Původně odesláno od
paveluh
Jarouši nevíš prosimtě jestli se dají ikony počasí v Pocket Wather nahradit jiným a a pokud možno jak na to? A ta nová verze počasí o které píšeš má jaké novinky?
Dííky

)
Tak za A) Jiné ikony jsem nezkoušel, ale existují jiné programy o počasí pro TD, možná by šlo separovat z nich ikony. Nebo si můžeš něco jinde vyhledat či vytvořit vlastní a ty stávající vyhodit. Jen je asi potřeba je uložit pod stejným názvem. Ale jak říkám nezkoušel jsem, raději se do programů dak daleko nehrabu

.
No a za B) Tady je překlad novinek z veblogu autora pomocí Eurotranu (asi jsi nějak moc s anglinou nepokročil, že jo?), je trochu kostrbaté, ale je jasné, vo co go:
Přidaná podpora pro PNG obrazy
Opravil chybu, která zastavila se trending od pracovat
Opravil ukázku časové značky - způsobil vnitřní výjimku
Zvětšil množství dostupných velikostí písma
Přidal podporu pro Námořní Míle a Furlongs
Přidaná podpora pro rychlosti v vybraných jednotkách
Opravil chybu, která způsobí to nepokoušet se obnovit když data byla stará
Přidal první pokus u dnes vysílat nabídku
Přidal Více výškových výběrových voleb
Opravená chyba, která přiměje trendy, aby vždy byl prázdný (nenahrála časovou značku correctly…)
Moje zkušenosti s novou verzí:
- Po ťapnutí na ikonu setup (úplně vlevo) okamžitě naskočí menu, kde si vybereš, co chceš udělat a to je provedeno obratem - dříve byl velice často poklep na ikonu bez odezvy...
- Program je daleko svižnější, po připojení na iNet běží natažení dat na pozadí lépe než dříve, časové nastavení obnovy dat je v setupu...
- Nyní je již možnost zobrazení souborů PNG, což mimo jiné požadoval v diskuzi i někdo z ČR (kuko69 nebo tak nějak - omlouvám se za případné zkomolení), je občas v diskuzích i zde, může vyjádřit.......