Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 134

Téma: N560 + WiFi - jak to rozhejbat

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    27

    Mam OVISLINK WL1000R.

    A rozbehal som na nom hocico co ma wifinu,ale pda nie.

    :?

    britva
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    nevim jestli uz nejsem hodne OT, kdyztak me presunte jinam.

    Mam problem s tim Turbo DHCP na PC, na PDAcku se mi porad prideluje 169.254.124.239 maska 255.255.0.0 smrdi to activesyncem. Vubec nevim jak zjistit ze DHCP server bezi tak jak ma(daemon urcite bezi). Nastavil sem tam ten scope s rozsahem ip, ktery bude pridelovat a infinite lease. Pokousel sem zadavat i restrikce na MAC, ale i bez nich to nefacha. Kde se stala chyba? Vim, ze poradit bude asi tezky jelikoz chyba nebo spatne nastaveni muze byt prakticky kdekoliv, ale mozna nekdo razil stejnou cestu a jiz prozrel ve svetle poznani.

    Dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    nevim jestli uz nejsem hodne OT, kdyztak me presunte jinam.

    Mam problem s tim Turbo DHCP na PC, na PDAcku se mi porad prideluje 169.254.124.239 maska 255.255.0.0 smrdi to activesyncem. Vubec nevim jak zjistit ze DHCP server bezi tak jak ma(daemon urcite bezi). Nastavil sem tam ten scope s rozsahem ip, ktery bude pridelovat a infinite lease. Pokousel sem zadavat i restrikce na MAC, ale i bez nich to nefacha. Kde se stala chyba? Vim, ze poradit bude asi tezky jelikoz chyba nebo spatne nastaveni muze byt prakticky kdekoliv, ale mozna nekdo razil stejnou cestu a jiz prozrel ve svetle poznani.

    Dik moc
    Ta podobna IP adresa co uvadis vyse se mi na PDA objevuje, kdyz vyprsi timeout pro prideleni IP adresy od DHCP serveru a stava se mi to dost casto. Jak uz jsem driv psal, s notebookem dostanu adresu od stejneho DHCP hned. Nedokazu ale poradit v cem je zadrhel. Mel bys to taky vyzkouset jeste s jinou masinou, nejlepe s PC namisto PDA, abys zjistil kde je chyba. Tu ale obavam se najdes na N560, protoze se mi to cele kolekm siti na tehle masince moc nelibi a chova se to divne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    no trochu sem s tim turbo dhcp pokrocil, ale stale to nefacha. V logu se da vypozorovat, ze dhcp server prizazuje ip adresu na danou MAC adresu, ale pda ji neprijme nebo minimalne nenastavi je tam porad ta 169.254.124.239 maska 255.255.0.0. Chtelo by to nejakej podrobnejsi log primo z pda.

    Nejakej napad jak to prostouchnout?

    Firewall sem mel vypnutej.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    když už se tu diskutuje o wifi. připojení k netu mi chodí výborně ale mam takový dotaz. když mam na svém PC wifi dá se nějak přenést soubor z PC do PDA? Wifi na PC používam pouze pro PDA kuli internetu a nemam ji nijak nastavenou. Prostě mi modem vysílá rovnou signál stejně jako ho pouští do kabelu ale v PC neni i wifi ani zmínka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Snehulak
    no trochu sem s tim turbo dhcp pokrocil, ale stale to nefacha. V logu se da vypozorovat, ze dhcp server prizazuje ip adresu na danou MAC adresu, ale pda ji neprijme nebo minimalne nenastavi je tam porad ta 169.254.124.239 maska 255.255.0.0. Chtelo by to nejakej podrobnejsi log primo z pda.

    Nejakej napad jak to prostouchnout?

