Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 21 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #136
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    hodiny jo, ale mně jde hlavně o tu barvu tý baterky... ta zelená je jako pěst na oko a když všechny ostatní ikony jsou bílý, dokonce i indikátor který se zobrazí při nabíjení namísto tý baterky tak to přece někde musí jít změnit... ať už přes registry, nebo někde v systému musí být soubor(obrázek) ve kterym jsou uloženy tyhle ikony, akorát se mi ho zatim nepodařilo najít :-(
    Ta ikonka baterky je normálně ve Windows\battery.bmp (a další stavy jako Charging, Alert, None), ale je to jen 2bit maska, a ta barva (zelená a další) se tam dělá aplikačně. V registrech jsem tu barvu nechal vyhledat (v různých typech hodnot od oddělených hexa přes dword), a není tam, takže tipuju buď přímo battdrvr.dll, nebo jinou systémovou knihovnu (Šaman myslím psal o shell32 v nějaké diskuzi z dubna, co jsem teď našel)

    Bohužel s tím nemůžu nijak experimentovat, ani v Pocket Total Commanderu se mi nedaří ty bitmapy přepsat/přejmenovat (přitom carrierlogo.gif T-Mobile jsem si takto jednoduše překreslil), dokonce ani zkopírovat to DLL na PC. Neexistuje pro WM nějaký "nouzový" režim, kde bych si mohl se soubory dělat, co chci? Případně nemá nějaký zálohovací sw (typu Spb backup) možnost upravovat soubory v té záloze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se mi to nakonec povedlo. Zasilam zde tedy komplet vyextrahovanou extended rom TM 2.21.2.7 CSY.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    O co tedy v te Tve extended romce jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    O co tedy v te Tve extended romce jde?
    Neni to nastesti moje extrom ale T-Mobilu :yes:
    Chapu tvou otazku spis rejpave, tak to radeji nebudu rozvadet....
    Myslim, ze spouste lidem tohle pomuze,aby ti mene zdatni a zkuseni, jako jsem napr. i ja, vedeli, co si maji z extrom od TM nainstalovat a co ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Vubec ne rejpave. Taky zacinam a prave proto se ptam. Mam nainstalovanou tuhle novou ROMku a proto me zajima tento Tvuj vytvor. Jak ho pouzit, k cemu je a jestli bych ho taky mohl pouzit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ten soubor je prevedena extended rom z varia do srozumitelne a citelne podoby. Muzes si tak otevrit .xml nebo .reg soubory a tim padem uvidis co ten dany .cab dela.Vetsina resi jen upravu v registrech, nektere extrahuji soubory ev. zastupce. Vetsina se z toho da pochopit. Jsou tam ovsem klice v registrech, kterym nerozumim, tak spis odvodim a nebo vyzkousim
    Extended rom se resila tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Tak som si po prečítanie diskusie naištaloval novú verziu. Musím dať za pravdu ostatným, že to naozaj "šlape" dobre. Ale tá zelené baterka. To musela vymyslieť HALAVA. No čo už ... keďže nie som až taký skúsený musím počkať až niekto vymyslí ako sa toho zbaviť. Mal som tam kedysi dátuma a čas ... to bolo super.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Zdravim vsechny!
    Obracim se s prosbou o radu.
    Mam MDA Vario, mel jsem puvodne ROM 1.6, na kterou jsem nahodil tu novou od TM. Zvedavost mi ale nedala a chtel jsem zkusit Mr.Clean ...
    Tak jsem odzkousel, vsechno v pohode.
    Pak jsem si ale rozhodl, ze mi ta od TM staci a chtel jsem ji natlacit zpatky. A tu jsem narazil ...
    Nemuzu ji tam zkratka dostat. Sehnal jsem nejakou starsi od TM, ale vzdyckyk mi to rve, ze je to jenom upgrade a ze nelze pouzit. Zkusil jsem uz hromady ROM z xda, ale bez vysledku. Nemate nekdo zaruceny recept, jak ponizit stavajici ROM a natlacit zpet TM?
    Nefungovalo mi to dokonce ani v okamziku, kdy jsem tam nahral starsi ROM od TM (nejakou 1.08) a ktera tam bezela. Presto mi pres ni ta nova od TM nesla nahrat. Uz nemam zadny napad, co s tim.
    Predem diky vsem, kteri mi jsou ochotni pomoci!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    nejdřív se musí od Xda-dev stáhnout tuším enableRapi.cab a spustit v MDA, potom to povolí flash
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    0

    Presne tak jak pise "Solory" a ostatne jako si to stejne musel udelat nez si tam dostal Mr. Cleana -> CID UNLOCK

    Jiz se to tu rozebiralo nekolikrat tak testni a uvidis )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    No prave ze ja odzkousel uz vse, co se tu psalo a stale nic ...
    Jinak pred nahranim MrClean jsem unlock delat nemusel ... slo to i bez toho.
    Prijde mi, ze mam problem prave s tim unlockem, pze kdyz to zkousim pres aWizard, hodi to na konci chybovou hlasku, presne v okamziku, kdy se podle me snazi zapisovat zpatky do Varia ...
    Takze tady asi bude zakopany pes, ale delal jsem vse podle navodu.
    Fakt uz mi dosly vsechny napady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zool
    Presne tak jak pise "Solory" a ostatne jako si to stejne musel udelat nez si tam dostal Mr. Cleana -> CID UNLOCK

    Jiz se to tu rozebiralo nekolikrat tak testni a uvidis )
    CID Unlock davat nemusel,to by se na to neptal.Ja jsem mel puvodne Tm 1.6.... a CID Unlock jsem musel dat az po OrangePl.
    Takze si na Xda stahni na ftp program aWizard.Je tam prilozeny txt s navodem,ale staci dat E pro navazani spojeni a potom U pro pro unlock.Pochopitelne musis byt spojeny kabelem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Tak tohle presne jsem delal ...
    Jenze to nepomaha. Ten programek mam a jel jsem presne podle navodu.
    Tzn. jak si psal. E pro navazeni spojeni, U pro unlock ...
    Jenze kdyz dam U, tak se potom temer na konci objevi v radku nejaka chyba.
    I pres tu chybu to napise, ze je to v poradku, ale ja myslim, ze tam by mohl byt problem ... nebo se vam tam ta chybova hlaska objevuje take ... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Tak konecne vyreseno!
    Pred chvili se mi povedlo najit nejakou starou verzi rom (TM 1.08 US), ktera dokazala prepsat Mr.Cleana.
    Pak uz mi konecne fungoval CID Unlock, takze mi sel nasypat stary TM 1.06 CZ, pres ktery uz konecne prolezla ta nova verze od TM.
    Takze se omlouvam za paniku a vsem mockrat dekuju za jejich snahu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    stava se nekomu u tyhle nove TMO rom,ze fotak pracuje jen v jendom rezimu a nastaveni jinehcj rezimu (noc,denni svetlo atd) vubec nereaguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 21 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13