Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 29 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 435

Téma: E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #181

    FMC FMC je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od RobSol
    a ještě jeden problém, který se nepochopitelně děje a který nezmizel ani s novou ROM.
    Pokud mám aktivováno - čekající hovor na lince, tak mi v případě, že volající nevydrží a ukončí hovor automaticky ukončí i právě probíhající hovor. Toto je už opravdu velmi drsná chyba. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
    ja to ted schvalne zkousel a normalka me to funguje.
    zkousel sem:

    volat z m700 a dalsi tel., na to zavolal dalsi, cekal, zavesil, pravni hovor normalne pokracoval.

    volat na m700 z jinyho tel., na to zavolal dalsi, cekal, zavesil, a prvni hovor normalka pokracoval.

    mam vodafone.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    a to vám funguje i při aktivované službě čekajících hovorů tzn. zobrazí se v průběhu hovoru číslo toho čekajícícho? nebo jen jste zkoušel, že hovor je obsazen a služba čekajícího hovoru je deaktivována?

    Používáte lokalizaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183

    FMC FMC je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    jasne ze mam zapnuty cekajici hovor, jinak je to obsazeno.

    normalne kdyz mam spojeni a dalsi clovek vola tak se me zobrazil dalsi hovor a ten kdyz to polozi tak se me predchozi spojeni neprerusi.

    jo mam tam i lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184

    FMC FMC je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    zkousel sem to jeste jednou, dokonce sem i na m700 zmackl ignorovat, a stejne me to ten hovor udrzi, takze ja bych v tom problem nevidel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    děkuji za info. tak to vůbec nemám tušení v čem by to mohlo být. :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Kal_Kal
    Zdá se mi to nebo se mi lokalizaci zdablovali někteří zástupci? Mám je teď jak anglicky tak česky.
    Pokud jen zástupci, tak je to ještě dobré. (To mi připomíná jednu neveselou příhodu s lokalizací od Sunnysoftu:?) Co jsem tak sledoval, flashoval jsi novou ROM. Problém mohl nastat, pokud jsi lokalizaci NEnahrál jako první soft nebo udělal obnovu ze zálohy a pak tam ještě nahrál znovu lokalizaci. Tedy doufám, že jsi po flashi dělal čistou instalaci všech softů.

    Na odstranění zástupců stačí zajet do Windows\Start Menu(nebo Start Up\ popř. ještě dále do Programs a tam toho nepotřebného zástupce smazat - má koncovku .lnk
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    64

    Dík vim jak to smazat, ale ještě sem se k tomu nedostal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Nevíte prosím někdo správný postup jak se zaregistrovat do support stránek přímo u výrobce? Po odeslání registračních údajů mi to pouze píše čínskou chybovou hlášku (zřejmě něco o proxy) Díky všem co to již vyzkoušeli. Nebo prosím o radu kde se dostat k aktuálním patchům dříve než v naší republice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    15

    Ahoj všichni,
    neznáte někdo nějaký soft pro GPS (M700) který by uměl graficky zaznamenat proběhnutou trasu? Nejlépe i výškový profil, s tím že by byla zobrazena celková vzálenost, případně údaje o rychlosti.
    Díky za tipy.
    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190

    FMC FMC je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    takze sem se asi s tou novou rom unahlil, nevim jestli je to tim ze sem tam nainst. cestinu a nejaky aplikace, kazdopadne zase problem s ozvenou pri tel. nastal.
    kdyz nemam hlasitost tel. na max. tak kdyz mluvim tak slysim sam sebe ze sluchatka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Aarfy: Např. GPSDash nebo OziExplorer. Oba umí zaznamenat trasu do GXP, což se pak dá otevřít třeba v Google Earth.
    Viděl jsem nedávno i software přímo pro běhání. Já na běhání ale používám Garmin Forerunnera, neboť má i snímač tepu. Výsledky cpu na Motion Based:
    http://plachow.motionbased.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj všem,

    mám celkem "nepříjemný" problém s GPS na M700 (jak na ROM 354 tak na původní ROM). Po 2 týdnech bezvadného fungování (TT6, GPS VIEWER) najednou bez jakékoliv příčíny přestala GPS "fungovat".
    Problém se projevuje takto - po spuštění aplikace (např. GPS VIEWER) po delší době cca 2-3 min) detekuje satelity, ale ani v dalších minutách nedojde k validaci komunikace, tudíž specifikaci polohy. Chování je stejné volně v terénu, na různých místech v CZ, v autě, venku. Pochopitelně v jiných aplikacích analogicky (TT6).
    Zkoušel jsem vše - tento stav začal na originální ROM, zkoušel jsem tedy tovární nastavení, následně ROM 354, znovu tovární nastavení - pořád stejné chování.
    Přidávám info, že jsem tam neměl zatím nikdy lokalizaci, vždy předtím mi GPS fungovala na standarních nastaveních.

    Díky za radu při řešení tohoto problému - jinak přijde na řadu záruční servis.(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Kobayashi
    To Tanoli, amika & další ( router problém):
    Mám taky router StraightCore WRT-311 a prvních pár dní mi to jelo normálně. I když u kámoše na jiným routeru to bylo připojený hned, doma jsem trošku s nastavením E-TENa laboroval. Nicméně, pokud jsem pak aktivoval wi-fi, jelo to přes wi-fi.. Včera jsem zjistil tuhletu podivnost, co píšete, že i přes aktivní wi-fi se mi tam cpe GPRS ( zkusil jsem IM+, QIP), s Operou mini 3.0 ( poznámka: na TMO lince mi řekli, že s verzí 3.0 MOHU používat tarif Surf+) se peru, tu jsem ještě nepřipojil.. Dnes to přeflashuju a budu zkoušet to od nuly ponastavovat..
    taky mám WRT 311 a v jedu v pohodě akorát sem musel vypnout na mém E-TENu úsporný režim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    57

    Ahojky, nekde jsem tu cetl prispevek s probleme s GPS a nemuzu ho znovu najit. Po vyzkouseni GPS zatim jen v GPS Viewer m to ukazuje pouze polovicni rychlost nezli je fyzicky. Je tam ze je to v km/h ale cca deleno 2. :?: Dalsi problem mam s bleskem fotaku, nevim proc ale nejdrive bleskne blesk a pak se teprve spusti spoust tzn fotak foti uz po tme
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    To: jirousekd

    Ahoj. Moc díky za radu s připojením přes WRT 311. Už to jede!! Pane bože taková kravina! Koho by napadlo že na to má vliv zapnutý úsporný režim. Přitom na jiných routerech to jelo i tak. Ještě jednou - díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 29 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:19
  2. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45