Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 47 z 96 PrvníPrvní ... 37454647484957 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 691 až 705 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #691
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    Zdravim všechny v diskuzi chvili trvalo než sem se protahl celym vlaknem a konečně jsem dospěl ke konci... nedavno sem si pořidil taky diamantek a ted si prave tak hraji s romkami... vcera sem zkousel nahodi prvni Shine on 2.4 full 16 mb a hybe se tedy pomerne pomalu ale jeste to zkusim jednou preflashnout... chtel bych se ale zeptat jaky je tam rozdil mezi 16mb a dynamic verzi?? sem laik v pohravani s FW tak se nezlobte jestli se ptam na blbost a rad bych poprosil jestli by mi nekdo nedoporucil nejakou rychlou a funkcni romku ktera ted frci a ma podporu do budoucna... klidned bez TF3D ktere sem asi tyden po koupi diamonda vypnul a jedu na klasiku....

    a jeste bych se rad zeptal jak zalohovat?? pim mam jasny to mi frci... ale jde mi treba o registgry programu co sou instalovane na karte... proste aby se mi po flashi nahazeli cesty do registru a zastupci do programs a pritom se nebyli soubory puvodni a nove romky.... jestli je nejaky programek?? mel jsem ted spb backup a kdyz sem obnovil zalohu programu tak je to hodne zaflakane.... dik za rady a preji hezke proziti vanoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #692
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Verze s 16MB PagePool má nastavený PagePool natvrdo na 16MB, u verze dynamic si systém staví velikost PagePool dle potřeby. O funkci PP jsem kdysi dávno psal něco tady v tom vlákně:

    Kód:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=26526
    Jinak samozřejmě spousta informací na XDA-Dev.

    Shine mě osobně přuijde jako nejsvižnější ROM. Doporučuju pak ještě reflešnout radio na Diamond_Radio_1.00.25.08. A po flešnutí ROM a radia ještě udělej HardReset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #693
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Taky mi ta shine s dynamic PP prijde nejrychlejsi a to jsem vyzkousel celkem dost ROMek. Navic ma i dobrou praci s pameti, porad se drzi pres 40MB volnych. A btw ma hardreset po flashnuti na neco vliv?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #694
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, děkuji za Exceptorovi a vodopadkovi za radu, už to funguje jak má. Mám ještě pár nedořešených věcí.
    1. Instaloval jsem doplňující Weather database, ale když chci přidat nové město ČR chce to Accu Weather Code.....Koukal jsem na stránky accuweather.com, ale tam jiná
    česká města než jaká jsou v PDA nejsou.
    2. Po přijmutí hovoru se mi na chvíli zobrazí nabídka na ztlumení hovoru, poznámky, ukončení hovoru atd....(snad víte, co mám na mysli), ale cca po vteřině zmizí a na displeji mám jen prázdný obdelník. Objeví se zase až po ukončení hovoru klasicky tlačítkem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #695
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    1) na accuweather.com si dej hledat, treba klecany, czech republic a budes mit i to, co stand. v nabidce neni

    2) prazdny obdelnik je proto, aby jsi si v prubehu hovoru nahodou nechtene uchem nestiskl nejake tlacitko - ke tlacitkum v prubehu hovoru se dostanes tazenim prstu dolu, ze horni okraj toho obdelniku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #696
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Citace Původně odesláno od charlie42
    Taky mi ta shine s dynamic PP prijde nejrychlejsi a to jsem vyzkousel celkem dost ROMek. Navic ma i dobrou praci s pameti, porad se drzi pres 40MB volnych. A btw ma hardreset po flashnuti na neco vliv?
    No jednak to je v skoro každém "how to flash tutoru" a navíc mě samotnému se jednou stalo, že sem neudělal HR a začal po flešnutí hned používat a bylo to totálně zasekané:?

    Nicméně taky by mě zajímalo nějaké technicky fundované vysvětlení:yes:

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #697
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    Ahoj,
    zkoušel jsem pár ROMek a zatím nejlepší se mi jeví Dia Duit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440683 . Zatím jsem nenašel bug a ani jednou mi nevytuhla. GPS lag mi připadá, že je nejmenší ze všeho, co jsem zatím měl.
    Úžasné na téhl ROM je to, že po flashnutí se to zeptá na 10 konfiguračních věcí a nemusíte to poak někde hledat v registrech. Dále stačí mít nahrané CABy v adreáři CAB, resp. CABi a tyhle CABy vám to samo nainstaluje do Internal Strorage nebo telefonu. Atd. Takže po dalším flash netrávíte 2 hodiny konfigurací.


