Tak jsem z toho tunění iGo dost rozpačitý. Riks je nepoužitelný kvůli memory full a Andy neustále řve, že mu chybí nějaký soubor, pokud se pokusím podívat na mapu nebo na celou trasu apod. :no: .
Tak jsem z toho tunění iGo dost rozpačitý. Riks je nepoužitelný kvůli memory full a Andy neustále řve, že mu chybí nějaký soubor, pokud se pokusím podívat na mapu nebo na celou trasu apod. :no: .
ano, dělal jsem se skinem Andy vše možné i nemožné až jsem rezignoval. Pokud se potřebuji podívat na trasu, či s tím pracovat jako s mapou, dám tomu letadlo a dělám si s tím, co chci.
Tak ten posledný Sznytov skin fakt nemusim,to vypada jak navigacia z Neverhooduale je tam par dobrych napadov,nieco z toho pouzijem pri upravach Riksa.
To Mudrunka:ved vysleduj tie chybove hlasky a oprav to v skine![]()
Není třeba to vysledovávat, píše to tohle, a to pokaždé, když se člověk chce dostat k zobrazení ve 2D:
Failed to open file: igo_se1/common/daylight/fullscroute.bmp exiting application.
Viem,ze kedysi,ked som sa hral s Andyho skinom podobnu hlasku som registroval a ten subor jednoducho chybal.Nefungoval ten odkaz.Tak som ten subor prehral z ineho skinu na pozadovane miesto a islo to![]()
PS teraz som skusal Andyho 8.3 a k ziadnemu padu nedochadza,tak nevim,mam verziu z 1.6.07 (ale tym som si nie isty)
no, nevím jak Docentovi, ale mě blbne skin Andy 8.5.1(
jj, taky 8.5.1. Zkusím se po tom souboru někde poohlédnout a dohrát ho tam, akorát mne dost překvapuje, že to autor skinu dá do světa s takovouhle chybou :no: .
Mě konkrétně u Andyho poslední verze vypadla po nějakém čase ta dopravní značka rychlosti,ale za začátku tam byla.U Rikse je tam pořád.Tak nevím ????
Ta znacka tam je, ale je posunutá moc doleva. Zatím se mně nepodařilo najít kde to spravit.
EDIT: Už sem to našel, je to jen v nastavení, "rychlostní limit", asi to zatržítko nějak vypadává.
Pustil jsem se do testování skinu od Sznyta, osobně se mi jeví jako více než zajímavý. Skvělé ovládání a funkce. Postrádám ale navigaci na souřadnice, zřejmě to autor přehlédl, nebo to prostě nemůžu najít já. Zde přidávám několik screenshotů. Jo a taky jsem do něj přeložil češtinu. Bylo tam víc jak polovina hlášek v angličtině, ale myslím, že už to mám snad všechno. Pokud to někdo otestuje a zjistí chyby, dejte mi to vědět jako soukromou zprávu a já to opravím.Původně odesláno od Bucci
Ta čeština je mezi obrázky, tak pozor pro ty, kteří mají zájem.
Video_Sznyt
zřejmě nová verze sznyta, testoval jsem to a je tam pár změn, ale nic velkýho....
každopádně ta čeština pro tenhle skin je v pohodě, až na popis jednoho tlačítka "Automatické sledování" má být "Režim náhledu"
Taky jsem jí objevil, ale ještě neotestoval. Jinak to tlačítko "Auto Follow Mode" se pro překlad jeví spíš jako automatické sledování a ne režim náhledu. Zřejmě se to nedá překládat doslovně, ale s přeneseným významem. Pokud někdo objeví nějakou další chybnou, nebo nepřeloženou hlášku, kterých tam skrytých může být spousty, tak to dejte vědět. Díky.Původně odesláno od Bucci
sznyt jede jak fretka... dneska sem objevil v08
s tim překladem, nevim, od tý doby co sem to odškrtnul tak se mi nezobrazuje ten leteckej pohled když mam daleko k odbočce (což mě mate - chci furt vidět silnici)
Tak nevím, kde dělám chybu, ale když dám toho šnyta do akresáře Skin, tak na iGo žádné změny nepozoruju a když ho dám místo původního data.zip, tak se iGo nespustí: .
Původně odesláno od Docent
tak jsem vychytrale vyčkával, zda se úkolu, který mě zadal Oltcit někdo ujme a opravený skin tady pověsí. Nestalo se tak, takže jsem vyměknul a úkol jsem splnil. Dílčí problém byl v tom, že se nejednalo jen o jeden soubor...Původně odesláno od oltcit
to Docent: ten skin je v režimu mapa prvotřídní, moc se mě líbí