Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 49 z 96 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #721
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, HTC Touch Diamond mám od Vánoc a je to vůbec můj první telefon s WM. Měl bych pár dotazů okolo přehrání Rom paměti.

    Po přehrání se mi zrychlý můj Diamond?
    Je možné přehrání při zachování Českého jazyka?
    Bude zachována Česká qwertz klávesnice?
    Co všechno stratím při přehrání?
    Jsou někde České návody jak přehrát ROM?

    Předem děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    1, po přehrání se opravdu přístroj zrychlé - zejména TF 3D. Ale abych řekl pravdu ,tak mě to příjde celkem neúatrný...
    2, zachování českého jazyka by se Ti povedlo pouze s touto ROM-kou : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433808 je zde už předinstalovaná čeština od Sunnysoftu.. Po pročtení tohoto vlákna nic moc... Brzdí systém. A s angličtinou se dá vyjít celkem jednoduše...
    3, Viz. výše
    4, při přehrání ztratíš kontakty, SMS, nastavení všeho druhu. takže zálohovat.
    5,Český návod sem neviděl ,ale tento : http://modmydiamond.info/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemi d=26 je myslím si víc než srozumitelnej i pro lidi kteří neumí číst
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    No tak po delší době bych přidal něco z mála :-)))

    máme tu řeč o romkách a rychlosti a ... vlastnostech...která je nej a která neni a takový tyhle ty polemiky :-)))))))
    Tak si to malinko shrňme:
    1: valná většina..(cca98%) je prostě a jen kuchaná a usmolená z origo rom 1.93.405.... to mějme na paměti..
    2: přichází nová..1.97... moc chyb nenapravuje ..93 jde normálně..
    3: přichází 2.00......hm .. dobrá ...ale ted ... je lepší a v čem ?... no neni...... všechno nastejno ....akorát si zakládáme porovnání a polemiky zas :-)))
    jistá věc je samosebou v tom jak velkou page pool zvolíme pokud si sami neurčíme jakou vlastně potřebujeme ... podle potřeb .....tady je jedinej a vlastně pro nás zásadní přínos a viditelný rozdíl.
    4: k dispozici je dneska maximální podpora všeho co je potřeba k flešnutí a vyzkoušení co komu a na co je potřeba pro běh dajmonda :-)

    čeština,romka,soft.prostě všechno a bez problémů k použití ........

    ještě bych malinko zmínil takový srovnání ...leckde se chvástavý srovnání měří třeba s asusem (ale dobrej je samosebou ) ...:-.))))) no ... co dodat :-)))

    příště si to rozebereme pro ty co si pořídili dajmonda malinko polopaticky i se začátkem fleše jak který spl je a hlavně na co potřeba :-)))))))

    samosebou sem dám splka a vysvětlim :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    takže ať tam hodím jakoukoliv Romku tak se dá čeština doinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ano da se doinstalovat. Ale cestina celkove brzdi system, osobne ji moc nedoporucuju. Ona i ta cestina co si s diamondem dostal brzdi system... Ta kterou tam pridas je ta sama jakou si s nim dostal (od Sunnysoftu), jen T-Mobile ve svem MDA Compact IV ma cestinu od vyrobce, kde se neinstaluje a tudiz system nebrzdi, ale zase ta kvalita ROM je na nic...

    Ja bych doporucil si nechat system anglicky a jen to 3D prostredi TouchFlo si pocestit zvlast jednoduchou upravou v registru. Ceska verze TouchFlo je soucasti take anglicke ROM, pokud to ten dotycnej tvurce neodebral a pokud ano, tak tam staci nahrat par souboru a je to. Pocesteni TouchFlo system nebrzdi, protoze se jen prepne na pouzivani jinych xml souboru...
    No a co se tyce klavesnice, tak ta originalni, ktera ma 3 varianty (jako mobil, kompaktni qwerty a plnou qwerty) se da taky pocestit aby tam byla ceska T9. No a pokud ti vadi ze je qwerty, tak jsem si dal tu praci, a predelal to do qwertz a to jak tu kompaktni tak i tu plnou a funguje to dobre, vcetne T9.

