Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 38 z 96 PrvníPrvní ... 2836373839404888 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 556 až 570 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #556
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nevíte jak nastavim v TF3D vlastní pozadí u všech záložek? ted se mi zobrazuje jen v today ale videl jsem ze je maji nekteri uplne ve vsech zalozkach.. diky


    PS: Tak uz jsem to našel..pro ty co to chtějí taky http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=6030
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #557
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    to maXtreme: Dakujem velmi peknee toto som hladal uz veelmi dlhoo..:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #558
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hmm tak jsem asi něco pos*al jeste víc, po tretím přehrání verze 3.4 od Duttyho asi po hodince spadl signál a nejde se již nijak připojit k síti. Nevíte co jsem udělal špatně? Po přehrátí na ofiko ROMku se stav nezměnil. Pls poradíte? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #559
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    to kurosavarob: tak tohle je opravdu povedená poznámka... nechápu jak mi to mohlo uniknout.. díky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #560
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, chci si nahrát novou romku asi 3.4. Jenže nevím jaký Hard SPL nahrát! Našel jsem sice postup - tento : http://modmydiamond.info/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemi d=26&limit=1&limitstart=2 Jenže když chcu najít tu 1.4, tak mě to kamsi odkáže a nabídne to na stažení 1.3. Tak jsem se chtěl zeptat , který jste použili vy. Nevím jak moc je ten postup aktuální a jestli už není nějakej novej Hard SPL... Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #561
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od kurosavarob
    Dnes jsem našel dobrou věcičku jak přepínat obrazovku Dnes a 3D Touchflo , viz článek tady http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1095 doufám, že to Dutty brzo implemntuje do nové romky... je to vychytávka celkem.
    Tak po dvou dnech používání té TP/Diamond verze šla z telefonu. Tel všeobecně dost nestabilní, TF se sekalo, jen včera jsem musel udělat 3x reset. Vypadá to nádherně, ale u mě teda nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #562
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    2adow: bohuzel jsi potvrdil me obavy - cetl jsem si totiz reakce lidi ve forech na tohle udelatko a ty me odradily uz i od pouheho vyzkouseni ... nj, zatim zustanu s secondtoday, treba to casem chlapec odladi, aby verze 1.0 nebyla spatnou betaverzi ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #563
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    Ja to budem odinstalovavat v sobotu, tiez sa to sekalo a prepinalo, kedy chcelo. Inak ta 3.4 je stabilna, funguje mi na nej aj slovencina. ale musel som tiez zmenit ten tmail.exe. Slovencinu som doteraz nepouzival a asi pri dalsej ROMke ju znova nedam, anglictina je daleko vystiznejsia, ako CZ/SK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #564
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj,

    nevím jestli se tady někdo podělil o zkušenosti s verzí rádia 1.09.25.23, ale nahral jsem ji minuly tyden a o proti 1.00.25.05 nebo 08 je to fakt diametrální posun.

    S obema nizsimi verzemi jsem mel problemy na chalupe. Tam jsem s O2 musel vyndat simku a nacpat do 5110, abych si zavolal. Proste jsem vystoupal do kopcu na Vysocine a konec, signal nebyl, nebo hrozne mizerny a nestabilni. A v Praze v byte kde iPAQ 610 mel plne data, jsem s diamondem mel max H +1 čárka a to u okna (barák je v tomhle směru opravdu strašnej).

    Po upgradu na verzi 1.09 mam signal i na chalupe o 1 čárku méně než zmiňovaná prehistorie 5110 :-) Po letech s WM telefony je to nejlepsi dosazeny vysledek co se tyce GSM signalu v teto lokalite (zatim dosud nejlepsi vysledek mel Qtek 8310) .
    Doma se datově vyrovnal s iPAQem.

    Zlepsil se kupodivu i GSM signal u IGO, oproti predchozi verzi mam standardne i 5 a vice satelitu, pod 4 to klesa vyjimecne. A hlavne v aute, coz je fajn.

    A jeste jeden bonus, funguje po nahrani memu sefovi po 5 mesicich original VW HF v Tiguanu :-) Předtím po odpojení od HF musel vypnout a zapnout v komunikaci telefon, aby se chytil signal.

    Jedno minus ma, dle meho nazoru vice zere baterku, ale to clovek snese

    JInak ROM pouzivam original 1.93.479.3 WWE
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #565

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    to radio mas z xda dev ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #566
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Tak jsem si taky koupil tento "zazrak" technologie... , ale nastesti jsem ho po tydnu prodal. Kazda Nokia v ktery je Symbian je nesrovnatelne lepsi nez tento komercni shit s Gatesovskym nedokonalym systemem uvnitr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #567
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    40
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #568
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    , RMne je na Duttyho 3.4 najviac divne, ze ako pise v popise, ma tam byt toto :
    ADD ONS INCLUDED

    Toms Soft Reset
    ClearTemp_1.03 [06.09.08]
    Diamond TF3D Config
    File Explorer Extension [Thanks to tnyynt]
    GP-Soft Tweak
    Google Maps
    PHM Regedit + Task Manager _V3.01 [06.09.08]
    Pim Backup
    Pocket Rar updated [12.10.08]
    Screen capture
    Total Commander_2.51 [06.09.08]

    Ja tam ale nemam TC, Google Maps, Diamond TF3D ani RAR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #569
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od churos
    Ahoj,

    nevím jestli se tady někdo podělil o zkušenosti s verzí rádia 1.09.25.23, ale nahral jsem ji minuly tyden a o proti 1.00.25.05 nebo 08 je to fakt diametrální posun.
    ...
    A jak je to prosím se spožděním při příjmu hovoru. Myslím tím jak zpoždění než vůbec zařízení zažne vyzvánět a také jestli se po přijmutí hovoru projeví několika sekundové zpoždění spojení.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #570
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    100

    to osch:
    no pri prvom zazvoneni mi uz telefon blika a pri 2. uz vidim, kto mi vola.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 38 z 96 PrvníPrvní ... 2836373839404888 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32