu říct zatím co by mohla být příčina.
Také pro informaci, na VGA nelze použít originál aplikaci AsusCamera jelikož umí jen QVGA a nelze zatím upravit na VGA.
Proto je použitá CoolCamera.
to Tomsoft :
jelikož jseš takový SPBčkař, tak jsem se chtěl optat zda nemáš nějaké zkušenosti s SPB Shell a CoolCamerou ?
Nešel by nějakým způsobem SPBShell upravit ?
Ale Džankovi to jede OK. Tipoval bych na nějakek problémek u Akira.
A ještě všeobecná informace k Streamingu, jestli používáte streaming přímo přes IE tak výchozí soft je Media Player.
Ale umí zobrazit jen malé okno, tzn.QVGA. Jestli si chcete užít plný obraz doporučuji používat CorePlayer.
A informaci o hodinách kterou zmińoval Džank :
http://project.ionized.googlepages.com/pdc
díky za informaci o SPB Shell. Kouknu na to , ale tento soft, vůbec nepoužívám. Takže nedokážu říct zatím co by mohla být příčina.
Také pro informaci, na VGA nelze použít originál aplikaci AsusCamera jelikož umí jen QVGA a nelze zatím upravit na VGA.
Proto je použitá CoolCamera.
to Tomsoft :
jelikož jseš takový SPBčkař, tak jsem se chtěl optat zda nemáš nějaké zkušenosti s SPB Shell a CoolCamerou ?
Nešel by nějakým způsobem SPBShell upravit ?
Ale Džankovi to jede OK. Tipoval bych na nějakek problémek u Akira.
A ještě všeobecná informace k Streamingu, jestli používáte streaming přímo přes IE tak výchozí soft je Media Player.
Ale umí zobrazit jen malé okno, tzn.QVGA. Jestli si chcete užít plný obraz doporučuji používat CorePlayer.
A informaci o hodinách kterou zmińoval Džank :
http://project.ionized.googlepages.com/pdc
Vypada to, ze je nejvyssi cas, aby si nekdo koupil P565 a vydlubal z ni orig.kamera soft - P565 ma VGA a pochybuju, ze by do ni cpal Asus od vyroby CoolCameru :)
[quote=pitka]to Akir :
Proto je použitá CoolCamera. [/quote]
Jak říkám, SPBShell je spíše pro ty co mají více paměti, jeto taková grafická fíčurka :-) Samotná CoolCamera je OK.
Co s tou Javou, k čemu je to dobré?
Dík
Proto je použitá CoolCamera. [/quote]
Jak říkám, SPBShell je spíše pro ty co mají více paměti, jeto taková grafická fíčurka :-) Samotná CoolCamera je OK.
Co s tou Javou, k čemu je to dobré?
Dík
[quote=Akir]Reakce na VerzeFive "Lighter" datum : 23.11.08
[/quote]
...možná zrada ještě někde jinde,jelikož jsem tam dal taky SPB Mobile Shell a u mě vše v pořádku....foťák fotí jak má bez problému...
[/quote]
...možná zrada ještě někde jinde,jelikož jsem tam dal taky SPB Mobile Shell a u mě vše v pořádku....foťák fotí jak má bez problému...
Pitka: zkoušel jsem na verzi 5 tenhle soft http://www.1800pocketpc.com/2008/09/11/vibration-feedback-for-windows-mobile.html a taky i tu vibru co jsi mi před časem posílal jako cab a zatím bez úspěchu... :-(
nechci s tím pořád prudit ale nemůžu si pomoct :-) pro mě je nějak ta klasická stálá vibrace nepoužitelná a tak ji mám zatím vypnutou jelikož mooooooc chci tvoji rom v aušusku.
...kdyby kdokoli z vás tady věděl o nějakém softu co nahradí pulse vibra a flash keyboard tak prosím,prosím,prosím sem s tím .....
nechci s tím pořád prudit ale nemůžu si pomoct :-) pro mě je nějak ta klasická stálá vibrace nepoužitelná a tak ji mám zatím vypnutou jelikož mooooooc chci tvoji rom v aušusku.
