Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 96 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #121
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    konečně definitivně vyřešeno:
    V počítači jsou v adresáři
    c:\Documents and Settings\user name\Data aplikací\Microsoft\ActiveSync\Profiles
    podadresáře se jmény mobilních zařízení, měl jsem tam i ten původní, takže po smazání těchto podadresářů
    a nastavení původního jména v Diamondovi se synchronizace bez problémů nastaví.
    Hlavně, že se to podařilo bez HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Dnes padlo rozhodnuti a moje MDA opustila orig ROM od T-Mobile a jede nyni na DutyROM 1.9.
    Uz me ty zaseky, pomalost a nedostatek mista stvali. Ted mam volneho 94mega uloziste, 46mega pro programy a vytizeni procesoru mam kolem 50%
    Jezdi to jako drak, je to v cestine a jedinej problem, kterej jsem zaznamenal je s GPS, coz urcite vyresim zitra, protoze jsem nenasel nikoho dalsiho, kdo by GPS resil.
    Nainstalovany mam vsechny programy, ktere jsem mel i pred tim, takze me nic nechybi. Naopak muzu instalovat o sto pero a testovat jak se me zamane.
    Mista je na to dost. O zadne programy jsem neprisel. Muzu jedine doporucit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od blackman_82
    Jinak jak jste na tom s wifi? Mam problem ze se mi sice pripoji ale netecou zadna data Obcas pomuze odpojeni a znovu pripojen a treba po nacteni dvou stranek mam opet smulu ale i po tom je prenos dost pomalej ve srovnani s N93i kteoru jsem mel pred tim
    Nikdo nema podobne problemy???

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Mam ten samy problem a mel jsem ho u vsech wm zarizenich s wifi. Wifi mi fungovalo pouze na iPhone. Protoze mam neomezeny datovy tarif od operatora, tak jsem se tomu nikdy nejak zvlast nevenoval. Ale zajimalo by me, kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to mogul-m
    Chci se te zeptat zda by jsi mohl trochu rozepsat postup.. mam taky mda a chtel bych do nej rom z Diamonda.. A tahle rom je cesky, nebo jsi cestinu doinstaloval?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Ahoj, nevíte, proč mi nejde naflashovat poslední HTC ROM do Diamondu (resp. MDA Compact IV, hlásí to špatné ID)? Je to tím, že je to T-Mobile?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Nejde ti to, protože jsi nejdřív nenahrál nový Hard SPL. Tady máš celý postup krok za krokem. Kdyby jsi se aspoň trošku namáhal s hledáním :? tak bys to věděl hned...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Chci se zeptat jake mam moznosti kdyz chci na Compactu IV nahrat novou rom z Diamonda ale chci abych ji mel cesky a vse fungovalo jak ma? Cetl jsem tu ze s cestinou jsou zatim problemy..je nejaka nova dobra rom primo ceska?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od maxík69
    Nejde ti to, protože jsi nejdřív nenahrál nový Hard SPL. Tady máš celý postup krok za krokem. Kdyby jsi se aspoň trošku namáhal s hledáním :? tak bys to věděl hned...
    Vím o Hard SPL, ale brala jsem to jako poslední možnost. Jak teď vidím, je asi jediná
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od maXtreme
    Chci se te zeptat zda by jsi mohl trochu rozepsat postup.. mam taky mda a chtel bych do nej rom z Diamonda.. A tahle rom je cesky, nebo jsi cestinu doinstaloval?
    Diky
    Odkaz na navod jak flashovat na teto strance uz je. Cestinu jsem nedoinstalovaval. Pouze jsem zapnul cestinu v TF3D a az na obcasne podmenu a a nejake ty systemove veci je k videni vice cestina nez anglina. System je v anglictine, ale k nemu pristupovat zase tak casto nebudes. Navic kazdej uz asi vime co znamena " delete, done , options... atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A kterou by jste mi doporucili? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Já používám asi 14 dní SWIFTBL WWE DIAMOND ROM V6.2 FULL a maximální spokojenost...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    obsahuje swiftova romka i radio (full verze) ?? pokud ne který si použil ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Neobsahuje, nainstaloval jsem Diamond_Radio_1.00.25.08 ale zdalo se mi subjektivně horší tak jsem se vrátil k Diamond_Radio_1.00.25.05... Rádio můžeš přeinstalovávat jak se ti zlíbí, při tom o žádná data nebo nastavení nepřijdeš....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    A kde se prosím dá zapnout čeština v TF3D? Já to tam nevidím:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 96 PrvníPrvní ... 78910111959 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32