Já jsem si ten skin doplnil taky, souborů tam chybělo hafo, akorát teď vlastně nevím, jaká to je verze.
Já jsem si ten skin doplnil taky, souborů tam chybělo hafo, akorát teď vlastně nevím, jaká to je verze.
dej do adresáře skin a zároveň použij v sys.txtPůvodně odesláno od Docent
[interface]
skin="igo_sznyt"
To mudrunka: no vidis,ze to jdecakat je to najlahsie
A mimochodom,este to stale pada v rezime portrait
ops: ja vim,ty nepouzivas portrait,a ja zasa landscape a Andyho
![]()
mam jenom dotaz na ten sznytův skin...
neví někdo jak vypnou průlet? páč to tlačítko co sem myslel, že je blbě přeložený je dobře a průlet se tam nevypíná...
jinak poznatky k verzi 08 - nefunguje zobrazení POI ze skinu (u verze 06 to fungovalo)
Oltcite, jak říká klasik „nikdo není dokonalý“. Já jsem navíc i líný přemýšlet, natož pracovat….Původně odesláno od oltcit
![]()
Jak správně píšeš, portrait nepoužívám, v podstatě, kdybych ten skin doplnil komplet (stejně mě to nedošlo), bych ani neodzkoušel. Pevně však věřím, že pokud to někdo bude potřebovat, jistě si příslušné knihovny doplní scházejícími soubory.
Já je použil ze skinu, který má link na straně 1 tohoto vlákna
Opravená čeština do Sznytovy verze 8.
tiez sa mi nedari ten skin spustit.Původně odesláno od Bucci
nerozumiem poznamke ň použij v sys.txt
[interface]
skin="igo_sznyt"
kde hladat ten sys? nasiel som ho len v zip subore igo_sznt08 a ten obsahuje toto:
[interface]
skin="igo_sznyt"
landscape=2
vga=0
[debug]
compass_type=2
show_pedestrian=1
Skip_eula=1
[gps]
port=8
baud=9600
sys.txt pokud nemáš, tak použij ten co je u toho skinu,
ale nech tam jenom tu část co sem psal
repektive z toho sys.txt smaž celej oddíl GPS, pak z oddílu INTERFACE řádek landscape ulož a zkopíruj do:
\\storage card\Igo\Igo
takže sznyt v10
jinak ještě dotaz - na co je v sys.txt skip_eula=1 ?????nikde sem to nenašel
Predpokladám, že to pri inštalácii preskočí Súhlas s licenčnými podmienkami.Původně odesláno od Bucci
EULA = End User License Agreement
Sznyt11 + čeština. Ten soubor SYS.txt je jenom na ukázku, co mám vloženo. Je tam nastavené zobrazování jednosměrek, centra města apod.
Pokusil jsem se upravit hlasové soubory upozornění na radary pro Andyho skin AndySK8.5.1
Nástřel od Panota z 9. října 2007, 20:47 nebyl bohužel funkční a tak mi nezbylo nic jiného, než se do toho pustit sám. Bylo to trochu náročnější, než jsem předpokládal a tak to trvalo poněkud déleops: a tak je tady první verze.
Navíc se mi odporoučela originální karta s iGO, tak jsem jí poslal na reklamaci a pokusy jsem nakonec dělal na "záložní verzi" :O
Zatím ani nevím, jak se k té reklamaci dodavatel postaví :?:
Pokud to hlásí chybu u Andyho skinu na chybějící soubory, tak máte kromě souboru vlastního skinu v adr. SKIN i souboryPůvodně odesláno od Mudrunka
"button patch"
"screen icons color/standard"
"POI Icons color/standard"
v odpovídající verzi :?: viz http://www.ce4you.cz/forums/view_top...06&dd=0&fi=240
Pro odstranění problémů s ukládáním konfigurace po vypnutí je třeba resetovat nastavení permanentních proměnných v souboru igo.db.Původně odesláno od H_Rocky
Rozbalte přiložený soubor na PC, zkopírujte tam "igo.db" z "\my documents\igo 2006" v PDA, spusťte "ResetPermanentVars.bat" a "igo.db" zkopírujte zpět.
Vše je pak OK :yes:
A hele, jak to bylo jednoduchýPůvodně odesláno od kokoskokos
. Díky, díky, díky :yes: .