...kdyby kdokoli z vás tady věděl o nějakém softu co nahradí pulse vibra a flash keyboard tak prosím,prosím,prosím sem s tím .....
to Honzax :
zkus toto, ale já to nezkoušel. Tak dej vědět.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437279
zkus toto, ale já to nezkoušel. Tak dej vědět.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437279
co přesně znamená nejede ??
tzn instalace .... ?
některé funkce ...... ?
vibrace ........ ?
blikání či co to má dělat ...... ?
Popiš to nějak blíže.
tzn instalace .... ?
některé funkce ...... ?
vibrace ........ ?
blikání či co to má dělat ...... ?
Popiš to nějak blíže.
Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
...intalace těch zmíněných prográmků proběhne bez problému ale bohužel se nic nezmění :-(
v tvojí verzi 2 jsem vibru našel ...zrovna ted jsem to testoval ,ale tam jsem zase nenašel možnost vibrace (jen zvuk a nebo ticho)
takže zatím nic....
...intalace těch zmíněných prográmků proběhne bez problému ale bohužel se nic nezmění :-(
v tvojí verzi 2 jsem vibru našel ...zrovna ted jsem to testoval ,ale tam jsem zase nenašel možnost vibrace (jen zvuk a nebo ticho)
takže zatím nic....
...aha tak než jsem to dopsal tak je tu od tebe další možnost..... :-) díky....jdu to hned testnout.... :-)
OK, jestli ti po instalaci nebude vibrovat, tak odinstaluj :
všechny caby (i vibru) a potom nainstaluj tyto 3 soubory a potom zase vibru.
všechny caby (i vibru) a potom nainstaluj tyto 3 soubory a potom zase vibru.
po instalaci se mi vyřadí vibrace ...
po odinstalaci zase vše v normálu...
jen k těm malejm třem instalacím.....u prvních dvou napíše že instalace proběhla ok ale u třetí se nestane vůbec nic.....ani nevím jestli to proběhne....
po odinstalaci zase vše v normálu...
jen k těm malejm třem instalacím.....u prvních dvou napíše že instalace proběhla ok ale u třetí se nestane vůbec nic.....ani nevím jestli to proběhne....
No a po instalaci ti funguje alespoń blikání klávesnice nebo ten pseudo blesk ?
Já to z tebe tahám jak z chlupaté deky.;) To musí jít ráz na ráz.:D
Já to z tebe tahám jak z chlupaté deky.;) To musí jít ráz na ráz.:D
tak zatím bez úspěchu....pro jistotu po instalacích dva soft resety,ale zatím ani blikající klávesnice ani vibrační pulzování.....budu plakat.... :-)))))
[quote=Honzax]Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
takže zatím nic....[/quote]
Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ? Nebo blikají, ale nejde zvuk ?
Ale tady po instalaci vibry ti nejde ani vibrace ani blikání ? Je to tak ?
Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?
Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ? Nebo blikají, ale nejde zvuk ?
Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?
[quote=pitka][quote=Honzax]Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ?
Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?[/quote]
...ne ne.....na v2 jsem sice našel vibru a flash v nastavení systému ale třeba v nastavení zvuků vůbec možnost vibrace není a ani v nastavení sms nebo volání...
nejelo ani to ani ono jako ted....jen že si ji tam prostě měl...
Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ?
Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?[/quote]
...ne ne.....na v2 jsem sice našel vibru a flash v nastavení systému ale třeba v nastavení zvuků vůbec možnost vibrace není a ani v nastavení sms nebo volání...
nejelo ani to ani ono jako ted....jen že si ji tam prostě měl...
to Honzax :
nevím co z tebou chlape, budu ještě laborovat.
Ale problém je určitě v driveru té vibry.
Ale problém je určitě v driveru té vibry.
Tak po jednom dni používání s posledním fw mi zničeho nic přestalo fungovat sluchátko v ASUS-u P750, rozpadl se mi telefonní hovor a pak už sluchátko nefungovalo. Telefon mi nikdy nespadl, tak nevím, jestli je to vada zařízení nebo softwaru. :-) Přes bluethooth zvuk telefonního hovoru funguje, jako i hlasitý odposlech. Jenom né a né to integrované sluchátko. Asi budu muset vyzkoušet upgrade na orig. firmware. Nemá s tím někdo podobné problémy jako já?
