Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 161

Téma: Vše o E-ten Glofiish X500 aneb klávesnici nepotřebuji

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Bankovní aplikace jde naprosto v naprosto v pohodě, na rádiu chytnu prakticky všechny stanice, které se dají v Pardubicích chytnou. Je pravda, že zálohovací aplikace by toho mohla zvládnout více, ale berte to tak, že je zdarma a to hlavní zálohovat umí. Pokud nahrajete novou rom, tak by se stejně neměla používat kompletní záloha CZ na tuhle rom zatím není, tak nevím co jste instaloval.
    Pripájam sa k ostatným potenciálnym kupcom X500 so žiadosťou o info ohladne spolahlivosti a funkčnosti X500. Majitelia, viete podať nejaké konkrétne info okolo X500 jednak čo sa týka použitých materiálov - vrzganie, uvolnenie krytu batérie, padanie softu, nefungujúce aplikácie atď...
    Dikess v mene všetkých, ktorí si chcú X500 kúpiť, ale zatiaľ o nej nemajú prakticky žiadne hmatateľné informácie priamo od majiteľov. Už som mal 3 PDA, ale ani jedno nespĺňalo moje očakávania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    38

    Nahral jsem novou rom, vyzkousel jsem na ni i starou lokolizaci a v obouch pripadech to chodi bez problemu vcetne SIM Toolkitu, TomTom a GPS bez problemu, WIFI take, kryt drzi dobre. Mam pocit, ze pri pouzivani pomalu klesa volna operacni pamet, ale vzhledem k tomu, ze jsem instaloval a odinstalovaval spoustu volovin tak to neni uplne prukazne . Jinak celkem spokojenost, pristroj az na cenu splnuje vse co jsem ocekaval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Ano lokalizace chodí, ale může se vyskytnou občas nějaký problém díky integraci patche od Etenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Bankovní aplikace jde naprosto v naprosto v pohodě, na rádiu chytnu prakticky všechny stanice, které se dají v Pardubicích chytnou. Je pravda, že zálohovací aplikace by toho mohla zvládnout více, ale berte to tak, že je zdarma a to hlavní zálohovat umí. Pokud nahrajete novou rom, tak by se stejně neměla používat kompletní záloha CZ na tuhle rom zatím není, tak nevím co jste instaloval.
    Nahrál jsem tam tu poslední s 5.1. myslím a nevidím žádný problém. Překvapuje mne ta bankovní aplikace mám Ebanku a tam pro všechny operace přijde bankovní SMS ta mi přijde, ale už nejde zobrazit ani nechce heslo prostě nic. Mám něco špatně nastavené? pokud ano tak předem díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    38

    To myslim prave dela ten integrovany patch, jak psal T. Kubec, ktery jiz v nove rom neni potreba ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od myssak
    Nahral jsem novou rom, vyzkousel jsem na ni i starou lokolizaci a v obouch pripadech to chodi bez problemu vcetne SIM Toolkitu, TomTom a GPS bez problemu, WIFI take, kryt drzi dobre. Mam pocit, ze pri pouzivani pomalu klesa volna operacni pamet, ale vzhledem k tomu, ze jsem instaloval a odinstalovaval spoustu volovin tak to neni uplne prukazne . Jinak celkem spokojenost, pristroj az na cenu splnuje vse co jsem ocekaval.
    Podľa info od ludí, ktorí sa tomu venujú je pomalé miznutie RAM u Wm5 normálne, a vyrieši to total HR raz za 3 mesiace a nové nainštalovanie všetkého odznova. Tým si systém obnovíme, a všetko je zasa tak ako má byť - teda rýchle. Ešte jednu otázku - dá sa tá lokalizácia pri inštalácii dať aj malá ako od SunySoftu? Mne stačila malá - teda iba klávesnica a kalendár, pretože veľká robila s Miom A701 pekný bordel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Samozřejmě že se dá nainstalovat samotná CZ klávesnice. To není jako lokalizace od SNNS - žádnej bordel to nedělá
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Dnes se nám konečně vrátila jedna X500 z redakcí, tak jsem hned testoval novou ROM 351. Mohu potvrdit, že SIM TOOLKIT na kartách T-MOBILE u eBanky chodí naprosto korektně a bez problémů. Pokud má někdo pochybnosti, může zítra přijít na sraz ce4you kde vše předvedu a každý si může stávající PDA od ETENU sám otestovat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Tak potom tedy nevím mám přístroj reklamovat? Mám kartu t-mobile a Ebanku bankovní zprávy mi nechodí, když se podívám na SIM TOOLKIT tak mám prázdnou obrazovku. Dělalo mi to i u starého firmwaru. Jedině mne napadá, že bych měl starou simkartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Jestli jste si do nové ROM 351 nahrál lokalizaci, tak jak už zde bylo napsané, původní lokalizace nebyla určena pro ROM 351 protože obsahovala od ETENu patch krerý řešil některý věci ale také znefunkčnil SIM TOOLKIT. Pokud jste pozorně četl http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=21220 příspěvek s linkem na stažení nové ROM, nevím co více dodat..... Myslíte si, že ten tučný text pod linkem na ROM 351 jsem tam psal proč? Tak jediné co Vám nyní mohu doporučit je, počkat si do neděle na novou lokalizaci pro X500 ROM 351, udělat MR a pak si tam dát správnou lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    AHA tak jo díky za vysvětlení udělám to tak :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od myssak
    Nahral jsem novou rom, vyzkousel jsem na ni i starou lokolizaci a v obouch pripadech to chodi bez problemu vcetne SIM Toolkitu, TomTom a GPS bez problemu, WIFI take, kryt drzi dobre. Mam pocit, ze pri pouzivani pomalu klesa volna operacni pamet, ale vzhledem k tomu, ze jsem instaloval a odinstalovaval spoustu volovin tak to neni uplne prukazne . Jinak celkem spokojenost, pristroj az na cenu splnuje vse co jsem ocekaval.
    Prosím, můžete mi poradit jaké je správné nastavení GPS (typ zařízení, baudová rychlost a port) u Tom Tom 6. Mám také E-ten X500
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Nastavení na navigaci je u X500 vždycky stejné a je jedno, jestli jde o Tomtom, nebo iGO. Je třeba nastavit Jiná NMEA, COM 4 a baudová rychlost 57600. A pak už to frčí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Moc děkuji, už to chodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Neni zac.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 11 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-TEN Glofiish M800 - X800 s klávesnicí
    Od Zdenek Malinsky v sekci Glofiish M8xx, M750
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-11-2007, 18:51
  2. E-Ten glofiish X500+-heslo pomoc
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 09:20
  3. E-Ten glofiish X500+GIBOsms
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 16:21
  4. HTC TyTN x E-TEN Glofiish X500
    Od borec_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 15:10
  5. Nová ROM 351 pro E-TEN Glofiish X500
    Od michalsl v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 17:40