Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 200

Téma: HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Na svém HTC Shift jsem ve SnapVue (přes Settings) nastavil maximální velikost písmen. Tím mi na úvodní stránce zcela zmizela ikona Settings - posunula se mimo aktivní a viditelné pole. Vidět je pouze počasí a kontakty. Jak mohu vrátit nastavení, když do Setting nemůžu vstoupit? Pomůže někdo?
    Nepomohlo ani FN+F3 , ani Reset SnapVUE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Obávám se že tady pomůže jen HR WM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    ...co je to?:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    HR=Hard Reset,lze ho udelat primo z Vist.
    A k Windows XP Tablet lze je objednat z ceskeho internetoveho obchodu.
    Trochu se snaz Krabicka,google snad pouzivat umis.Jinak v Tvem pripade ani nedoporucuji menit Visty za XP Tablet,protoze v Tvem osobnim pripade to bude opet katastrofa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    ...nejsem Krabička :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tobe taky nerikam Krabicka,Krabicka se ptal ohledne XP Tablet,dostal odpoved.
    Ty jsi se ptal ohledne co je HR a take jsi dostal odpoved,hned v prvni vete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    tak xp tablet pc jsem našel ale je tak příšerně drahej,že ho koupím jen proto,že se opravdu dál s vistou otravovat nechci.Vista je pro přístroje s procesorem minimálně dvojnásobným a dvojnásobnou operační pamětí.Pokud jde o předcházející příspěvky tak se moc vyjadřovat nechci jen asi staré české přísloví praví že žádnej učenej z nebe nespadl a každej si tím musí projít a zvlášt těžký to mají lidi co mají 45 a víc let takže bych prosil trošku trpělivosti protože do této skupiny SHIFTAŘŮ JÁ PATŘÍM no a co se týče os vista tak si myslím že být výrpobcem a mít znalosti které jsem měl před měsícem nebo rokem tak bych tento os do shifta v těchto tech.parametrech v životě nedal.takže ozvu se až budu mít os tablet v shiftu a podělím se o skušenosti zatím musím jen nadávat a to nechci tak zatím paaaa a hezký de přeju všem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Já tedy Visty na Shiftu používám od začátku a naprosto žádný problém s nimi nemám.Samozřejmě na nějaké náročné grafické editace asi nebudou, ale na běžnou práci naprosto bez problémů.Včetně editací fota.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    80

    Je to přesně tak jak říka BELKOV na praci jsou Visty na Shiftovi dostatečně rychle a svizne (a to mam zaple Aero).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pod to se můžu také podepsat. Brácha ho má cca. 4 měsíce a obrovská spokojenost. Pořád mu ho beru, když někam jedu. Visty na něm jedou při běžné práci i několika spuštěných aplikací celkem svižně (office, explorer, mp3, apod.) a po vypnutí pár fičurek je to mnohem lepší. Výborná je i úprava na zplnohodnotnění Windows Mobile.

    1. Vypnutí UAC
    2. Vypnutí služby indexování (vyhledávání systému Windows)
    3. Vypnutí systémových zvuků
    4. Vypnutí automatické defragmentace
    5. Vypnutí denních kontrol Windows Defenderu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    Ahoj všem.Jde o to že i když vista není hlavní probblém se kterým se u shifta potýkám,chci aby byla ještě rychlejší aby přI komunikaci na skypu mohla probíhat ještě komunikace na icq a další.Dálším problímem je operátor O2 který místo 1024 kb za sekundu dodává těch 150 a nekdy i méně a to jen v Praze a okolí a Brně a okolí za čtyři roky nebyli schopni pokrýt republiku tak uvažuju i o změně operátora který jen inkasuje a co se týče HSDPA nedělá nic kdo to používá ví o čem mluvím Tak zatím naschle
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Co se tyce Prahy a okoli ohledne HSDPA tak maximalni spokojenost.Opravdu je mizive minimum mist kde neni k dispozici 1Mbit HSDPA.Je to sice jen 1Mbit,ale na internetovani dostacujici.Toto pouzivanim jiz dost dlouho(od prvopocatku) a neni problem ani se spolehlivosti nebo nejakym snizenim rychlosti z duvodu pretizeni.

    O2 který místo 1024 kb za sekundu dodává těch 150 a nekdy i méně a to jen v Praze a okolí a Brně a okolí
    Hlavne s tou rychlosti si neplest kilobity s kilobajty pane kolego

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Shift,Linux a G-Senzor

    Snad me moderatori omluvi za dve po sobe jdouci reakce,ale toto jsem musel radne oddelit.
    Pro priznivce Linuxu tu mame hezke video od Pofa z xda(kdo by ho neznal),ktery prave od pocatku Linux na svem HTC Shift ma a plne se mu venuje.Dnes tu mame predstaveni pohyboveho senzoru G-senzoru,ktery v Shiftovi je a Windows Vista jej nevyuzivaji.Video urcite stoji za to a priznivce Linuxu opravdu potesi.



    Pokud jste priznivci teto platformy,vse ohledne instalace a zprovozneni najdete zde

    Linux na HTC SHIFT
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    21

    Dobrý denm potřeboval bych poradit - zničeho nic mně přestalafungovat synchdronizace dat mezi SHIFT PDA a SHIFT WISTA . V SHOFT PDA spustím USB tools a ťuknu na "Attach to WISTA". Pak přejdu do SHIFT WISTA, spustím "Windows monile device centre" apo chvíli mně to napíše CONNECTED . Nyní ťuknu na "Mobile device setting" a zde bych měl umět v první nabídce "Change content sync setting" nastavit co chci synchronizovat. ALE TATO NABÍDKA JE ŠEDIVÁ - NEPŘÍSTUPNÁ. Nvíte někdo v čem by mohl být problé? Už mně to fungovalo!!! Díky Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    19

    Zdravím všechny Shifťáky.Já patřím mezi ty spokojené a i po třech měsících stále nadšené uživatele.Díky "uiqjirka" jsem Vistu dnes naučil češtinu, jen mi nejde aktivovat přihlášení u HTC e-Club takže zatím jsem bez postranního panelu.Čau Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11
  2. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 12:54
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11