Díky za informaci.
Díky za informaci.
[quote=pitka]to Honzax :
Ale problém je určitě v driveru té vibry.[/quote]
...rozumim.....je to oříšek....napadlo mě ještě překopírovat vše co se týká vibry z sorgovi 0.22,ale mám takový tušení že jsem to už v minulosti zkoušel.....
Ale problém je určitě v driveru té vibry.[/quote]
...rozumim.....je to oříšek....napadlo mě ještě překopírovat vše co se týká vibry z sorgovi 0.22,ale mám takový tušení že jsem to už v minulosti zkoušel.....
To bohužel nelze, jeho FW je blokovaný. Takže z jeho FW nic nedumpneš.:O
Neboj, že mě to nepadlo, ale budeš si muset vytvořit něco sám. Nebo kouknout po jiných softech.
Já také zkoumám.
Neboj, že mě to nepadlo, ale budeš si muset vytvořit něco sám. Nebo kouknout po jiných softech.
Já také zkoumám.
[quote=pitka]To bohužel nelze, jeho FW je blokovaný. Takže z jeho FW nic nedumpneš.:O
Já také zkoumám.
[/quote]
...jo jo...prohledávám co se dá.....dám vědět když na něco narazím,....jelikož to se asi radostí prorvu,.....ale zatím bez úspěchu...
Já také zkoumám.
[/quote]
...jo jo...prohledávám co se dá.....dám vědět když na něco narazím,....jelikož to se asi radostí prorvu,.....ale zatím bez úspěchu...
Našel jsem zatím jen toto ale moudrej z toho moudrej z toho moc nejsem http://magazin.softimage.cz/tipy-a-triky-pro-windows-mobile-2dil/
Něco k tomu headsetu :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398188
Takže nejste sami kdo má podobný problém.
Mimochodem ovladač je stejný jako v ofiko FW je bez jakékoliv úpravy.
Rozhodně bych nenazýval flešnutí na ofiko FW jako upgrade ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398188
Takže nejste sami kdo má podobný problém.
Mimochodem ovladač je stejný jako v ofiko FW je bez jakékoliv úpravy.
Rozhodně bych nenazýval flešnutí na ofiko FW jako upgrade ;)
Pitka:....tak nakonec VYŘEŠENO :-)
...VAlertem který si mi včera doporučil.....jen jsem k němu potřeboval ještě šéma tady odtud
http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=5
...tak a mám klid ...teda aspoň na chvilku než přijdu na to jak rozblikat klávesnici :D
...no tak hezkej večer všem...
...VAlertem který si mi včera doporučil.....jen jsem k němu potřeboval ještě šéma tady odtud
http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=5
...tak a mám klid ...teda aspoň na chvilku než přijdu na to jak rozblikat klávesnici :D
...no tak hezkej večer všem...
[quote=pitka]Jseš ukázka šikovného uživatele.
Jen nebrečí, ale používá i hledání.:)) [/quote]
Děkuji za pochvalu mistře....ještě nějakej ten měsíc,rok...možná jeden dva životy
a budu taky umět vyrábět romky :-)...hezkej večer...
Jen nebrečí, ale používá i hledání.:)) [/quote]
Děkuji za pochvalu mistře....ještě nějakej ten měsíc,rok...možná jeden dva životy
a budu taky umět vyrábět romky :-)...hezkej večer...
Tak bohužel mi sluchátko nefunguje, nepomohl ani upgrade na originál FW. Po zapojení sluchátek hovo jde slyšet, přes to bluetooth také, hlasitý odposlech také, ale ze sluchátka ani hlásek :-)
Nevím co s tím. Možná odešel.
Nevím co s tím. Možná odešel.
zdravim, pitko, prosímtě, mohl by jsi do "další" verze přidat také položkku co se zobrazuje na today pro uzamknutí zařízení?? děkuji
2 unreal1024 - tak zkus jeste tohle, pokud nezabere, tak uz nevim.
