Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 133 z 135 PrvníPrvní ... 3383123131132133134135 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,981 až 1,995 z 2017

Téma: HTC TyTN II (Kaiser, Vario III) - Nové ROM, flashování, zkušenosti...

  1. #1981
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Dekuji mnohokrate... A muzu teda flashnout pouze to radio aniz bych prisel o vsechny softy a nasledne je musel preinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1982
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    112

    Ano, flashnutí radia nemá vliv na instalované programy a nastavení zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1983
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od rado101k
    Nahral so si do TyTn II novu Rom HyperDragon IV a neviem sa pripojit na bluetooth sluchatko a neviem zapnut video hovor a pritom kameru ma aj v predu...pomooc..kazda rada potesi.....diky
    To je presne to , na co se ptam uz od vanoc , naposled v prispevku pred tebou a nikdo mi neodpovedel ani neporadil. Me by stacilo aspon to BT HF . Jestli umis trochu anglicky , napis primo Sakajatimu , ktery ty Rom vyrabi. Me jeste neodpovedel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1984
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    neni tam videohovor, protoze romka ma v sobe Canvas Dialer a ten videohovory nepodporuje. Dialer se da preinstalovat. Staci kdyz si na XDA najdete video dialer a podle navodu preinstalujete. Nebo si najdete na xda romky, ktere dela Anryl ktery dava na vyber jestli chcete opal dialer nebo video dialer. Instalacni caby na oba dialery se v jeho topicu daji stahnout zvlast, ale nevim jestli budou fungovat na romce hyper dragon, protoze anryl dela romky jenom ve verzi 6.5

    co se tyka BT HF tak u HD romky nevim. V te dobe kdy jsem ji mel, tak sem k ni HF BT nepripojoval, ale nemyslim si, ze by to neslo. To by sakajati urcite opravil. Vim, ze to urcite jde u romky PDA Corner, tam to ozkousene mam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1985
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    už jste někdo zkoušel češtiny z tohoto odkazu - http://alocala.com/index.php?option=com_remository&Itemid=54 ? mě to připadne jak nemoc, okamžitě mi přestane fungovat záložka programy a nastavení (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1986
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    7

    Tak jsem flasl todle Anryl_21215_ultimate_LITE - je to klon nebo spis cista rom 6.5 a po dvou dnech mohu jen doporucit.Beha paradne kaiser to stiha jako by se nechemlilo i s novou today obrazovkou. Jako radio jsem dodal 1.71.09.01 a vse bezi bez problemu, GPS fix do 10-20s. U me spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1987
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    49

    nedal by jsi sem link pro info?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1988
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj pouzivam ROM AthineOS bohuzel se mi zaclo stavat ze asi po pul mesici se zacne vzdy hrozne sekat, treba sms nejdou vubec otevrit ani nektere programy. Pomuze jen hard reset. Nevite nekdo cim to muze byt ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1989
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    1

    Prosim o radu!! Mam HTC TyTNII. Bol v nom ROM Orange 1.81.68.3 WM 6.0. Kedze som chcel novsi WM 6.1 3.28 nahral som ho v ceskej verzii. Islo to celkom dobre az do vtedy, kym neprestal fungovat dotykovy display - vobec nereagoval. Po soft resetoch i hard resetoch nic, tak som vratil naspat WM 6.0. A tu je problem. Dostanem sa do kalibracie display, prebehnem tych 5 bodov a nedostanem sa dalej. Stale chce kalibrovat display. Vie mi niekto poradit v com je problem? Hladal som moj problem na fore a zatial som nic nenasiel. Dakujem vopred
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1990
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Jo Anryl to je šikula. Včera jsem flashnul jeho 6.5 cz 21232_2 a jsem spokojenej.... můžu doporučit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1991
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    39

    JJ, šikula je, ale pokud jsem to pochopil dopře, jeho dráha už k dalším romkám na kaisera směřovat nebude ( viz:
    http://anryl.freeforums.org/0405-po-adavky-napady-ceska-romka-start-t17-10.html


    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1992
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Dneska jsem to četl. Věčná škoda...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1993
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    CZ ROM

    muzete me pls doporucit stabilni ROM v CZ, pls? respektive jsou v CZ verzy dostupne i jine nez oficialni?

    dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1994
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    19

    Jistě, můžu) viz výše...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1995
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    sem si nevsiml, dik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Kaiser (TyTN II) - tipy, triky, zkušenosti...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1203
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:02
  2. Reakcí: 245
    Poslední příspěvek: 16-07-2009, 08:20
  3. Reakcí: 394
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:49
  4. HTC TyTN II (Kaiser) - flashování samotného rádia
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 21:53