Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 135 1231151101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Nové ROM pro HTC Kaiser

    Toto téma ještě není a je hodně užitečné, takže sem prosím vkládejte upozornění na nové rom + vaše zkušenosti.

    Podstatné odkazy:

    HTC Kaiser WiKi - http://wiki.xda-developers.com/index...ame=HTC_Kaiser
    HTC Kaiser upgrading - http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378
    Slovo úvodem - PŘEČÍST PROSÍM!
    Protože se původní téma k tomuto PDA protahuje, zakládám nové. Prosím, pište jen věci, týkající se přímo fungování tohoto PDA.

    Kde a za kolik jste nakupovali, kde a jaké příslušenství se dá pořídit atd.na to si založte extra téma.

    Lobby za přehledné příspěvky - Proto hodně pomůže třeba takový tučný nadpis - o čem že to příspěvek vlastně je - pomůže ohromně jak v orientaci novému uživateli, tak to utřídí trochu téma v hlavě pisatele - třeba takové dodržování co příspěvek to příbuzné téma a ne v jednom příspěvku 8 různých věcí. Taky to dost ulehčí moderátorům... někdy méně je více

    Tohle je CZ fórum, zkuste prosím alespoň základ přeložit (copy / paste umí každý) - někteří uživatelé sem chodí, protože anglicky neumí vůbec a tyhle informace pro ně mají stejnou hodnotu jako na XD!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Official shipped Kaiser WWE rom v1.56.405.5 + radio v1.27.12.11
    Citace Původně odesláno od batt
    Na 4WM Portalu by měla být 27.9.07 uvolněna ke stažení Official shipped Kaiser WWE rom v1.56.405.5 + radio v1.27.12.11

    http://www.4winmobile.com/forums/loc...s.php?catid=12
    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Na xda-developers take,pridavam odkaz na rapidshare

    http://rapidshare.com/files/57816419..._Ship.rar.html

    Stahujte a zalohujte si ji,kdyby jste potrebovali flashovat z nejakeho duvodu.
    Je to ta sama rom,z kterou se Kaiser prodava v CR
    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    XD Diskuze k officialni rom je k dispozici zde

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=331900
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM + Dynamic ROM update 14.10 2007

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336203

    AKU.0.7.0 Kernel & OS
    CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0)

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    AustinSync Clean HTC ship ROM

    Zkuseny austinsnyc pro nas pripravil tri zestihlovaci ROM

    Rom CleanHTCship:
    Odebráno Windows Live aplikace, SIMmanager, BluetoothSAP, Factory Installed Pictures-Videos, Extra Ringtones...
    This rom is fast and clean I will post screen shots of it soon also I made NO registry changes so its just like the HTC ship ROM....

    http://rapidshare.com/files/62180806/CleanHTCship.rar

    Rom VeryCleanHTCship:
    Oproti CleanHTCship navic odebran HTC Home

    http://rapidshare.com/files/62385138/VeryClean.rar

    Rom Bigstorage:

    http://rapidshare.com/files/62481733...Bigstorage.rar

    Rom Big storage ma neuveritelnych 145MB volneho mista
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Záloha původní ROM
    Citace Původně odesláno od HanysR
    Chlapi nejaky napad jak udelat zalohu origo ROMky? Vy to mate jednoduche, svou si stahnete z xdacka ale ja mam s mou T-mobilovskou CZ ROM trosku problem...
    Tady mas original T-Mobile ROM CZ:http://muj4.edisk.cz/stahnout-soubor...e_63.35MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    HTC Kaiser Hard-SPL v1 - CID Unlock

    Pro flash jine nez oficialni romky budete muset pouzit HardSPL od Pofa

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679

    Puvodni spl lze jednoduse v pripade reklamace zarizeni vratit,vice zde


    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A2DP na nových ROM

    U puvodni HTC Rom A2DP jsem zkousel s radiem pioner Avic d3,ktery spolecne s bluetooth modulem podporuje bluetooth handsfree a bluetooth audio A2DP.Pisnicky z Kaisera znely perfektne.Vymlatil jsem na Kaiserovi uplne baterku do mrte nez jsem prehral vsechny mp3 v telefonu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    70

    Kaiser AKU.0.7.0 Cooked ROM Clean+BigStorage Updated (16-oct-2007)

    Whats In it:

    Newest Ported AKU.0.7.0 Kernel & OS
    CE OS 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0)

    ArcSoft_MMS_4_2_8_1 Separated SMS/MMS
    WM6 Sound Scheme
    Mobile Office 2007 With OneNote Mobile Included
    No Extra ring, extra pic
    Beside newest Kernel & OS, Basically its the same as built 02 without dymanic activator capability... purely clean.. if not ultra clean..

    Available Storage after flash 156.20mb
    thanks to tadzio for the bigstorage, thanks tad!

    Quick How to:
    1. FlashPOF Kaiser HardSPL if not already.
    2. Execute Helmi_Kaiser_1.57.00.03_AKU.0.7.0.Cooked.EXE
    3. Done

    The ROM (OS Only):
    http://rapidshare.com/files/62376692...7.0.Cooked.exe

    For AT&T Tilt user See this thread for fix (FN character issues):
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334911

    For great collection of cabs & app by duttythroy go here:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=332438

    --> xda-dev

    EDIT MRH: Vím že toho chceš stihnout hodně, ale prosím základ přeložit do CZ, ať to má na českém fóru smysl. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dutty's TouchFlo Rom Final Rom

    Build 18128.0.4.4 CE OS 5.2.1622


    Total storage 146.11 Free 143.21 mb

    Stahovat a sledovat updaty muzete v tomto threadu

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=344351
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Testovaci rom 1.57.00.04 OS 5.2 1978

    Tato posledni testovaci rom od Helmiho C,kterou jiz delsi dobu pouzivam se me zda jako nejlepsi ze vsech neoficialni rom pro Kaisera.
    Opravdu nejrychleji reagujici rom.