[code]Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WIDCOMM\BTConfig\UserInterface\ConnectionMenu\AddIns\HfpSettings]
"Connected"=dword:00000000
"Plugin"="HandsFree"
"Command"=dword:00000001[/code]
[code]Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WIDCOMM\BTConfig\UserInterface\ConnectionMenu\AddIns\HfpSettings]
"Connected"=dword:00000000
"Plugin"="HandsFree"
"Command"=dword:00000001[/code]
Vyzkouším, děkuji! :-) Taky hledám na netu, čím by to mohlo být.
S telefonem jsem spokojen, akorát už mám druhej. První se přestal připojovat do sítě telefonního operátora. No a teď tedy problém se sluchátkem :-) Je zvláštní že se to stalo při hovoru. V polovině hovoru jsem druhou stranu neslyšel no a pak už to nešlo. Vyzkouším tu změnu registru, pak bych to asi viděl na další hw poruchu. Zdá se mi, že je to celkem poruchové (alespoň v mém případě). Chovám se však tomu slušně.
S telefonem jsem spokojen, akorát už mám druhej. První se přestal připojovat do sítě telefonního operátora. No a teď tedy problém se sluchátkem :-) Je zvláštní že se to stalo při hovoru. V polovině hovoru jsem druhou stranu neslyšel no a pak už to nešlo. Vyzkouším tu změnu registru, pak bych to asi viděl na další hw poruchu. Zdá se mi, že je to celkem poruchové (alespoň v mém případě). Chovám se však tomu slušně.
to martin_m :
je to jednoduché, naimportuj tento registr a už se ti objeví zámek v Dnes.
Ale do ROMky to raději nedám, akorát navíc registr a mnoho lidí to nepoužívá.
Př. zajemci si můžou stáhnout a naimportovat tento registr(nejlépe přes Resco Registry).
Viz :
je to jednoduché, naimportuj tento registr a už se ti objeví zámek v Dnes.
Ale do ROMky to raději nedám, akorát navíc registr a mnoho lidí to nepoužívá.
Př. zajemci si můžou stáhnout a naimportovat tento registr(nejlépe přes Resco Registry).
Viz :
Tak jsem to vcera vecer hodil do stroje a posilam Test Report :)
1) Daji se vypnout/restornout ty barevne ikonky pro GPRS a Service v horni liste? Jsou vazne uchylne, stejne jako ta animacka pri bootu propagujici jakesi malajske forum... :)
2) Nejde namapovat dlouhy stisk leveho spodniho "alt-tab" tlacitka. I kdyz pridas v registrech branch pro 40C2, tak po dlouhem stisknuti to sice udela namapovany command, ale zaroven to chce kdoviproc spustit taky nejaky LocationCourier, ktery to nenajde a zarve to patricny error. K cemu je LocationCourier netusim a zadny mapping jsem na nej v registrech nenasel.
3) Zvuk Midi2Wave_079_4098.wav by mohl byt vsude zmenen na *none* - pipani cerveneho tlacitka fakt nemusim :)
4) Gradienty v popup menus delaly tyto dost necitelne, stejne tak tucne systemove pismo (Wt=700) - vykoseno
5) Tlacitka v dialeru - Rychla volba a Sez.hovoru maji divny okraj - jenom levy horni roh je zakulaceny
6) BtFtpClient neni v control panelech kategorizovany (mel by byt v group2 - Pripojeni)
7) Chybi USSD klient
8) Ve folderu Po spusteni byli dva nejaci divni Time-cosi.lnk zastupci - smazano, stejne to nikdo nepouziva
9) Preklep v hlavnim menu fotak-softu: "Reulace" pravdepodobne znamena "Regulace"
10) Nechce se mi nejak rozjet AS pres BT (ale s tim jeste polaboruju)
11) FYI - Push mail je OK
Vice jsem zatim nestihl.
Shrnuto - dobra prace, cekal jsem vetsi hruzu :)
1) Daji se vypnout/restornout ty barevne ikonky pro GPRS a Service v horni liste? Jsou vazne uchylne, stejne jako ta animacka pri bootu propagujici jakesi malajske forum... :)
2) Nejde namapovat dlouhy stisk leveho spodniho "alt-tab" tlacitka. I kdyz pridas v registrech branch pro 40C2, tak po dlouhem stisknuti to sice udela namapovany command, ale zaroven to chce kdoviproc spustit taky nejaky LocationCourier, ktery to nenajde a zarve to patricny error. K cemu je LocationCourier netusim a zadny mapping jsem na nej v registrech nenasel.
