Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 96 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #31
    kockonos_ce4you
    Guest

    Pratele prosim kdo mate vyzkousene flash z 1.37 na 1.93 htc diamond ? Jak obejit tu hlasku "INVALID VENDER ID" ? Predpokladam ze to je zamcene na jine ROM treba vydane hong kong s ENG ... ? Chtel bych tam dat RUU_Diamond_HTC_WWE_1.93.405.1_Radio_Signed_Diamon d_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe ale uz jsem unaven tim googlovanim a nic poradneho jsem nenasel ... Staci step by step jak to udelat ... diky moc ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    kockonos: Tady to je poměrně zřetelně krok za krokem popsané.... Budeš flashovat Diamonda nebo Compacta IV ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od SBDer
    Snad mě nesežerete za malé OT, ale zdá se mi logičtější dát to sem, než do obecné diskuze...:
    Nevíte někdo, nakolik je brandovaná ROM od Vodafone? Případně, bylo by lze na Diamond od Vodafone legálně - bez HardSPL - nahrát oficiální 1.93? Díky :-)
    to je otázka, ale myslím, že to nepůjde. Ostatně příjdeš na to hned při pokusu o stahování z webu HTC, když zadáš SN přístroje pro vyhledání downloadů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    22

    Aha, tak potom mám ještě jednu hloupou otázku - v případě, že bych časem potřeboval ten telefon servisovat (pač stát se může cokoli), je už možné jej po HardSPL zase "zamknout" a nahrát původní ROM, aby mi nebyla zrušena záruka? Někde se tu psalo, že se na tom pracuje, ale už jsem nezachytil, jaký byl výsledek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    kockonos_ce4you
    Guest

    2maxik69 diky za odkaz , jojo jsem hlupak :-( udelal jsem flash vyse zmineneho z prisel o softkey "kontakty" a misto toho tam mam video call :-( tak tomu rikam feature , uz jsem nasel i na xda developers diskuzi na toto tema :-(( ach jo ... blbej hong kong rom :-( a jak ted z toho ven ?? existuje neco mezi tim 1.37 a a 1.93
    to je teda situace :-( ... ja chci zpet softkey kontakty :-(((( tak si dejte bacha na tuto verzi

    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    no u teto ROMky se z obrazovky telefonu dostanes kliknutim na ikonku telefonu uprostred dole na obrazovce..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    31

    teda myslel jsem do kontaktu...omlouvam se za zmatek..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    kockonos_ce4you
    Guest

    kdepak :-( mam na mysli kontakty ktere jsem mel na original ROM .. tudiz po prave strane index pismen a prstem se krasne dalo pohybovat , at klepu na telefon jak chci jen to poskoci o jeden radek ... proste uplne na nic :-(


    edit:
    takze jsem se vrail na 1.37.405.1 kde me soft key kontakty funguje , na xda si tu moc "pochvaluji" ze misto kontaktu je tam "video call" ;-) ... pockam az to bude nejak vyreseno driv na 1.93... neflashuju ....
    diky vsem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od SBDer
    Aha, tak potom mám ještě jednu hloupou otázku - v případě, že bych časem potřeboval ten telefon servisovat (pač stát se může cokoli), je už možné jej po HardSPL zase "zamknout" a nahrát původní ROM, aby mi nebyla zrušena záruka? Někde se tu psalo, že se na tom pracuje, ale už jsem nezachytil, jaký byl výsledek...
    na xda-developers je návod.

    Jinak v nejbližší době se rozloučím s romkou panosha shine 1.1. Je sice rychlá a to opravdu dost, pěkné místo ve storage i RAMce, nicméně na můj vkus příliš často zamrzá, dokonce výrazně více, než původní rom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Caute, mam T-Mobile MDA Compact IV a dnes jsem si do nej nahral neoficialni ROM, a to konkretne SwiftBL ROM v5.6 Lite. Radio jsem nahral ve verzi 1.00.25.07. Vse probehlo v poradku.

    Vsechny, ktere zajimalo jestli nebude problem s tlacitky, tak mam dobrou zpravu, tlacitka jsou prohozena hardwarove takze vse funguje tak jak ma. Pokud bude nekoho neco zajimat, ptejte se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Zdravím, chystám se flašovat a koukám tady po fóru že nejlepší pro můj strojek bude asi Dutyho ROMka co myslíte... ??? Může být ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    být tebou vydržim do konce srpna nebo na začátek září
    na tu dobu Schap z xda ohlásil svojí rom s TouchXperience UI

    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411836
    prohlídni ty videa.... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    vypadá to zajímavě, hlavně ty seznamy, budu jí mít určitě v hledáčku...


    EDIT moderator: Upraven název vlákna
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Dobrý den. Jak vytvořím zástupce programu co se jen vloží do slozky v Internal storage a funguje bez instalace (portable). Chtěl bych zástupce přidat tady
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Vytvoř zástupce toho programu ve Windows\Start Menu\Programs. Pak už by ti to mělo umožnit přidat do TF3D.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 96 PrvníPrvní 123451353 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32