Možná jsem to přehlídnul, ale chybí mi u skinu Ricse možnost nahrát si projížděnou trasu.
Možná jsem to přehlídnul, ale chybí mi u skinu Ricse možnost nahrát si projížděnou trasu.
Někde to tam je, narazil jsem na to, ale ovládání je trochu méně přehledné a tak už nevím, kde to bylo![]()
V menu - Nastavit trasy a vpravo nahoře Nastevení trasy...... tam to je.Původně odesláno od elo
Tam je,. ale nastavení záznamu trasy. Není tam však spustit nahrávaní trasy jako je v orig. i-go.Původně odesláno od Jason
TAk teď zase já nemůžu najít v origo IGO, kde je to spuštění nahrání trasy....![]()
Už jsem to našel....
Máš pravdu , to tlačítko tam chybí....:?Původně odesláno od elo
Aha, tak po zaškrtnutí autoukládání to začne samo nahrávat trasu (ukládat), takže to spouštěcí tlačítko tam není.
Prosím nemohl by sem dát někdo link na RIKS skin do iga? na poslední verzi Riks 4.5e. dekuji moc. z těch jeho stránek to nejde stáhnout.:EDIT: sorry, tak link už jsem našel někde na předchozích stránkáchKód:http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=88137&whichpage=1#550564ops:
Hmm tak už to nieje pravda:? Spravilo mi to aj mne,ale verziou skinu to nieje,lebo dal som skusmo verziu "b" a nič sa nezmenilo,hľadal som aj v konf.súboroch že to prepíšem a nakoniec sa mi to vrátilo do normálu :O ale ako,neviem,jedine čo by to mohlo spôsobiť(čo som spravil) bolo vypnutie a zapnutie zjednodušovaného zobrazenia info lišty,pripojenie GPS a zmena zo svetlej na tmavú lištu.A zrazu sa to vrátilo do normálu,tak neviemPůvodně odesláno od oltcit
ops: Ináč ak máte funkčné GPS pripojenie,tak v režime Simulácia funguje aj aktualizácia itinerára a POI zoznamu podľa trasy.V predchádzajúcich verziach to bolo nefunkčné.Vyskúšajte,super vychytávka
![]()
To Oltcit:
Pokus se objevit, kde je problém. Vidím, že jsi na stopě.
Hm,to sa ti povie,ale mne sa ten nezobrazujuci sa stav vyskytol po HR a naslednom obnoveni a nechce sa mi to simulovatMedzičasom som spravil maličkú úpravu na skine,vymenil som umiestnenie ikon Speedlimitu a Minicocpitu,pride mi to,že je to logickejšie.Navod je pribalený v zipe.Enjoy
![]()
To Panot: Takyme to dela ze v nocnim zobrazenineni nic videt protoze pismo je cerne na cernych listach/(!
Mohol by som vas poprosit, ci by sem niekto nemohol uploadnut Riks Day a Night skin? Z tej adresy ktoru tu odkazujete to nie je mozne stiahnut.
Dik.
Nevíte náhodou někdo jak zmizet tu šipku a nechat tam pouze autíčko, šipka pod autíčkem mě prostě rozčiluje (ve skinu od Rikse)
Předem dík
To asi nepôjde:? maximálne tak zväčšiť ikonu autíčka,aby prekryla šípku,hmm.