udK ROM najdes tady.
Zdravim, jak se da zalohoval v duttyho romce databaze mych vlastnich slov v t9mywords? Abych nemusel pokazdem flashovani zadavat vse znova.. diky
Když tu byla řeč o klávesnicích - tady je luxusní výběr: standard Diamond, HD a Diamond zmenšená - a mělo by to být i s českými layouty![]()
Ty klávesnice jsou fajn, ale na Duttyho romce se mi nejvíc líbí ta malá klasická 'keyboard', kde jsou v horní řadě i čísla, tak jak na normální počítačové klávesnici. Když už píšu něco většího než SMSku, tak stejně stylusem a nemám problém se trefit do malej kláves. A je to lepší než si furt ty přepínat mezi klávesnicí s písmenka a numerickou. Při zadávání licenčních čísel je to fakt vopruz![]()
Neví někdo jak to vypadá na touchxperience.com? ja si s angličtinou abych to přelouskal moc nerozumim:-)
Dobrý den, nevíte náhodou, jestli se dá úpravou registrů nebo jiným způsobem zvýšit hlasitost vyzvánění? Zkoušel jsem vše možné, ale HTC nezvoní dost hlasitě. Děkuji za info.
Vzhledem k tomu, že si na to v UDK Romce všichni stěžujou ,tak to nějak de,ael jak je to udělaný ? To netuším... Tak si tam narvi jeho Romku a uvidíš. Mimochodem zrovna včera sem ji tam šoupnul a parádní.
Uz se na tom koncene zase zaclo delat, byla mi nabidnuta beta k otestovani, ale nemam nejak casPůvodně odesláno od cluck
no tak nabidni betu k otestovani namja trebas cas mam a rad to vyzkousim...
nevite jak u udk rozjet listovani pomoci "toceni" kolecka?
pouzij diamond tweak.. tam si to zpristupnis v registrech, vyzkouseno funguje v naproste pohode..:yes:Původně odesláno od maXtreme
A jak je to tam nazvane? :-) a co jeste bys doporucil upravit tweakem?
Tak mi na uDK romce nefunguje cab na pozadi ve vsech zalozkach TF3D (na duttyho a ostatnich funguje). Pri aplikaci tohoto cabu na uDK TF nejede.. dela vam to take?
Ahoj všem,
tak po čtyřech dnech flešování různých ROMek jsem konečně našel tu pravou kombinaci:yes:
Ve všech jiných jsem měl obrovskou spotřebu baterky (zhruba den, procenta doslova mizela před očima...přitom víceméně v idle). U všech jsem samozřejmě zkoušel všechny známé tweaky a nastavení k omezení spotřeby (3G off, Beam off, všechny power tweaky v Advanced Configuration Toolu, GPRS Auto attach off...prostě všechno, je toho spoustu). Stejně tak jsem laboroval s různými verzemi radia - taky více, či méně bez uspěchu.
Ona mně konečně vyhovující kombinace je tahle ROM:
S rádiem Diamond_Radio_1.00.25.08:Kód:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405728
Po doflešování jsem měl cca 55 procent baterky...lehnul sem si s tím do postele a jal se nastavovat, přičemž u toho dostal dajmond hóódně velkou, asi 3 hodinovou "power drain masáž". Baterka držela jak skála, ubylo snad 5 procentKód:http://www.duttythroy.net/download-area.html?func=fileinfo&id=178![]()
Jinak mám light verzi s 12MB PP...systém je fakt supr svěží...žádný lagy v tflo3d jako u ostatních, prostě opravdu jede jak z praku. Satelity v TT7 chytnu během pár vteřin i doma v pokoji![]()
Prostě všemi deseti mohu doporučit:yes:
aj mne to nefungovalo, použil som ale toto: mUn BackGround4AllPages v.02, tento cab súbor fungoval bezproblemov. Je na xda forume.Původně odesláno od maXtreme