3) Zvuk Midi2Wave_079_4098.wav by mohl byt vsude zmenen na *none* - pipani cerveneho tlacitka fakt nemusim :)
4) Gradienty v popup menus delaly tyto dost necitelne, stejne tak tucne systemove pismo (Wt=700) - vykoseno
5) Tlacitka v dialeru - Rychla volba a Sez.hovoru maji divny okraj - jenom levy horni roh je zakulaceny
6) BtFtpClient neni v control panelech kategorizovany (mel by byt v group2 - Pripojeni)
7) Chybi USSD klient
8) Ve folderu Po spusteni byli dva nejaci divni Time-cosi.lnk zastupci - smazano, stejne to nikdo nepouziva
9) Preklep v hlavnim menu fotak-softu: "Reulace" pravdepodobne znamena "Regulace"
11) FYI - Push mail je OK
Vice jsem zatim nestihl.
Shrnuto - dobra prace, cekal jsem vetsi hruzu :)
[color=blue]Vypnout přímo ne, ale můžeš si použít jaké chceš. Resp. na uživateli.
Možná bych mohl udělat jednu verzi s originál ikonami i orig boot logem a druhou ze stávajícími.
Ale použité Boot Logo se mi příjde lepší než to originál které mi právě připadá dost ohrané.:)) [/color]
[color=blue]Myslím, že toto půjde upravit. [/color]
[color=blue]To si přeci můžeš také vypnout.Originál FW má ještě horší pípání :sarcastic: Není problém použít výchozí, nebo nic [/color]
[color=blue]Jaké Wt a Ht je ideální ?[/color]
[color=blue]Špatně se mi upravuje. S tím se dá žít, ne ?[/color]
[color=blue]To není takový problém, ale dá se upravit. Můžeš i sám.[/color]
7) Chybi USSD klient
[color=blue]Klient je tam, jak si přišel, že tam není ? Je i v registrech i ve Windows (USSDHandler). Nefunguje ti něco ?[/color]
[color=blue]OK to můžu vymazat.[/color]
[color=blue]Maličkost.[/color]
[color=blue]To mi jede.[/color]
Díky moc a jsem rád, že po 600 hodinách práce to není tak hrozné.:)) :D
Honzo, nejseš ty náhodou grafik ?? ;)
[color=blue]Vypnout přímo ne, ale můžeš si použít jaké chceš. Resp. na uživateli.
Možná bych mohl udělat jednu verzi s originál ikonami i orig boot logem a druhou ze stávajícími.
Ale použité Boot Logo se mi příjde lepší než to originál které mi právě připadá dost ohrané.:)) [/color]
[color=blue]Myslím, že toto půjde upravit. [/color]
[color=blue]To si přeci můžeš také vypnout.Originál FW má ještě horší pípání :sarcastic: Není problém použít výchozí, nebo nic [/color]
[color=blue]Jaké Wt a Ht je ideální ?[/color]
[color=blue]Špatně se mi upravuje. S tím se dá žít, ne ?[/color]
[color=blue]To není takový problém, ale dá se upravit. Můžeš i sám.[/color]
7) Chybi USSD klient
[color=blue]Klient je tam, jak si přišel, že tam není ? Je i v registrech i ve Windows (USSDHandler). Nefunguje ti něco ?[/color]
[color=blue]OK to můžu vymazat.[/color]
[color=blue]Maličkost.[/color]
[color=blue]To mi jede.[/color]
Vypnout přímo ne, ale můžeš si použít jaké chceš. Resp. na uživateli.
Ale použité Boot Logo se mi příjde lepší než to originál které mi právě připadá dost ohrané.:))
[color=green]Primlouvam se za defaultni ikonky, staci formou patche, pokud to jde[/color]
Myslím, že toto půjde upravit.
