Mám rovněž verzi Evropa 2.2, takže jsem stáhnul příslušný soubor. Aktualizace proběhla bez jediné chybové hlášky, ale při spuštění Dynavix spadne během startu se šílenou chybovou hláškou (text drobným písmem přes celý displej). Tak jsem se nevzdal a stáhnul verzi updatu pro mapu Holiday. Aktualizace opět O.K. a dokonce i spuštění. To jsem se radoval! Bohužel ale předčasně. Pokud jsem dal spočítat trasu mezi dvěmi body, vzdálenými od sebe 2 km (!!!), tak Dynavix spadne při výpočtu trasy přesně na 42%. Totéž u jiné trasy, se všema možnýma kombinacema nastavení, map, po SR, volné paměti pro programy 70MB...
Tak jsem se pěkně poslušně vrátil k verzi 2.2 a zase všechno funguje. Už jsem chtěl asi po měsíci intenzivního ježdění s verzí 2.2 začít Dynavix opatrně chválit (ani jeden pád, po nastavení na 2D pohled a velkého náhledu odbočky je to opravdu slušné), ale aktualizace 2.3 mě opět rychle vrátila do reálu...
Zprávu jsem předal na support a uvidím, co se bude dít dál. Asi opět něco sešito hodně horkou jehlou.