    1.57.00.04
    uzivatelske jmeno: xda
    heslo: xda
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Testovací rom OS 5.2 1978 a SIM Toolkit
    Citace Původně odesláno od Alfan
    A nevíš, jak to je s tím SIM toolkit? Abych mohl používat bankovní aplikace.
    Pouzivam bankovni aplikaci od CSOB a GEMoney bank a funguje korektne jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Instalace HardSPL
    Citace Původně odesláno od fikuscz
    Tak od dnešního dne jsem také majitelem Kaisera, přečetl jsem si toto vlákno a chtěl jsem vyzkoušet novou ROM ale nejde mě tam nahrát. Při pokusu o nahrání HTC Kaiser Hard-SPL v1 to na konci napíše error a bez toho tam jiná ROM nejde. V adresáři Zařízení se pouze objevil spustitelný soubor s názvem SSPL-KAIS.exe ale po jeho spuštění se objeví obrazovka s trikolorou a nic víc. Máte nějakou radu?
    Nahrani Hard SPL je bezproblematicke.Musis mit na pocitaci naistalovany Active Sync nebo Windows mobile device centre(kvuli ovladacum).Pak rucne prepnout kaisera do bootloaderu,pripojit k pocitaci,pockat az se nainstaluji ovladace a pripoji zarizeni a pak uz naflashovat Hard SPL
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bootloader Kaiser

    Stisknout a drzet najednou tlacitka fotak(pozor tlacitko fotak je dvou kontaktni,takze ho poradne domacknout az na tu druhou polohu) a power a za drzeni techto tlacitek stylusem ve spodni dirce zmacknout resetovaci tlacitko.Po chvilce uvolnit obe tlacitka power a fotak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vrácení puvodniho SPL

    Kdyby jsi si precetl xda - developers nebo vlakno o Kaiserovi tak tam je primo muj prispevek s vracenim puvodniho spl.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    ROM 1.57.00.04 - vykreslování
    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Testovaci rom OS 5.2 1978 - vykreslování

    Posledni rom,kterou mam k dispozici nema problem s prekreslovanim.Pri vysuniti a zasunuti klavesnice je prekreslovani okamzite.
    Pokud se jedná o ROM od helmi_c (1.57.00.04), tak můžu potvrdit další zrychlení ve všech ohledech oproti jeho dřívějším výtvorům. Znatelné je především další zrychlení při překlopení displeje vysunutím klávesnice.
    Ke stažení zde. Používám verzi dynamic. Naprostá bomba. Zvolím si co chci mít nainstalované a nemusím to různě hledat anebo mít v zařízení něco co nikdy nepoužiju.
    Jen jsem ještě nezkoušel ten Modem Link co přibyl v programech.
    Citace Původně odesláno od kultus
    zdar zajimalo by me jestli funguje korektne veskery HW vcetne prenosu BT, Wifi a GPRS/EDGE/UMTS ??? Jo a co start systemu doslo k jeho zrychleni puvodni ROM startuje docela dlouho pritom mi prijde ze je pamet a storage pristroje dostatecne rychla...jo a taky mi prijde ze ma pvodni ROM takovej "dojezd" pri prochazeni polozek pustim treba tlacitko dolu a vybere se polozka o par radku niz proste nejaka pomala reakce...
    Ano můžu potvrdit. Vše funguje (BT, Wi-Fi, kamera, HSDPA, data, automatická konfigurace připojení a především se mi zdá, že konečně funguje, tak jak bych si představoval, QuickGPS - fix po stažení do 5 sekund (stačí porovnat GPS oblast adresáře windows v původní ROM s touto a najednou je tam mraky GPS souborů navíc)).... Včetně češtiny od SunnySoftu doinstalované dodatečně do zařízení běžících na těchto ROM z původní ROM. Ty tři .cab soubory jsou k nalezení u dalších várek Kaiserů, které je neměy v MyDocuments, ale pouze v extROM v adresáři Windows. Jedná se o:
    1. HTC-Kaiser_1in1_CZ.cab,
    2. sunnysoft_certified.cab,
    3. sunnysoft_ulc.CAB.
    Ty stačí do zařízení po nahrání rom od helmi_c nainstalovat. A po SR bude zřízení zase v češtině. Dojde sice zase ke zpomalení rychlé ROM, ale pokud někdo nehoví angličtině - také řešení. Každopádně ve výsledku je rychlost pořád znatelně lepší než v "nákupní" ROM.
    Využití RAM po zapnutí cca stejné: 67 - 72MB volných.
    Využití ROM po stejné instalaci programů do interní paměti volných 130MB (142MBvolných čistá ROM) oproti prodejních 100MB volných.
    Rychlost zapnutí (do úplného načtení, ustálení a přihlášení k síti): cca 55 sekund oproti 100 s v prodejní ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 135 1231151101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 11:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 09:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 16:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 22:53