[color=green]Prima :)[/color]
To si přeci můžeš také vypnout.Originál FW má ještě horší pípání :sarcastic: Není problém použít výchozí, nebo nic
[color=green]Souhlas[/color]
Jaké Wt a Ht je ideální ?
[color=green]Pro me Wt=750 a Ht=400 + Calibri jako default system font, ale ted jsem si to tak rozdrbal, ze to nemuzu potvrdit :) Posli mi prosim orig reg dump z HKLM\System\GDI a HKLM\System\GWE - dikes[/color]
Špatně se mi upravuje. S tím se dá žít, ne ?
[color=green]No problem[/color]
To není takový problém, ale dá se upravit. Můžeš i sám.
7) Chybi USSD klient
Klient je tam, jak si přišel, že tam není ? Je i v registrech i ve Windows (USSDHandler). Nefunguje ti něco ?
[color=green]Oprava - USSD funguje, akorat me zmatlo, ze jsem nevidel v programech zastupce Vodafone.lnk :)[/color]
OK to můžu vymazat.
[color=green]Prima[/color]
Maličkost.
To mi jede.
[color=green]...pending...[/color]
[color=green]Grafik ne, jsem jenom hloupouckej tester :)[/color]
11) Wireless manager neni upraveny pro VGA. A ano, dokazu s tim zit :)
Jinak prijem souboru pres BT slape perfektne.
Vypnout přímo ne, ale můžeš si použít jaké chceš. Resp. na uživateli.
Ale použité Boot Logo se mi příjde lepší než to originál které mi právě připadá dost ohrané.:))
[color=green]Primlouvam se za defaultni ikonky, staci formou patche, pokud to jde[/color]
Myslím, že toto půjde upravit.
[color=green]Prima :)[/color]
To si přeci můžeš také vypnout.Originál FW má ještě horší pípání :sarcastic: Není problém použít výchozí, nebo nic
[color=green]Souhlas[/color]
Jaké Wt a Ht je ideální ?
[color=green]Pro me Wt=750 a Ht=400 + Calibri jako default system font, ale ted jsem si to tak rozdrbal, ze to nemuzu potvrdit :) Posli mi prosim orig reg dump z HKLM\System\GDI a HKLM\System\GWE - dikes[/color]
Špatně se mi upravuje. S tím se dá žít, ne ?
To není takový problém, ale dá se upravit. Můžeš i sám.
7) Chybi USSD klient
Klient je tam, jak si přišel, že tam není ? Je i v registrech i ve Windows (USSDHandler). Nefunguje ti něco ?
[color=green]Oprava - USSD funguje, akorat me zmatlo, ze jsem nevidel v programech zastupce Vodafone.lnk :)[/color]
OK to můžu vymazat.
Maličkost.
To mi jede.
[color=green]...pending...[/color]
[color=green]Grafik ne, jsem jenom hloupouckej tester :)[/color]
11) Wireless manager neni upraveny pro VGA. A ano, dokazu s tim zit :)
Jinak prijem souboru pres BT slape perfektne.
Tady máš fonty :
A nebud´tak skromnej tester :sarcastic: :D
Wireless manager by šel do VGA, ale nebude tam automatické přepínání a vyp. dat. A to mě pěkně se..e, tak sem to raději nechal takhle.
S tím jsem si hrál už několikrát a nějak se mi to nedaří.
Ale většinu věcí co si psal zkusím zakomponovat.
Na AS přes BT mám na PC COM9. Jinak nejede.
A nebud´tak skromnej tester :sarcastic: :D
Wireless manager by šel do VGA, ale nebude tam automatické přepínání a vyp. dat. A to mě pěkně se..e, tak sem to raději nechal takhle.
S tím jsem si hrál už několikrát a nějak se mi to nedaří.
Ale většinu věcí co si psal zkusím zakomponovat.
Na AS přes BT mám na PC COM9. Jinak nejede.
- Dikes, naimportuju.
- BTAS mi dotedka slapalo pres COM4, zkusim tedy COM9
- Ten fontsize jsem myslel pochopitelne naopak - Ht=750 a Wt=400 :)
- Ad WManager - disconnect GPRS se da udelat pres GPRS bublinu (lze do ni narvat session timer a disconnect button, ale presny tweak si ted nevzpomenu). Co myslis tim "automatickym prepinanim"?
