Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 66 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 983

Téma: HP IPAQ rw6815 - zkušenosti, tipy a triky...

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od alco
    musis ho dat do BOOT modu... stlac obe SOFT klavesy drz ich a potom stlac soft reser... a cakaj... nabehne to do bielej obrazovky s napisom HP a mas to.. potom cakaj 20 minut a je to...
    co sou ale softwarovy klavesy ? ... se to tady čet ale v ty hromadě informací sem to zapomněl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od Unlimited Jedi
    Citace Původně odesláno od alco
    musis ho dat do BOOT modu... stlac obe SOFT klavesy drz ich a potom stlac soft reser... a cakaj... nabehne to do bielej obrazovky s napisom HP a mas to.. potom cakaj 20 minut a je to...
    co sou ale softwarovy klavesy ? ... se to tady čet ale v ty hromadě informací sem to zapomněl

    tu si precitaj nieco o tom je tam vsetko navody atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od alco
    musis ho dat do BOOT modu... stlac obe SOFT klavesy drz ich a potom stlac soft reser... a cakaj... nabehne to do bielej obrazovky s napisom HP a mas to.. potom cakaj 20 minut a je to...
    Zapnu do Boot modu, dam do kolebky nebo na kabel, to je jedno, stale pise ze pripojeni neni navazano, chyba spojeni. Pritom jak kolebka, tak kabel normalne funguji...nevim uz co s tim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    no mě se zas neukazuje karta co nedávno ještě šla...
    sice to je ta jak sem měl problém s přehráváním , ale ukázala se a ted zničeho nic... sice teda sem něco instaloval ale to snad nemá vliv. (4GB miniSD)
    konflikt způsobil programek kterej sem si tak oblíbil :-D tak ho asi budu muset instalovat a odinstalovavat bohužel
    ... a radoval jsem se předčasně... karta nejde pořád a mp3 i videa jsou poškozená
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od heliodos
    Citace Původně odesláno od alco
    musis ho dat do BOOT modu... stlac obe SOFT klavesy drz ich a potom stlac soft reser... a cakaj... nabehne to do bielej obrazovky s napisom HP a mas to.. potom cakaj 20 minut a je to...
    Zapnu do Boot modu, dam do kolebky nebo na kabel, to je jedno, stale pise ze pripojeni neni navazano, chyba spojeni. Pritom jak kolebka, tak kabel normalne funguji...nevim uz co s tim....
    V podstate pri boot modu nedojde ke spojeni telefonu s PC, nevi nekdo proc???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    pratele.
    rikam si ze taky ozkousim tyhlety opevovane wm6 ale predpokladam ze tim ztratim vsecko instalovane co mam v zarizeni s windows mobile. jak jste resili zalohu? instalovali jste vse znova?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    jojo - všechno znova
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    a stoji to (wm6) za to?
    nebo jste spis meli nevybitou chut sve zarizeni tunit na maximum?
    je rychlost o tolik vetsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Na webu je pristupny popis WM6, kazdy se muze rozhodnout, zda mu nove funkce pomuzou.
    Rozhodne vsak nelze ocekavat rapidni zrychleni systemu nebo neco, co jsi oznacil jako tunning na maximum. O tom to neni.
    Nekolik uzivatelu zminilo lehke zrychleni systemu jako takoveho, rychlejsi vyzvaneni, atd.
    Osobne si myslim, ze upgrade smysl ma...

    EDIT: reakce na prispevek pode mnou ... super, diky za ten postreh, pro nekoho to muze byt dulezita informace ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    Na webu je pristupny popis WM6, kazdy se muze rozhodnout, zda mu nove funkce pomuzou.
    Rozhodne vsak nelze ocekavat rapidni zrychleni systemu nebo neco, co jsi oznacil jako tunning na maximum. O tom to neni.
    Nekolik uzivatelu zminilo lehke zrychleni systemu jako takoveho, rychlejsi vyzvaneni, atd.
    Osobne si myslim, ze upgrade smysl ma...
    skusal som vsetky mozne verzie VM6 ale jednu chybu a VELKU pre mna to ma... ked syncrhonizkujem data napr WORLD dokumnety tak nastava problem lebo ked otvorim nejaky takyto dokument a pracujem na nom tak mi ho pri synchronizacii nepreskoci ako na WM5 ale vypise ho za konflikt co je vlemi neprakticke... rozmyslam o spatnom nahrati WM5 ale z nejakych neznamich dovodov mi to nazad nejde.. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    napise mi toto pri flash na WM5.... akoby nerozpoznalo ID zariadenia... aj som ho skusil prepisat na ten nazov RW6815 ale nic ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    napise mi toto pri flash na WM5.... akoby nerozpoznalo ID zariadenia... aj som ho skusil prepisat na ten nazov RW6815 ale nic ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    napise mi toto pri flash na WM5.... akoby nerozpoznalo ID zariadenia... aj som ho skusil prepisat na ten nazov RW6815 ale nic ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    89

    [IMG]C:\RW-error.bmp[/IMG]


    neviem tu vlozit brazok toho co mi to pise
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    62

    zkousel jsi nejdriv naflashovat verzi wm6 1.05b (primo pro hp ipaq rw6815) a pak zpatky na wm5?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 66 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11
  4. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 12:54