Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 23 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 339

Téma: Navigon Mobile Navigator 6

  1. #181
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Citace Původně odesláno od tdanicek
    Na upozorňování na radary používám POI-WARNER PRO MN6 a radary si tahám z www.poi.cz ve formátu .asc a šlape to parádně :yes:
    Nevím, jestli jsem to nějak přehlédl, ale formát .asc jsem na poi.cz nenašel. Myslel jsi to tak, že to stáhneš ve formátu .ov2 a pak to POI editem převádíš do .asc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tady si je stáhni...

    http://forum.poi.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Stahuje se mi to ve wordu...(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Musí to mít příponu .asc, což je "Generic Ascii file". Pořídil jsem to tak, že jsem vzal originální soubory z placené služby s radarama AT/D/CH a ty jsem pak otevíral v Poznámkovém bloku a kopíroval tam příslušné radary z poi.cz. - Takže je možné, že se to na PC zobrazuje jako soubor, který "patří" Wordu. Ale pokud se soubory nakopírují na PDA do POI Warneru, tak vše funguje, jak má (vyzkoušeno).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Takže mám vložit celej soubor jak je do POIs?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Je to archív rar, takže uložit a rozbalit, je tam 16x soubor .asc a 16x .bmp, těchto 32 souborů nakopírovat do POIS, ve Warneru přidat jako Overlay a pak aktivovat akustický alarm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Do háje,nějak nejsem schopen to pochopit.Přesto že tam dám tu koncovku,teda v poznámkovém bloku je automaticky.Tak když to vložím mezi pois do warneru,nic se neděje a program to samozřejmě nenajde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    To je něco špatně, s tím není potřeba vůbec nic dělat. - Klikneš na odkaz, stáhne se soubor - archiv rar. Kilkneš na něj pravým tlačítkem (musíš mít nainstalovaný WinRar) a vybereš Extrahovat zde - vznikne 32 souborů a ty jenom překopiruješ na PDA do Pois. Žádné přejmenování, jen překopírovat. Pak už jenom v POI Warneru přidat jako Overlay tlačítkem +/- a aktivovat akustické upozorňování. Funkčnost lze ověřit i simulací trasy, která vede přes radar, který nemá nastavenou rychlost a k alarmu tak dochází vždy (tedy např. radar v semaforu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak to bude asi tím Rarem..Jdu stahovat.Zatím díky moc...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO Kopacek: Smazal jsem Ti ten soubor s radarama. Sám se chlubíš tím, že je to z placené služby s radarama AT/D/CH. A to je v rozporu s Pravidla pro diskutující

    Jistě to chápeš a zařídíš se podle toho. Veřejně to tady být nemůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Ahoj Libore, to bylo spíše nedorozumnění. - Já jsem nepoužil SOUBORY s radarama z placené služby, pouze jsem nastudoval to, jakou strukturu mají mít soubory pro POI Warner. Po té, co jsem zjistil, že je to jednoduchý textový soubor jsem již postupoval svojí cestou. - Stáhl jsem si na poi.cz radary ve formátu pro POI Warner, ty jsem ale musel ještě převést POI editorem do formátu .asc, protože z poi.cz ta data byla ve formátu .ov2. Takže co jediné může být předmětem diskuze je to, zda je legální dále šířit data stažená z poi.cz v jiném formátu. Ale jsou tu jiné diskuze (např. iGO), kde takovéto soubory jsou ke stažení a zatím je nikdo nepromazal.
    On je to obecně problém s tím, že přibývají různé typy navigací a na poi.cz se pochopitelně tak rychle nestíhají objevovat požadované formáty a tak si musíme pomoct, jak umíme. Proto se mně jeví jako úžasné řešení právě POI Warner, který používá jeden formát souborů a ty "nasdílí" všem nejvíce používaným navigacím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak to promiň, nekoukal jsem se do souboru, tak jsem to netušil.A ty jsi to formuloval opravdu nešťastně. Takže to opravdu vyznělo tak, že jsi k těm placeným přidal i české a celé to tu vystavil. Tak ten soubor sem znovu kopni.

    Jinak co se týče převádění souborů z http://online.poi.cz do jiných formátů, máš ode mě oficiálně zelenou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tak přikládám znovu, po trápeních martinahamra s rarem jsem to raději uložil jako zip.
    Obsahuje opravdu pouze radary ČR z poi.cz. Dík Liborovi za souhlas s použitím dat z poi.cz.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Již jsem to tam nahrál a zprovoznil,je to super.Neměl jsem stažený ZipRar.Chci se zeptat jak může člověk tvořit ve warneru vlastní POIs.Program nabízí umístit do mapy kamkoliv nové ikonky,ale jak udělat aby se zobrazili v tabulkách,například když dám vyhledat České pivnice,tak sice jsou jako ikona na mapě,ale né v tabulce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak vám musím zdělit poznatek ohledně PoiWarneru.Vytvořil jsem nějaké POI body v okolí svého bydliště v Praze 5 Řeporyjích.Myslel jsem si že si to zapisuji pouze do svého PNA.Včéra jsem si koupil novou SD kartu,navigon jsem si přetáhnul,ale Warner jsem si nainstaloval znova.Nově jsem si stáhnul data,a koukám oni tam ty moje POI jsou opět! Že by vzájemná sinchronizace?
    Jestli můžete tak to prosím ověřte v ulici Všerubská,Praha 5, jsem dal nově POI-nákupní vozík,což značí že je tam sámoška,která tam opravdu je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 23 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leo a funkčnost Navigon mobile navigator
    Od xaries v sekci Navigon
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-02-2010, 22:08
  2. Mobile Navigator 6.2 pro PDA je tu
    Od Milhaus65_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 12:29
  3. Navigon 5 a Windows Mobile 5
    Od paveldvorak v sekci Navigon
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2007, 17:45
  4. Mobile Navigator 6.1 pro PDA je tu
    Od tdanicek v sekci Navigon
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 07:19