Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 54 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 797

Téma: Loox n5x0 series - ROM update na Windows Mobile 6.x (WM6.x)

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    29

    kde mozek zapomina, google pomuze: newplow site v cestine dle google translate
    jinak zajimava info ze to rozbeha i 6.5
    co se tyce update ze 6.0 na 6.1 ja ho takhle udelal, mel jsem pupse 0.0.4 a rovnou na newplow 6.1 verzi nevim. bohuzel 6.1 byla pro me zklamani. hodne to freezovalo a to jsem ani po tom nic nechtel, to delalo hned po flashi... takze jsem se vratil k wm6 ale tentokrat od newplow 6.0 ver 038 a vyhovuje maximalne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    K té WM6.1 ROM.
    Používám již měsíc tu poslední (viz odkaz o stránku zpět nahoře) a nemůžu si stěžovat. Žádné záseky, takže doporučuju. Funguje SDHC, GPS i WiFi (ikdyž wifi jsem nijak extra netestoval, protože nepoužívám).
    Podotýkám, že mám 128RAM a nepoužívám češtinu. Používám SPB Pocket Plus + SPB Diary + SBSH Pocket Weather na Today Screenu a z programů WMP, TCPMP, XNview, TT7 a IGO 8, Office a Foxit reader.

    Neplow opravdu odvedl kus dobré práce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    29

    Dobry den,mam Loox n560 s 64 MB RAM,nahral jsem tam posledni verzi WM 6.1 ver 063,1 dne 10.01.2009 respektive jsem zkousel skoro vse na http://fsc.newplowe.com/ ale nefunguje mi na tom iGO8 8.3.2.64873 i novejsi ani TomTom 7 915.9196 .Bud mi pri spusteni nahlasi malo pameti
    nebo se to spusti ale odezva strasna.Take mi ani jeden nechce najit GPS modul.Kde delam chybu,pisete ze Vam to v pohode chodi.Mam HTC Pro a HD a tam nemam sebemens problemy.Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Abych pravdu řekl, tak WM 6.1 jsem na 64 MB RAM nezkoušel, jel jsem na WM6 (038). IGO8 mi nechodil, tedy šel spustit, ale měl problémy s vykreslováním a padal. V podstatě to byl důvod pro upgrade. Ale TT7 šlapal naprosto bez problémů. A celkově jsem s ROM neměl žádný problém. Na WM6.1 jsem přešel až s rozšířením paměti.

    Zkoušel jste čistou ROM bez češtiny a today pluginů? Pokud ano, tak nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    8

    tak me fungovalo vse super a i IGO 8 nejnovejsi sel super a to mam pomaly cpu a ram zakladni 64
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    29

    ano,zkousel jsem uplne "holou" WM6.1,ted jsem dal WM 6.0 ROM date 2008-07-16 a zda se ze to slape,sice vykreslovani zadna slava,ale GPSka do 20 vterin.Nezkousel jsem zadne starsi navigace,vse posledni verze jak iGO 8 tak TomTom 7,mozna starsi verze pujdou i na WM 6.1. iGO8 mam s GJ skinem 6.1.Uvidime pri delsim testovani.
    Jeste co me docela u Loox N560 stve je ten jejich klic po HW resetu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od milan942
    ...Jeste co me docela u Loox N560 stve je ten jejich klic po HW resetu ...
    Jaký klíč?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    29

    Mam ted loox n560 od zakaznika,ktery udelal HW reset a pote mu nabehne jen obrazovka FSC Password ...ma cca 4 pokusy a pak se zarizeni zablokuje.
    Asi ho budu muset poslat do servisu - jiz tady bylo reseno.Nechapu proc tedy siemens nedava do dokumentace toto cislo pro odblokovani,zase nesklamal .... od vyrobku siemens radeji co nejdale.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To heslo si tam zadal zakaznik a asi ho zapomnel. Predpokladam, ze je to ochrana proti kradezi zarizeni/dat a tak nejde dat postup do manualu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    29

    dusuje se ze ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Tak tam heslo zadal aniž by si to uvědomil někdy po HR......jinak to není možný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kazdej se vzdycky dusuje, ze na nic nesahnul a ono se to samo rozbilo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    To heslo se samo nenastaví.
    Dle mého názoru si ho tam nastavil(nebo jeho děti ) a nevěděl, co s tím, tak udělal HR a myslel, že to pomůže.
    Ale nepomohlo.
    Nestačí přehrát rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Chtel bych podekovat za toto tema (resp. prvni prispevek), je super ze je to vse all-in-one a je to prubezne aktualizovane!!! Clovek tak nemusi cist desiky for ktera jsou jiz zastarala, nebo na konci fora zjistit ze se zde stejne nic podstatneho nedozvedel.
    Pro novacka je to spasa, ktera usetri hodiny tapani a zoufalstvi.

