Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 57 z 96 PrvníPrvní ... 747555657585967 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 841 až 855 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #841
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Pužívám zatím teda Dutyho romky a silně uvažuju o UDK ale stejně používám jen pocket plus páč na to TF3D jsem si nezvyk je to divný, nějak mi to na windows mobile nesedí, jsem asi moc vychovaný starým WM03 z předchozích mobilů :P Ale co je hlavní tak pocket plus mi nedělal žádné problémy v dutyho romkách, takže to co tu máte někteří problémy a myslíte že je to pocket plusem tak tím to spíš teda asi nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #842
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Z Duttyho jsem po pár pokusech měl taky UDK beta 7 - netestoval jsem ji dlouho, ale přišla mi dost dobrá - aspoň co se rychlosti týče. Co mi na ní ale hodně vadí, je její velikost - je tam naplácaná spousta kravin a ROMka je navíc udělaná tak, že nejde rozložit a znovu uvařit. Jinak bych si ji už upravil k obrazu svému. Teď testuju CT's ROMku se standardní manilou (kterou mám navíc ale stejně přepláclou svou upravenou verzí) - zatím nevypadá vůbec špatně. A po instalaci mám na "C" 115 MB volných. U UDK to bylo kolem 90, ani to ne.
    Jen musím ještě někde najít originál T-Mobile splash - ten co mi tam nechala UDK je dost dobrej, ale při reklamaci by se jim asi nelíbil .
    CT's: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460832
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #843
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    jak prepsat systemove soubory manily (tf3d) ? vypnul jsem tf3d v today a zkusil prekopirovat do windows nove soubory (predpoved pocasi z hd), ale nejde to ... tak jsem zkusil v total commanderu u nich prepsat atribut read only a system, ale ani to nejde .... dekuju za rady porady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #844
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Normálně to jde přehrát, jen to musíš dělat přímo v Diamondovi např. přes Total Commander CE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #845
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    adow: diky, to me nenapadlo, ja to delal pres async primo do windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #846
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    muzes sem prosim upnout to pocasi z HD? taky bych ho chtel.. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #847
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    problem zatim vypada ze je kompletne vyresen... uz prez jeden cely den jedu bez problemu na nove udk 7 s radiem 1.00.25.08... zda se mi ze opravdu za vse mohlo spb plus protoze to je jedina aplikace kterou jsem tam nedal ale za to vse bezi v poradku.... najel sem misto toho na phone alarm a ilaunch a vse jede krasne rychle....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #848
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po delsim testovani muzu rict, ze me baterie vydrzi dele. Oproti beta 6 je to teda urcite zlepseni. Tak budme radi ze se udK vratil k perfektni vydrzi u beta 5. Ted to jeste bude chtit delsi testovani jestli ta beta 7 nevydrzi jeste o kus dele
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #849
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    vcera sem hodne projizdel konec vlakna na xda ohledne udk romky a spoustu lidi psalo ze sou hrozne spokojeny s doporucenym radiem (# Suggested Radio: 1.09.25.23 - http://shorl.com/norulylohyro) ktere vydrzi dlouho a ma kvalitni signal etc... nezkousel ho nekdo??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #850
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ja ho mel, ale GPS se me nechytala a kdyz se nahodou chytla (po cca 2-5 minutach), tak blbla, proste se pripojila, odpojila, pripojila, odpojila,... Takze ja to radio uz nechci. Ted mam 1.00.25.08 a vse me jede tak jak ma a vydrz je hodne slusna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #851
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    37

    musim sa pripojiť k predchádzajúcemu príspevku, mam podobné skúsenosti, zároveň pripájam. Radio 1.09.25.23 ktoré som dal preč viditeľne uberala z baterky až tak, že percentá klesali každou minútou. Vratil som sa spať k rádiu 1.00.25.08 a je to jednoznačne lepšie i k batérii.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #852
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Zdravím mal by som taká otázočku.Dá sa nastaviť aj iný server pre počasie v touch Flo 3d??Lebo ten server čo tam je teraz ten AccuWeather.com je dosť nepresný.Tak čo je taká možnosť si tam nastaviť iný server??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #853
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    nemate nekdo cab funkcni (vyladeny) hd manily?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #854
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    71

    Tak už jedu třetí den BETA7_udK_Syrius_HD-R0_20764_WWE a nevypadá to vůbec zle. Největší výtku zatím mám ke strašnýmu originálnímu skinu kalkulačky a to myslím hovoří za vše :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #855
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ona ta zakladni kalkulacka toho stejne moc neumi, takze je lepsi si sehnat nejakou chytrejsi. Jako je fakt, ze ten vzhled je hnus, ale rozhodne to neni podminka pro volbu ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 57 z 96 PrvníPrvní ... 747555657585967 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32