    Ono anglicky system nicemu nevadi, je tam jen par slovicek, ktere stejne vetsina lidi zna a nebo se je neni problem naucit. Dyt je prece jedno jestli tam mas Dnes nebo Today...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    díky moc, tak v tom případě tam nechám Angličtinu, sice nejsem nějaký extra angličtinář, ale problém bych snad mít neměl... Jakou roomkou bych mél teda přehrát tu oficiální? Tady je jich strašně moc co jsem to projížděl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Všichni chválí UDK - tuším, že jedinej problém byl s hlasitostí ,ael jakuž tady bylo psaný - stačí zeslabit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Ja by som sa chcel spýtať na pár vecí ohľadom ROM od duttythroy 3.6b final.Ja viem ,že všetko potrebné nájdem na xda-developer.Ale neviem sa s toho tak trocha vysomáriť tak sa chcem spýtať.
    Dá sa nejak odstrániť to že mi zakryje funkcie pri telefonovaní ako sú napr. reproduktor atd.??
    Potom aký je tam typ prijímania hovorov či klasický alebo to slide to answer/ignore a či sa to prípadne dá nejak zmeniť na klasický ??
    A či je to dobrá ROM či by ste mi ju odporučili ,alebo nejakú inú??
    Čítal som tu od vela užívateľov,že je dobrá ale aj naopak ,že sú aj iné dobré.
    Tak mi prosím vás niečo odporučte a odpovedzte na otázky .ĎAKUJEM Pekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jaka je ta posledni nevim, ale co sem cetl tak nic moc. Ja par jeho ROMek mel, ale mely bugy a jelikoz dutty prohlasil ze 3.6b je jeho posledni, tak me moc nelaka. Radeji mam ROM, u ktere vim, ze kdyz se v ni objevi neco zavazneho, tak to nekdo opravi. V te ROM je tusim klasicky interface na prijem hovoru, ale ten slide se da doinstalovat, je na to cab soubor. Da se pridat do jakekoliv ROMky.
    Ten sedy panel co ti behem hovoru zakryje tlacitka se da vypnout. Bylo to tu uz xkrat napsane, zkus trochu hledat (par stranek zpet). Ja sam sem to uz nekolikrat psal a uz me to prestava bavit psat porad dokola...

    Ja bych ti spis doporucil ROMku, kterou mam i ja, a to udK ROMku. Jsem s ni maximalne spokojeny. System je pekne rychly a navic telefon s ni vydrzi o neco dyl na baterku. Jediny problem co v ni mam je hlasitost, je to moc hlasity. Nekomu mozna vyhovuje ze to konecne slysi zvonit, ale me ne. Nastesti se to lehce vyresi prostym snizenim hlasitosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    dík za doporučení, a kde bych jí mohl stáhnout i s návodem na instalaci?


    a HTC BP E270 baterie si s tím bude rozumnět?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ceske QWERTZ rozvrzeni klavesnice

    Jak uz jsem psal drive, dal jsem si tu praci a predelal ceskou klavesnici z diamonda na skutecne ceske rozvrzeni - tedy QWERTZ. Upravene soubory jsem poslal uzivateli whc na xda-dev foru a ten to pridal do instalacniho cab souboru. Zatim to pridal jen do HD klavesnice, ale jelikoz sem mu poslal soubory na vsechny verze, tak verim ze brzy prida do ostatnich. Takze pokud chcete nekdo QWERTZ rozlozeni ceske klavesnice tak si jej muzete stahnout tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460872

    Udelal jsem to jak v compact variante, tak i v te full. Klavesnice je qwertz, funguje tak a i ceska T9 bere tlacitka tak jak ma. Vse je tedy plne funkcni. Me to qwerty vadilo, nepouzivam to a nemohl jsem si na to zvyknout.
    Soucasti toho instalacniho cab souboru je samozrejme take ceska T9. Takze staci stahnout a v telefonu nainstalovat. Po restartu kliknete na tu malou sipku u tlacitka aktivace klavesnice a nahore klikněte na jazyk (standartne tam bude pravdepodobne Danstina, jelikoz whc je z Danska) a z nabidky sipkou dolu vyberte cestinu a je to. Uzivejte v plne spokojenosti! :yes:

    EDIT: Tak v ostatnich verzich - tj. v te klasicke a te zmensene (znate napriklad z duttyho romky) se ceske qwertz objevi jiz brzy

    EDIT2: Tak uz jsou ke stazeni vsechny verze klavesnic s QWERTZ rozvrzenim :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MartanCJ
    dík za doporučení, a kde bych jí mohl stáhnout i s návodem na instalaci?

    a HTC BP E270 baterie si s tím bude rozumnět?
    udK ROMku je mozne stahnout tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438313
    Na baterii myslim nezalezi.


    Jinak pokud nekdo chce ten prijem hovoru pomoci posuvniku (dobra ochrana pred nechtennym zvednutim hovoru), tak je to tady jako cab: http://forum.xda-developers.com/show...52&postcount=1
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    při instalaci mi to napsalo že nemám svůj Pocket PC připojen do PC, při tom ho tam mám... Při instalaci se mi ale vypne Active Sync
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    ROMka se da nahrat do telefonu take bez PC a je to mnohem rychlejsi (cca 3min). Staci nbh soubor prejmenovat na DIAMIMG.NBH a nahrat do vnitrni pameti (do te velke 4GB). Pak stisknout snizeni hlasitosti a tlacitko zpet (tlacitko se sipkou), obe tlacitka podrzet stisknuta a jako treti jeste stisknout reset, vsechno drzet tak dlouho nez se objevi obrazovka s barevnymi pruhy. Na ni budou informace o tom co se bude nahravat. Stisknutim tlacitka zapnuti telefonu se spusti flash. Po dokonceni se napise zprava. Pak staci jen provest reset pomoci reset tlacitka a je to
    Pak se jeste doporucuje provest HR, aby se predeslo pripadnym problemum.
    Timto zpusobem je mozne flashnout i radio a dalsi, mam to vyzkousene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    to je nějak komplikovaný ne? Spíš by mě zajímalo proč mi nejde ta instalace z PC...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 96 PrvníPrvní ... 39474849505159 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32