Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 92 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1375

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    [h]Záloha ROM[/h]

    1.
    Original ROM, cely obsah aj s radiom atd.. sa da stiahnut! Staci nasledovat instrukcie:
    http://forum.xda-developers.com/show...58&postcount=6
    2.
    Takto stiahnuta rom (v raw formate) sa da rekonstruovat do klasickeho .nbh suboru:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427507
    3.
    pre pripad reklamacie sa da vratit povodny SPL. Je treba najprv flashnut origo ROM a az potom SPL. k stiahnutiu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    [h]ROM DCS Touch Pro v14 - zkušenosti[/h]

    Tak jsem dneska zkoušel ROM DCS Touch Pro v14, zatím běží normálně a žádné problémy při připojení k Netu jsem nezaznamenal(WIFI). Dokonce se nabíjení konečně při 100% vypne. Takže zatím spokojenost )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]ROMeOS² v1.05 (Build 20748.1.4.0)[/h]

    A je tu další z řady špičkových ROMek - ve verzi 1.05 jsem zatím nenašel chybu. Všechno se zdá být opravené, ROM je opravdu skvěle reaktivní a pokud si doinstaluji těch pár aplikací, tak nemusím nic řešit.

    Změny v 1.05:
    - Answerkey disabler přesunut do EXTCAB
    -Second today control panel plugin odstraněn vzhledem k nefunkčnosti, když aplikace neběží na pozadí
    - Opravena chybějící 3G a Beam položka Comm manageru
    - Opraven nefunkční Internet Sharing
    - HTC Task Manager cab opraven a aktualizován
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    ROMeOS 1.04 se mi zdá hodně solidně rychlá, především pro přístup k souborům. Načtení adresáře Windows pod 3 vteřiny, to jsem snad ještě nikde neviděl :-) Doufám, že to není jen subjektivní pocit.

    ROMeOS 1.05:
    Jelikož je originální sajta s ROMeOS2_1.05 děsně pomalá (30 kB/s), mirror ROMeOS2_1_05_20748 jsem udělal zde:
    http://rapidshare.com/files/14708860...5_20748_OS.zip
    Heslo k archivu je ILoveROMeOS

    Kdo by postrádal vyzváněcí melodie z originální ROM, najde je na následujícím linku. To vyzvánění v ROMeOS je příšerné :sarcastic:
    http://rapidshare.com/files/14708900...OEMDrivers.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Zkusím na doporučení ROMeOS² v1.05, ale prosím nemohu nikde na xda dohledat download originální WWE ROM, která je se zařízením dodávána, kdyby ji bylo potřeba dát zpět kvůli servisu. Námáte někdo přímý link?

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Nezlobte... Nezlobime souhlasim s Mitzim odkaz na puvodni rom neni nikde jen je na prvni strance zminena bez odkazu a jeste s jinou verzi radia... A srozumitelmej navod cesky jak zazalohovat origo ROM neni nikde. Z toho anglickyho sem pochopil akorat to ze nejakym postupem (me neznamym) ziskam nejaky asi 4 soubory a dal netusim co s tim. Ono by mozna nikmoho neubylo kdyby udelal kompletni navod i se zalohou v CZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    20

    Ta na XDA máme novou romku ROMeOS² v1.10 , zatím jsem s ní neměl žádnej problém.
    Nevíte někdo jak jde nastavit today2 ? Ve starších romkách ROMeOS² to šlo , ale od verze 1.05 ikona pro nastavení chybí .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    V popisu ROMeOS² v1.05 v changelogu píší, že " Second today cpnl applet removed due to not functioning when 2nd today is not running in background", takže nezbývá nic jiného, než instalovat ručně. Odkaz je zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    248

    [h]Chybovost RTM ROM[/h]
    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    To je celkem blbé, jsou tam celkem zásadní bugy.
    jestli to nebude HW problém. Jak jsem psal v jiném vlákně ...
    Tento přístroj mám cca tři dny ve variantě CZ od sunnysoftu. Přešel jsem z universala, takže první dojem byl "dyk je to strašně malý "
    Počítal jsem s tím, že jako první budu měnit ROM, stejně jak jsem to udělal u universala, kde to byla nutnost. V diskuzích tady jsem byl připraven na možné problémy a tak jsem si řekl, že počkám a budu ho nejdříve testovat.

    1. Celkově je to super zařízení. Display je je mnohem hezčí než na UNIm, i když je menší. Klávesnice je mrňavá, ale psát se na ní da. Když telefonuju, nevypdám jako exot
    2. Problém s hlasitostí jsem nezaznamenal, možná díky srovnání s UNIm
    3. S nabíjením také bez problémy. Výpíná se.
    4. GPS - naběhne v pohodě - zkoušeno jen v Google Maps.
    5. Způsob ovládání mi vyhovuje, dokonce bych si pro normální využívání jako telefonu i představil zařízení bez klávesnice.
    6. Nenašel jsem nic co by mi nějak vadilo nebo nefachčilo .. a tak nevidím zatím jediný důvod pro upgrade ROM. S rychlostí jsem spokojen.


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]ROMeOS² v1.11 (Build 20755)[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426099

    - Nový build 20755
    - Odebráno SMCLOSE kvůli nestabilnosti
    - Aktualizován 2nd today
    - Přidány některé registrové změny
    - Tillanosoft notepad s txt, inf & ini asociací
    - ...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Hlasitost při telefonování - řešení[/h]

    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...10#post-298400
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    20

    [h]Homepage Opera - změna[/h]
    Citace Původně odesláno od mazlik
    Verze 1.11 slape celkem dobre pocatecni problemy jsem odstranil. Jenom nemuzu odstranit domovskou stranku xda. Ikdyz zvolim uzivatelskou stranku about:blank tak se nacita web xda a pripojuje se to na net. Coz me dost stve. Nevi nekdo jak odstranit web xda??
    Poedituj súbor \Application Data\Manila\InternetPortal-en-AU.xml. Ale najpv odstráň atribúty system a read only.

    -P7
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    [h]Upgrade kvůli Operě?[/h]
    Citace Původně odesláno od Bigis
    Zdravím. Mám ROMeOS 1.11, je hodně dobrá, ale zajímalo by mě... Updated latest Opera 9.5.2392 (Flash Lite v3.1 supported) - Zlepší se nějak prohlížení webu? Abych to neflashnul a nebylo to to to samý (a znova instalovat desítky cabů)...
    Pokud to chceš flashnout jen k vůli webu,pak je to zbytečné,změna žádná.
    Citace Původně odesláno od korps
    Nainstalovat operu si mozes aj zvlast
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401643
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    [h]Zlepšení GPS s novou ROM?[/h]
    Citace Původně odesláno od KadelSt
    Chtel bych se zeptat,jestli se nekomu po prehrati nove ROM zlepsila navigace GPS nebo jestli to nema cenu resit a rovnou servis? A jestli to nekomu pomohlo,tak jestli by napsal jaku pouziva.dik
    Bylo to pro me prijemny prekvapeni. Po nahrati ROM ROMeOS² v1.12 mi navigace funguje uz dva dny bezproblemove tak doufam ze to uz tak zustane...
    Ovsem aby nebylo vse v pohode tak se mi obcas nedari pripojit na net pres GPRS od O2. Tam ale pomuze skusit to nekolikrat znovu nebo SR. Tak lepsi ze navigace funguje..
    Edit: A zlepsila se i hlasitost pri telefonovani. A skin prehravace neodpovida tomu na xda je porad stejny.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 92 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 17:16
  2. Reakcí: 114
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:07
  3. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00