- BTAS mi dotedka slapalo pres COM4, zkusim tedy COM9
- Ten fontsize jsem myslel pochopitelne naopak - Ht=750 a Wt=400 :)
- Ad WManager - disconnect GPRS se da udelat pres GPRS bublinu (lze do ni narvat session timer a disconnect button, ale presny tweak si ted nevzpomenu). Co myslis tim "automatickym prepinanim"?
Nebudu rušit :) a už tady nemám co kecat :), ale tak nějak to má vypadat. Na všechno musí být nejméně dva.
Dobrá práce pánové :yes: :yes: :yes:
Dobrá práce pánové :yes: :yes: :yes:
to czbird :
to je ta volba vpravo dole v Nastavení WirelessM (nastavení automatického přepínaní)
Ale zkusím si s tím ještě pohrát.
to tomsoft :
jen do toho kecej, víc hlav víc ví ;)
to je ta volba vpravo dole v Nastavení WirelessM (nastavení automatického přepínaní)
Ale zkusím si s tím ještě pohrát.
to tomsoft :
jen do toho kecej, víc hlav víc ví ;)
Ještě něco k fontům, v systému je několik druhů fontů.
Tady jsou vyjmenovány základní (velikosti berte jen jako příklady, ale každý může experimentovat dle osobních preferencí) :
1. systémové fonty, nastavení typu a velikostí
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\SYSFNT]
"CS"=dword:00000000
"Ht"=dword:00000320
"HtInPts"=dword:00000001
"It"=dword:00000000
"Nm"="jméno fontu, tř. Tahoma"
"Wt"=dword:00000190
2. menu fonty, nastavení typu a velikostí :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu]
"AniType"=dword:00000000
"BarLMrg"=dword:00000006
"BarRMrg"=dword:00000006
"BarTMrg"=dword:00000002
"EatDismissEvent"=dword:00000001
"Overlap"=dword:00000060
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\BarFnt]
"Ht"=dword:000002ee
"Nm"="jméno fontu"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt]
"Nm"="jméno fontu"
"Wt"=dword:000002bc
3. OOM fonty (Out-Of-Memory), nastavení typu a velikostí
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\OOMFnt]
"Nm"="jméno fontu"
[color=blue]
CS - nastavení znaku
HT - výška písma
It - Italic - když je 0 tak to znamená, že je písmo kurzíva
Nm - název fontu
Wt - tlouštka písma[/color]
Uspokojit všechny uživatele se opravdu nedá, tak to snad trochu pomůže.
Ale někdy je lepší používat nějaké tweakovací softy, které nastaví registry za vás a hlavně komfortněji.
Pro další informace :
http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0057.asp
Tady jsou vyjmenovány základní (velikosti berte jen jako příklady, ale každý může experimentovat dle osobních preferencí) :
1. systémové fonty, nastavení typu a velikostí
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\SYSFNT]
"Ht"=dword:00000320
"Nm"="jméno fontu, tř. Tahoma"
2. menu fonty, nastavení typu a velikostí :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu]
"AniType"=dword:00000000
"BarLMrg"=dword:00000006
"BarRMrg"=dword:00000006
"BarTMrg"=dword:00000002
"EatDismissEvent"=dword:00000001
"Overlap"=dword:00000060
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\BarFnt]
"Nm"="jméno fontu"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt]
"Nm"="jméno fontu"
3. OOM fonty (Out-Of-Memory), nastavení typu a velikostí
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\OOMFnt]
"Nm"="jméno fontu"
[color=blue]
CS - nastavení znaku
HT - výška písma
It - Italic - když je 0 tak to znamená, že je písmo kurzíva
Nm - název fontu
Wt - tlouštka písma[/color]
Uspokojit všechny uživatele se opravdu nedá, tak to snad trochu pomůže.
Ale někdy je lepší používat nějaké tweakovací softy, které nastaví registry za vás a hlavně komfortněji.
Pro další informace :
http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0057.asp