Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 108

Téma: WM6.1 ROM pro P3300/Artemis

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Už dva dny je k mání WWE ROM s Windows Mobile 6.1 a na zdejších stránkách ani ťuk o ní
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahoj, už dva dny jí mám a zatím si libuji Jediný problém který řeším, že není v základu Windows Live, doinstaloval jsem si ho, ale maily se mi stahují jen pokud jsem on-line na WLM, nemáte s tím někdo zkušennosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    Hoď sem nějaký screenshoty telefonu plíííís, mam staženo, ale pořád nevim jestli jo nebo ne...

    Aktuálně mam HTC Artemis Touch 3.01 - a je super a stabilní... tak nevim jestli to má smysl nebo ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jaké chceš? Ty co jsou v odkazu prvního příspěvku ti nestačí? Pokud chceš něco specialního napiš a já pošlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    79

    Chlapi, mám Artemisa od Vianoc, moje prvé PDA a zatiaľ len pokukávam po flashovaní.. Viete mi niekto poradiť hlavne ako je to so zárukou keď tam bude iná ROM ako oficiálna??
    Prípadne ako sa potom vrátiť k pôvodnej ROM - stačí stiahnuť si z HTC clubu WM6?? Tam zrejme ale nebude česká lokalizácia, ktorá by mi zas až tak veľmi nechýbala a ako tak čítam, vraj je to rýchlejšie v angličtine..

    Nie je to brandovaný Artemis, ale kúpený za plnú cenu..

    Ostatné veci ohľaodm flashovania tu človek vyčíta pomerne dosť...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    Melin: kašli na obrázky..... mě se to líbí a tak tam dneska jde vrátit původní můžu kdykoliv....

    Slamka: na záruku bacha.... prodejcum se to moc nelíbí. Mam Artemise od T-Mobile (takže vlastně Hero) a na něj ofko WM6 je taky, takže nevidim problém se zárukou, nebrandovanej nevim od koho to máš...

    Jinak mě ta původní WM5 romka vydržela asi 2 hodiny, WM6 od T-Mobile asi den.... je toliko lepších
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    ještě jeden LAMA dotaz....
    chtěl jsem se zeptat jak dostanu zástupce do "systray" spodní řádek ve WM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jsou na to programky, treba iLauncher, nebo myslim SysTray. Źadej do Googlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od Bucci
    Melin: kašli na obrázky..... mě se to líbí a tak tam dneska jde vrátit původní můžu kdykoliv....
    tak dej vědět, jak jsi spokojený... rovněž ji mám už dva dny staženou, ale nějak pochybuju, že bude lepší než touch 3.01
    za tvé poznatky budu rád
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    taky sem ji vyskousel, parada, funkcne, rychlosti, volnym mistem. jenze resim (pro mne) zasadny problem ve vsech ROMkach od cervence lonskeho roku. aplikace PocketPlus 4 "upravi scrolovan"i v IE a v jinych oknech spusobem, ze muzu stranku posouvat palcem (jak drzim mda v ruce) po displeji. proste plynuly posun stranky za pomoci palce. nemusim tahat stylus a posouvat posuvnikem na boku. vsechny dalsi ROMky toto jaksi "rusi" a posouvani stranky palcem jaksi nejde. WM 6 HTC 3.5 Crosbow je posledni ROM, ve ktere to funguje.
    jde to nejak upravit v registrech aby to fungovalo i v jinych ROMkach ? rad bych taky uz dal novsi ROMku,(vyskousel sem snad vsechny co vysli), hlavne kvuli nekterym funkcim a volnemu mistu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak pokud to nevadi, investuj jeste par kacek a kup MultiIE nebo PiePlus, oba dva programy jsou nadstavby pro IE a tuto featuru ti dodaji. Pochybuji ze to bude zmena jen nektereho registru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    v ROM touch3.1 to funguje standartně. Maslím že to bylo i v dřívějších verzích. Bez doinstalace čehokoliv jde skrolování prstem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    tak a ROMka je tam... respektive byla a už je tam zpátky Artemis Touch 3.01, ne že by byla špatná, ale oproti AT mi tam chybí dost programů a jsem docela línej to doinstalovávat manuálně, co se rychlosti týče, tak jsem subjektivně nepozoroval nějaký rozdíly, takže spíš počkám na Artemis Touch s WM6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od FOXXX
    v ROM touch3.1 to funguje standartně. Maslím že to bylo i v dřívějších verzích. Bez doinstalace čehokoliv jde skrolování prstem...
    muzes dat odkaz ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od peterss
    Citace Původně odesláno od FOXXX
    v ROM touch3.1 to funguje standartně. Maslím že to bylo i v dřívějších verzích. Bez doinstalace čehokoliv jde skrolování prstem...
    muzes dat odkaz ? dik
    Touch flo muzes nainstaovat na cokoliv a posuv ti bude fungovat temer ve vsech aplikacich. Kde to nechces, da se zakazat. Standartne je soucasti vsech novejsich ROMek
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 19:58
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 14:49
  3. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 18:00
  4. P3300 - Artemis - Unlock
    Od Maeglin_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 20:24