Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 178

Téma: Vaříme ROM pro X500

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Je to ta z které jsem flashoval. Teď jsem zkusil fat32 i 16 a nic. Mám zkusit tu starší verzi ROM?
    Editoval jsem předchozí příspěvek, když se podíváš do Etena, tak tam máš napsáno, že karta není instalovaná? :O Jinou ROM neflashuj, ta je v pořádku a ovladače taky, něco děláš špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Ne ne ne. Taková lama nejsem. Ve File Exploreru/My Device jsem nic nenašel tak jsem koukal do setings karta system položka memory karta Storage Card a tam je Total storage card memory: Not installed
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Ještě jsem teď vyndal obě karty microSD i SDHC a postupně je tam střídám. Vždy během dvou vteřin po vsunutí do slotu je X500 hned vidí. Opravdu žádný softreset apod. jako u předchozích ovladačů. Není to určitě vada ROM, nebo ovladačů v ní. Je to dobře odskoušené a to nejen mnou, ale i jinde. Spíš bude problém v kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    hmm. To je smutné zkusím zní zas nabutovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Butuje. Dam tam tu tvoji předchzí verzi, ale asi to nebude k ničemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    hmm. To je smutné zkusím zní zas nabutovat
    Podívej se do Windows, měl bys tam najít dva soubory sdbus.dll a sdmemory.dll, to jsou ty ovladače na slot na kartu. Pokud je tam máš, musí to fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Butuje. Dam tam tu tvoji předchzí verzi, ale asi to nebude k ničemu
    V těch verzích jsou stejné ovladače, takže pokud ti to nejde v jedné, nepůjde asi ani v druhé. Rozdíly jsou tam minimální. Leda, že by se něco nedoinstalovalo při procesu flashování. Já už jsem takhle flashnul asi dvacetkrát a nikdy jsem neměl sebemenší problém.

    Edit:
    Ještě mě napadlo, že tu microSD Sandisk mám Ultra II, ale to asi nebude mít vliv. Prostě mě to načítá :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Dal jsem tam tu starší verzi a SD karta nejde. Soubor sdbus je tam z 8.1.08 47,8k
    sdmemory z 8.1.08 15,8k
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Dal jsem tam tu starší verzi a SD karta nejde. Soubor sdbus je tam z 8.1.08 47,8k
    sdmemory z 8.1.08 15,8k
    Hodnoty jsou správné, chyba bude ve slotu, nebo v kartě. Udělal jsem otisk screenu s tou mojí kartou SDHC 4GB, bohžel tu 2GB SD nemůžu udělat, neboť prográmek, který mi to umožňuje je na té 4 GB kartě. Je to ale totéž.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00263802_Screen001_wGKO.png 
Zobrazení: 27 
Velikost: 13.9 KB 
ID: 7615  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Tady jsem přiložil ten ovladač jako CAB soubor. Je to ten samý, ze kterého byly použity ty dva soubory do ROM. Akorát, když ho rozbalíš, uvidíš tam takové nesmyslné názvy a poznáš to podle velikosti. Když ty soubory přejmenuješ na sdmemory.dll a sdbus.dll, máš ovladače, které jsou v ROM.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Tak jsem to už 3x bez problémů flashnul z SD karty. Přehrál jsem tam ručně ty knihovny, ale SD nemaká. Dle mě ten ovladač tu moji kartu nepozná. No nic WM6 fakt běhaj svižně, nechci je mazat. Je čas koupit novou kartu. Kdo koupí moji starou 2GB kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Tak jsem to už 3x bez problémů flashnul z SD karty. Přehrál jsem tam ručně ty knihovny, ale SD nemaká. Dle mě ten ovladač tu moji kartu nepozná. No nic WM6 fakt běhaj svižně, nechci je mazat. Je čas koupit novou kartu. Kdo koupí moji starou 2GB kartu
    Myslím, že to bude jediný problém. Je mi ale záhadou, proč mě tu microSD Sandisk kartu ovladač čte a tobě ne. Možná máš nějaký starší model karty než já. Každopádně si kup SDHC Sandisk, nebo Kingston a budeš zářit širokým úsměvem. Tyhle odlehčený Windowsy běhaj fakt super a to musíš už vidět na první pohled. Klidně si tedy flashni ještě jednou tu poslední ROM, je trochu vylepšená. Budeš spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Jo běhá to znatelně líp. Jsem spokojenej. Moc dík za podporu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od HelaPC
    Tak jsem to už 3x bez problémů flashnul z SD karty. Přehrál jsem tam ručně ty knihovny, ale SD nemaká. Dle mě ten ovladač tu moji kartu nepozná. No nic WM6 fakt běhaj svižně, nechci je mazat. Je čas koupit novou kartu. Kdo koupí moji starou 2GB kartu
    měl jsem stejný problém, když jsem si hned po instalaci nový ROM začal hrát s Card Export III. Neinstaluješ ho tam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Jeste jsem tam neinstaloval nic.
    S tou kartou to začíná být jasný. Mám jednu z prvních microSD karet a prostě nechodí s tímhle ovladačem. Zkusil jsem dvě novější obyčejné microSD 2GB a naběhnou nahnet. Moje karta zase funguje v telefonu Nokia 6300. Ještě zkusím u kamaráda ve Variu s WM6.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 00:09
  2. Vaříme si ROM
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 10:46
  3. Vaříme ROM pro M700+hotová lighted ROM
    Od zigman v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 15:28
  4. E-Ten připravuje: X500 - nový komunikátor s GPS X500
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 10:16