    Nicmene, mohlo by to byt jeste lepsi. Pokud jsem flashovaci zacatecnik, tak prvni prispevek dava prilis mnoho prostoru k vahani a spekulacim jak to vlastne mam spravne udelat. Stejne musim hledat informace z jinych zdroju, coz prinejmensim zdrzuje.

    Seznam mych lamerskych problemu:
    [l1st][*]WM6 - Vytvorenie APN pre spojenie s telefonom - co to je, kdy bych to mel resit, vubec jsem to nepouzil - proc je to teda na zacatku?[/*][*]FSC aplikacie - taky jsem nepouzil, zase to diky pozici na strance dela dojem ze bych to mel instalovat a resit, navic link nefunguje (takze se to prakticky neda najit).[/*][*]Postup pre flashovanie, prvni bod Download, unpack. - FlashTool mi neustale hlasil ze se nemuze pripojit na PDA tim koncil. Kdyz jsem po x hodinach zjistil ze mam do adresare s FlashToolem nakopirovat i ten os_213u.nbf tak me malem trefilo - ocekaval jsem ze si ten program o to rekne pozdeji. Jedna veta by mi usetrila neuspesne pokusy pres jine postupy.[/*][*]Alternativni postup (1) - mtty.exe hoodne dlouho jsem to hledal, jeden link by to vyresil[/*][*]Alternativni postup (2) - enter command: l c:\os_213u.nbf - je to tam treba opravdu napsat (kopirovani pres schranku nefunguje) - chvili trvalo nez jsem zjistil co se deje.[/*][*]Na zacatek flashovaciho navodu bych pridal odkaz na volitenly bod - zalohovani, at je jasne ze to clovek muze snadno udelat.[/*]
    [/l1st]

    Obecne se jedna o to, ze by par slov usetrilo hodne casu. Misty je prispevek spatne strukturovan - nerespektuje poradi jak bych kroky mel prochazet: vybrat image, backup, flash a teprve pak nejkaky APN, FSC OEM, ...
    Napr. seznam ROM by mohl byt strukturovanejsi - HTML seznam s verzi, datem vydani, odkazem a poznamkami by byl o neco prehlednejsi nez soucasny volne formatovany text.

    Dalsim problemen je mozna trochu i to ze, prispevky ve foru maji 77 stran!!!, coz je urcite spousta uzitecnych informaci, ale pokud nejsem flashovaci fanda a potrebuju to rychle vyresit tak je to i spousta promarneneho casu. Mozna by stalo za uvahu to nejak promazat a/nebo to shrnout v prvnim prispevku (napr. jako komentare u jednotlivych verzi ROM).

    Mozna ty vecu prijdou nekomu jako totalni blbosti (nebo ze jsem ...), ale proste jsem na to jako zacatecnik narazil. Ted kdyz uz mam vse hotovo je mi to k nicemu, proste vim kam sahnout a co a jak udelat. Nove prichozim zacatecnikum by to ale mohlo usetrit hodne nervu a katapultovat tuto stranku z kategorie dobra do super.

    Happy hacking.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Mam takovy drobny problemek s GPS na N560. Pouzil jsem verzi WM 6.1 ver 063.1 (10.01.2009).

    HW GPS jsem nasel na COM4 9600bps. Bohuzel nefunguje ten "program" port - jinak receno napriklad integrovany GPS Locator nefunguje, protoze ten se zrejme pripojuje na ten SW port, iGO jsem se zatim neodvazil vyzkouzet.
    GPS jako takova funguje - pouziju gpsVP a nastavim to rucne na COM4.

    Nevim uplne presne k cemu se ten "program" port pouziva, ale pokud GPS Locator nefunguje tak asi neco neni v poradku - nedokazu ale uplne posoudit jak moc to muze vadit.
    Zatim se mi nechce delat naslepo downgrade ROM, kdyz vse ostatni funguje.

    Dik za jakoukoliv zpetnou vazbu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 54 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger Series ROM Update ver. 1.12
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-08-2007, 21:39
  2. Loox n5x0 series ROM update - WM5 AKU 3.5.0 a AKU 3.5.2 & WM6
    Od spigot_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 334
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 09:09
  3. Windows Mobile 5.0 update na LOOXech serie 700
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 12:33
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2004, 08:22