Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 54 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 797

Téma: Loox n5x0 series - ROM update na Windows Mobile 6.x (WM6.x)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    wm6 mam na looxovi daky ten piatok a jeho 'zravost' som si nevsimol. Vsetko teraz lieta ako blesk az sa divim ci to je este moja tehla broadcom bt funguje tiez v poriadku.. proste parada
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od frogale
    Pred par dny se mi baterka taky pres noc vybila. Vecer byla plna a rano stezi na 5%. Kdyz jsem to nabil a odpojil, tak bylo videt jak ubejvaj procenta. Kazdych cca 30 vterin jedno. Ale po vypnuti vsech Today pluginu to prestalo.. zatim jsem nemel cas to moc resit, ale bude to asi jiny problem, nez tady popisujete. Na Today jsem mel PocketPlus, Tasks Plus, SPB Backup a datum.
    Musím se bohužel přidat. Nemám to ještě stoprocentně ověřené, ale dvakrát se mi Loox přes noc vybil, že nešel spustit. Je fakt, že večer tam byla už bylo málo šťávy, ale s WM5 se mi to nikdy nestalo. Vypadá to, jako by se baterka vybíjela i po vypnutí přístroje. Jinak, při používání , se mi ubývání energie zdá v pořádku, možná je dokonce i pomalejší než předtím. Je to záhada. Musím si to ale ještě ověřit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    165

    ked to polovici ludi robi a polovici nie, tak v tom nieco bude :yes: Mate urcite vsetci ten isty build?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Já mám CE OS 5.2.1437 ( Build 17944.0.3.1)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    165

    To aj ja . Myslim ze to zacina byt zaujimave a zahadne, mozno to robi nejaky SW ktory nie je s WM6 a neofic. fw pre nase looxy (ocividne)dostatocne kompatibiliny

    alebo ste to niekto kto ma problemy skusal aj s cistym looxom?? Jedine tak to overime
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od frogale
    Haha tak to fakt ne Koukani na stav baterky neni tak nudny, kazdych 20 vterin jedno procento dolu. Kazdy restart 20 procent dolu.. docela blby..
    Update: U mě to není rozhodně tak dramatické. Po 7 hodinách nečinnosti mě to spadlo asi o 4 procenta, což je možná v normě, u WM5 sem to nikdy neměřil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    20

    Ja mam take WM6. Nejdriv se mi zdalo, ze s baterkou je to podivny, ale ted myslim, ze problemy prestaly pro me z neznamych duvodu. Ted jsem s baterii spokojen podobne jako ve WM5. Vetsi rozdil nepozoruju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Skeleton84_ce4you
    Guest

    No tak mám pro mě dost závažný problém, nespouští se mi alarmy v SPB time, a to ani když je PDA zaplé, prostě se nic nestane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    To me se alarmy taky prestaly spoustet a mam stale WM5 (a jeste tak rok a pul budu, nez dojede zaruka). Takze tim to asi nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Skeleton84_ce4you
    Guest

    To mě fungovaly alarmy v pohodě, ale teď sem si nainstaloval CityTime Alarms a v něm mi alarmy fungujou i pod WM6 a je to celkem i slušnej program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Hikoki
    Update: U mě to není rozhodně tak dramatické. Po 7 hodinách nečinnosti mě to spadlo asi o 4 procenta, což je možná v normě, u WM5 sem to nikdy neměřil.
    Po 7 hodinach o 4% dolu podle me neni v norme. Ted jsem to zkousel na WM5 a po 8 hodinach mi to nespadlo ani o 1%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    Tak nevím. Ještě to zkusím znova změřit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    tak norma se taky meni podle stari baterky ne? se starou baterkou v norme s novou neunosne prekroceni spotreby
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    88

    To Carabei:
    Ahoj, mám jiný problém. Nefunguje mě Softick CardExport, prostě to nejde přepnout. Kdosi radil na jednom fóru odškrtnout ´Enable advanced network funcionality´, ale to nepomohlo . Výrobce WM6 oficielně nepodporuje, ale většina softů mě funguje. Takže teď nevím, jak přesunout na kartu 1.3 gigový soubor. Přes ActiveSync se to nechytá. Dík za jakékoli nápady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Skeleton84_ce4you
    Guest

    Tak si kup čtečku karet do kompu, a budeš to mít z kopírováním bez problémů a rychle, přes ActiveSync ti to musí trvat tak 30 minut ne? Soubory větší jak 10 MB přes ActiveSync nekopíruju z důvodu strašné pomalosti. Čtečka karet dneska stojí 150 což je nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 54 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hw6500 Mobile Messenger Series ROM Update ver. 1.12
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-08-2007, 22:39
  2. Loox n5x0 series ROM update - WM5 AKU 3.5.0 a AKU 3.5.2 & WM6
    Od spigot_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 334
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 10:09
  3. Windows Mobile 5.0 update na LOOXech serie 700
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 13:33
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2004, 09:22