    Jediné, co v téhle verzi ROM bylo pořád špatné, že poku Vám někdo zvonil, tak to trvalo 3 vteřiny, než naskočil zvuk zvonění. Řešení je zde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=258109 . Použil jsem wm5_ringdelay_patch_normal-v1.2.zip .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #698
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jaja01
    1) na accuweather.com si dej hledat, treba klecany, czech republic a budes mit i to, co stand. v nabidce neni

    2) prazdny obdelnik je proto, aby jsi si v prubehu hovoru nahodou nechtene uchem nestiskl nejake tlacitko - ke tlacitkum v prubehu hovoru se dostanes tazenim prstu dolu, ze horni okraj toho obdelniku
    Díky za radu, mě jde ale o to, kde získat kod, abych jsem si mohl přidat to město do aplikace v telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #699
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Asi jste už učitě viděli tento odkaz na Themes for TouchFlo3D z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=450271&page=2. Nevíte kam to nainstalovat? Z toho AJ vysvětlení jsem jaksi mimo.

    to get the png's you've changed back into manila editor.... make a copy of an existing theme and then open it in the editor and you'll get all the manila files in the left hand column, underneath the preview box on the right hand side there's a "replace" button, just click on that and click the search button in the pop up box to locate your png, once selected you'll see it's changed in the preview box. do this for all the manila files you want to change. If you close and re-open manila editor and load the same theme you'll see the files have changed... just copy the new manila files into your windows folder on ppc and you'll be done
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #700
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mozna znate, nicmene pro ty ostatni to muze byt zajimave. Na XDA Developers jsem nasel zajimave srovnani jednotlivych radii - viz. nize.


    1.00.25.05 -92 ~ -97dBm 18mA
    1.00.25.08 -87 ~ -90 dBm 14mA
    1.00.25.BS14 -91 ~ -95 dBm 13mA
    1.08.25.08 95 -95 ~ -103 dBm 19mA
    1.08.25.20 -90 ~ -95 dBm 12mA
    1.09.25.23 -96 ~ -105dBm 20-21mA


    low dBm => good/stonger signal
    low mA => best energy saver

    vice zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #701
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    Citace Původně odesláno od romv
    Citace Původně odesláno od jaja01
    1) na accuweather.com si dej hledat, treba klecany, czech republic a budes mit i to, co stand. v nabidce neni

    2) prazdny obdelnik je proto, aby jsi si v prubehu hovoru nahodou nechtene uchem nestiskl nejake tlacitko - ke tlacitkum v prubehu hovoru se dostanes tazenim prstu dolu, ze horni okraj toho obdelniku
    Díky za radu, mě jde ale o to, kde získat kod, abych jsem si mohl přidat to město do aplikace v telefonu.
    no pokud uz si najdes predpoved pro konkretni mesto v cr, tak v adrese mas i ten kod, treba EUR|CZ|EZ001|KLECANY ... pokud by se ti stale nedarilo, napis, ktera mesta chces, ja ti to najdu

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #702
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jaja01
    Citace Původně odesláno od romv
    Citace Původně odesláno od jaja01
    1) na accuweather.com si dej hledat, treba klecany, czech republic a budes mit i to, co stand. v nabidce neni

    2) prazdny obdelnik je proto, aby jsi si v prubehu hovoru nahodou nechtene uchem nestiskl nejake tlacitko - ke tlacitkum v prubehu hovoru se dostanes tazenim prstu dolu, ze horni okraj toho obdelniku
    Díky za radu, mě jde ale o to, kde získat kod, abych jsem si mohl přidat to město do aplikace v telefonu.
    no pokud uz si najdes predpoved pro konkretni mesto v cr, tak v adrese mas i ten kod, treba EUR|CZ|EZ001|KLECANY ... pokud by se ti stale nedarilo, napis, ktera mesta chces, ja ti to najdu
    Ahoj, tak už to mám. Města jsem si tam našel, jen mě nenapadlo kouknout do adresy, že by tam mohl být ten kód:bulb: .

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #703
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    Moj poznatok : Momentalne pouzivam Dutty 3.6b, radio 1.09.25.23, od casu, ked ju Dutty vydal, lebo 3.6 bola strasna.
    Cez sviatky som isiel na dlhsiu cestu, tak som zapol TT7 a nestacil som sa divit, signal vypadaval kazdu chvilu, asi 10s intervaloch. Zaktualizoval som QuickGPS, potom sa to ciastocne zlepsilo. Ale stale to nebolo ako predtym, dlho trvalo zachytenie satelitov. Tak rozmyslam, ze skusim este Shine 2.4, ale asi zmenim aj radio, ale neviem aku verziu, ale podla tabulky skusim 1.08.25.08.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #704
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Mam dobrou zpravu pro vsechny, kterym vadi qwerty rozlozeni u ceske klavesnice. Podarilo se me upravit rozvrzeni na qwertz u compact i full verze klavesnice. Je to plne funkcni. Ted musim mimo, ale v noci poslu uzivateli whc, ktery dela ty upravene verze klavesnic (klasicka, zmensena a HD), upravene soubory a jakmile vytvori instalacni cab soubor, tak si to budete moci stahnout. Ja nevim jak takovy cab soubor udelat, umim z nej jen vytahnout soubory, reg klice a dalsi. Jakmile to bude hotove, tak dam vedet a postnu odkaz na stazeni )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #705
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    nova rom,a nebude věřit,je v ní už čeština.

    http://rapidshare.com/files/175434832/CUPRA_2.3_WWE_EE.rar


    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433808

    je dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 47 z 96 PrvníPrvní ... 37454647484957 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32