Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 135 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    CZ ROM e-disk mirror

    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/...p_50.19MB.html

    tak sem pro velký zájem uploadl oficialní rom cz od Dady na edisk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    ROM - rychlosti

    Ještě bych chtěl napsat,že nejpomalejší byla Rom od českého T-Mobile (Build stejný jako CSY HTC,Dopod,Orange WWE HTC). Na druhém místě podle mně tato česká CSY HTC Kaiser a nejsvižnější asi Dopod. Ještě jsem nezkoušel Rom ATT,ale je to jenom otázka času - taky ji vyzkouším.
    Já strkám do všech přístrojů stejné aplikace a jsem neustále on-line přes GPRS na Exchange 2007.
    Jedinou úpravu kterou dělám je GDI,ručně přes registry.
    A je fakt,že chování přístroje je hodně závyslé od použitých aplikací atd.

    Jo a datum release u jednotlivých ROM je asi:
    CSY HTC Kaiser - 28.8.2007
    WWE HTC Kaiser - 28.8.2007
    Australia Kaiser - 29.9.2007
    Dopod Kaiser - 2.10.2007
    ATT Kaiser - 1.11.2007
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Dutty's TouchFlo Hybrid No.2 RTM Available Now (27.11.07)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347431
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Název paměťové karty v HTC Kaiser

    Včera jsem do Kaisera nahrál novou 1.83.462.0 csy. Kaiser jede bez problémů. ale při instalaci SW na kartu jsem bohužel zapomněl na jednu věc, kterou jsem tady dříve někde četl - SD karta je přejmenována na "Paměťová karta". což vadí některým programům, např. SmartMaps.
    Protože ten příspěvek nemohu najít, mám za to, že je taky mezi těmi smazanými a uvádím to zde tedy znovu.
    Název karty je v Kaiseru v registru v položce
    \HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles \SDMemory\Folder
    kde se dá editorem registrů přejmenovat a po restartu platí nový název. Ovšem instalované programy, pokud na kartě jsou, je nejlépe před přejmenováním odinstalovat a potom nainstalovat znovu.
    Úplně nejlepší je přejmenovat kartu ihned po upgrade systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    5

    Radio 1.27.14.09

    http://www.cinetsystems.com/xda/inde...Only+Upgrades/

    Dotaz - je možno ji dát k nové CS ROM? Nebo ta vyžaduje nějakou konkrétní verzi Radio?
    Citace Původně odesláno od bjirka
    Dát ji k CSY ROM můžeš, ale nepůjdou ti žádné zvuky a foťák.
    Pokud dáš toto radio musíš použít AT&T ROM, aby ti fungovali zvuky a foťák.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Yohann_ce4you
    Guest

    Jak upgradovat Rom

    Prosím o radu (jsem začátečník),

    mám Tytn II (Kaiser) od Vodafonu a chtěl bych zkusit Rom od Schaps 4.22 Full. Stačí stáhnout rom a spustit? nebo potřebuju eště něco? ,
    Co znamená když se tady bavíte o rádiu?
    Synchronizace musí být Activesync nebo může být i Windows Mobile Device center 6.1 ? (při upgradu na 4.22 Full)
    Dá se nějak zálohovat rom od vodafonu kterou tam mám (pokud je to
    nějaký složitý tak se na to vykašlu) , to jenom kdyby ta Rom od Schapse
    nějak zlobila.
    Funguje na této Rom (4.22 Full od Schapse) všechno? - gprs(edge, vodafone nemá 3G), doručenky sms, mmsky... Pokud ano tak bych to zkusil,
    angličtina mi nevadí a sunnysoft klávesnici nepotřebuju.

    díky všem za odpověď... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Zapoměl jsem dodat že jsem provedl také vymazání paměti teď už nevim jestli před nebo po HR.Možná někde v paměti zůstává nějaký záznam nastavení který se tluče s novou ROM.Také jsem někde četl že byli problémy po natažení záloh udělaných z předešlého systému.Já jsem zálohoval PIMbackupem poze kontakty,zprávy,úkoly,kalendář a zprávy, každou položku zvlášť, nastavení systému,ICQ,SKYPE a všech ostatních ptákovin jsem delal ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Uvedeny problem s touto ROM nemam, ale je fakt, ze synchronizuju primo po netu a k AS se na notasu pripojuju jen jako host, nedelam s nim zadnou synchronizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    Já tuto CSY ROM používám už nějakou dobu a tento problém nemám i když synchronizuji s AS 4.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    HEUREKA!! uz jsem na to asi prisel...Staci mit zatrhnute "Povolit rozsirene funkce site" v menu NASTAVENI/PRIPOJENI K PC POMOCI USB COZ JA JSEM POKAZDE ZRUSILa synchronizace funguje bez SOD. Asi nekterym Kaiserum vadi natahovani konkretnich ovladacu do pameti. Budu to nejakou dobu testovat, dam na Vanoce vedet.

    Diky vsem za pomoc a za prispevky, jeste ze tu jsou ty fora. Hezke Vanoce
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Tak uz to funguje,od te doby co mam zatrzene "Povolit rozsirene funkce site" mi to po synchr. nedela.Jsem spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    muzu se optat? Chtel bych misto 1.56.0.0 nahral 1.83.462.0 CSY, ale zajima me jedna vec. Ma to byt ofiko ROM, ale v HTC Clubu ke stazeni neni vubec nic, natoz tato ROM, takze kdyz si ji stahnu z linku, co jsou tady, bude treba HardSPL?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Pokud budes chtit flashovat novou ROM, pravdepodobne (na 100% :-) ) budes potrebovat HardSPL na odblokovani zamku. Nova ROM neni na stahnuti z KlubuHTC, bo mas asi brandovany telefon a po registraci stejne na stahnuti nic nedostanes tj.vetsina uzivatelu. Nova ROMka je fakt docela dobra, ale musim te upozornit na ten problem, ktery se mi stal viz.prispevky vyse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky začínám uvažovat že si tam flashnu tu novu ROMku ale když píšeš že se musí zapnout ta rozšířená podpora USB tak to je pro mě problém. Mám totiž kombinaci Kerio Personal Firewall + ActiveSync 4.5 = zatuhnuti procesu rapimgr.exe na 100% a následný nutný restart PC. Takže další důvod proč neupgradovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 135 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53