    Firewall sem mel vypnutej.
    Ja ti vazne doporucuji prozkouset to namisto s PDA s notebookem, protoze u tohodle PDA clovek nevi kde je zakopanej pes a zbytecne se s tim trapis ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Lolek
    když už se tu diskutuje o wifi. připojení k netu mi chodí výborně ale mam takový dotaz. když mam na svém PC wifi dá se nějak přenést soubor z PC do PDA? Wifi na PC používam pouze pro PDA kuli internetu a nemam ji nijak nastavenou. Prostě mi modem vysílá rovnou signál stejně jako ho pouští do kabelu ale v PC neni i wifi ani zmínka
    Pres total commandera jsem si normalne namapoval sitovou jednotku a bezelo to, browsil jsem po druhym PC s nasdilenym diskem ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    no problem je ze ja proste JINY zarizeni nez to PDA nemam.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od erazer2k5
    Citace Původně odesláno od Lolek
    když už se tu diskutuje o wifi. připojení k netu mi chodí výborně ale mam takový dotaz. když mam na svém PC wifi dá se nějak přenést soubor z PC do PDA? Wifi na PC používam pouze pro PDA kuli internetu a nemam ji nijak nastavenou. Prostě mi modem vysílá rovnou signál stejně jako ho pouští do kabelu ale v PC neni i wifi ani zmínka
    Pres total commandera jsem si normalne namapoval sitovou jednotku a bezelo to, browsil jsem po druhym PC s nasdilenym diskem ...
    No jo ale když dám připojit sítovou jednotku tak musim to PDA najít že? Ale já v PC o wifi síti nemam ani zmínku. PC a wifi prostě neví!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lolek
    PC a wifi prostě neví!!!!!
    Pěkný výraz...PC nemusí o WiFi nic vědět, stačí, že je PDA ve stejné síti jako PC, jestli o sobě ví, jak ty tomu říkáš stačí vyzkoušet příkazem ping.
    WiFi je pouze technologie k propojení sítě a ne něco jako další síť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    PROSIM POMOC!!!!

    uz fakt nevim co mam delat vsechno jsem to tu prolezl a wifi mi stejne nejede... potrebuju se s tim dostat na hotspoty ve meste ktery jsou pro vsechny takze nepotrebujete zadny klice ani nic jinyho...

    e2c jsem regnul a vychozi profil nastavil takto...

    zalozka obecne:
    nazev pripojeni - hotspot
    overovani - otevreny
    sifrovani - zadne
    zaskrnuto Vsechny SSID

    zalozka VPN:
    nastaveno ---

    zalozka TCP/IP:
    Pouzivat adr. IP pridel. serverem
    zaskrtnuto Povolit APIPA adresy

    zalozka servery:
    Pouzivat adr. IP pridel. serverem

    zalozka proxy server:
    pouze zaskrtnuto Tato sit se pripojuje k internetu


    takze vsechno jsem ulozil a click na connect... ejhle oznameni mi pise status connected, ssid je taky napsany a ip pridelena... jenze ikona dvou pocitacu (wisbar) nahore neni zelena jako byva kdyz mam net pres kolibku a kdyz zapnu ie tak mi napise ze s timto nastavenim se nelze pripojit atd atd...

    pouzivam E2C build 1131
    N560

    diky za vsechny rady uz jsem z toho jeliman
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    No, ideálne je nepoužívať E2C, ale to asi nechceš. A po akože pripojení vypínaš E2C? alebo len minimalizuješ? pretože ono musí bežať na pozadí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    chci ho pouzivat protoze se pohybuju mezi vic wifinama kde je pevny ip a nechci to porad nastavovat a resetovat... HR taky delat nebudu kvuli te zalozce... hitchhiker nejede a pocketwinc taky ne takze prosim jenom o rady s E2C... je mi uplne jedno jestli si to zminimalizuju nebo se to bude vypinat to fakt neresim... chci jenom vedet toto:

    co mam udelat aby mi fungoval pIE po tom co se pripojim a pise mi to veci uvedene vyse (state: connected atd)

    zatim mi to pripada jako by se tam porad snazil jit pres telefon...

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    vidim ze odpoved tedy nezna nikdo... asi...

    zeptam se teda jinak...

    JAKY PROGRAM POUZIT PRO POHYB MEZI VICE WIFI SITEMI ABYCH SI MOHL NASTAVIT PROFILY A NEMUSEL TAK PO KAZDE ZMENE IP ADRESY V ZALOZCE WIRELESS RESTARTOVAT PDA?

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co IP Dashboard?

    BTW Pokud zmenite IP adresu WiFi adapteru, tak nemusite zarizeni resetovat, staci vypnout a zapnout WiFi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N560 a WiFi
    Od Martin Pospíšil v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 13:28
  2. n560 + WiFi + VŠE = 0
    Od Miksebik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 20:21
  3. N560 - kombinace WiFi BT a GPS
    Od kardinal.richelieu v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 12:58
  4. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 23:22