Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

be•on•road - rady a zkušenosti uživatelů

Aaaik (123)|26.12.2005 16:17
Tohle usazovani na silnici delaji vsechny navigace, jinak by vam sipka klickovala podel trasy(i skokove), nikoliv jen kvuli nepresnosti mapy, ale kvuli vypoctu GPS polohy. Kdyz jedete v protismeru na dalnici, vzdy vas to hodi na "spravnou" stranu.
MLB (105)|26.12.2005 16:29
[QUOTE="Aaaik"]Tohle usazovani na silnici delaji vsechny navigace, jinak by vam sipka klickovala podel trasy(i skokove), nikoliv jen kvuli nepresnosti mapy, ale kvuli vypoctu GPS polohy. Kdyz jedete v protismeru na dalnici, vzdy vas to hodi na "spravnou" stranu.[/QUOTE]


Dobrá o přesnosti umístění nechci polemizovat. I Pocket Kim mne posadil do místa kde jsem byl. Nebýt u něj "bohatosti" silniční sítě, tak bych proti němu neměl výhrady. Jenže u BOR nejen že jsem stále na silnici, ale jaksi ani nefunguje. Tedy verze 1.0.0.2 rozhodně ne. A počínaje instalací to je celé opravdu vhodné možná tak na testování.
la_da_ce4you (3)|31.12.2005 16:45
Tak jsem si pomerne pozorne procetl diskusi k pouziti Boru. Musim rici ze jsem si zakoupil pred asi 2 mesici Wayfinder a musim konstatovat ze nektere chyby jake jsou v Boru jsou i ve Wfd. Ty metry ke krizovatce to taky pocita spatne, ale pokud mate zapnutou hlasovou nav. tak ta pomerne presne zahlasi v pravy okamzik "odbocte zde". Jinak pri pouziti v Brne jsem taky bloudil, protoze nechtel respektovat uzavirku sjezdu z hlavni silnice a trval na sjezdu az se zakousnul a bylo. pote jsem vyndal papirovou mapu, podival se na jinou trasu , tu zadal a teprve potom to pochopil. Ke komunikaci s tech. podporou musim pouze zavidet Boru, protoze Wfd podpora nereaguje na nic, ani na oznamene chyby v navigaci ani na podporu pouziti pristroje. Musim konstatovat ze bych si Wfd uz priste urcite nekoupil. Tak to jenom tak pro ty kteri si jiz zakoupili Bor a zoufaji.

PS chtel jsem vlozit obrazek s Karlovo mostem v Praze pro porovnani ale nejak se mi to nepovedlo, tak se omlouvam.
Grachus_ce4you (81)|31.12.2005 17:58
Ty jo, jsem ani netusil... skrtam si wayfinder (me to bylo hned divny ze se tu o nem moc nemluvi) ze sveho notysku na navigace a budu se moc tesit jak se bude vyvijet BOR. Prichazi leden, tak snad prijde update. Podle toho co jsem tu cetl tak BOR neni az tak spatny, naopak jde dobrou cestou... jen to jeste chvilku bude trvat nez dozene konkurenci. Drzim palce ;)
Hezky vstup do noveho roku preju vsem BORarum a Aponii :)
MLB (105)|1.1.2006 00:23
BOR jsem rozchodil. Je pomalý, ale doufám že se jeho chod upraví. O chybách tvůrci vědí a pokud je odstraní včetně znázornění okolí oblasti kterou znázorňuje nebude špatný. Jinak update asi bude až v únoru. Soudím tak podle příspěvku Aponie. Jinak všem přeji hodně zdraví. :yes:
merka (30)|2.1.2006 16:41
Zdravím, BOR jsem si koupil hned jak byl v prodeji na počátku prosince. Práce s ním mi ale naprosto nevyhovuje a tak čekám, až příjde nějaký rozumný update. Po Evropě používám Falka 2, který byl v balení s mým Typhoonem a nedá se to srovnávat. Sledoval jsem diskusi k Tom Tom, kde se v posledních verzích map objevily dost velké nesrovnalosti. A je pravda, že i BOR mne navedl na uličku, kde jsou jenom schody. Mám pocit, že všichni používají stejnou verzi map od Navtequ a ta má chyby. Jinak samozřejmě BOR díky použité verzi map má skutečně super pokrytí.
P800 (66)|2.1.2006 16:46
[QUOTE="merka"]Mám pocit, že všichni používají stejnou verzi map od Navtequ a ta má chyby.[/QUOTE]

Mapové podklady B•O•R jsou od Teleatlasu.. stejně tak TomToma..
MLB (105)|2.1.2006 19:27
Ty podklady jsou přesné, ale to vyhodnocení asi není až tak moc dokonalé. Ona každá cesta či pěšina se může při pohledu z letadla zdát být silnicí. Ale jak zde již někdo moudřejší napsal, tak je důležité že nakonec to do cíle dovede.
Je to pořád lepší než nic, a nebo maželka zírající do mapy a přitom ji otáčející na všechny strany. :D
merka (30)|3.1.2006 16:25
Pardon, v hlavě mi zůstal Navteq protože jsem sledoval co je nového u Navigonu a zavedlo mne to až k Navtequ. Máte pravdu BOR i Tom mají mapy od Teleatlasu.
MLB (105)|8.1.2006 16:40
29.12.2005

Upozornění: Vážení zákazníci, z důvodu inventury bude ve dnech 30.12.2005. - 6.1.2006 pozastaveno vyřizování objednávek a telefonická podpora. Děkujeme za pochopení.

https://www.aponia.cz/show.php?section=navi&lang=cz

Tak zítra budou odeslány (ne)spokojeným zákazníkům verze 1.0.0.3?:D
Pavel Stancík (66)|14.1.2006 17:54
Zdravim. Ne že bych byl až tak nespokojený ,ale nová verze "BORU" by se celkem hodila. No a "aponia "zatím mlčí.:sarcastic:
petrik71_ce4you (16)|25.1.2006 13:58
Zdravm, poridil jsem si Asuse MyPal 632 a nejak na nem nemohu rozchodit Be-On-Road - "Čekám na signál z GPS", program ani GPS rozhrani v PDA nenajde, mohl by s tim nekdo pomoci zacatecnikovi? :) Diky

Pomohl soft reset, ale jen jednou. Po dalším spuštění se aplikace Be-On-road už s gps nespojilo a nejde ani vyhledat...
MLB (105)|31.1.2006 10:06
[QUOTE="Aponia Software"]Dobrý den,
znovu se omlouvám za problémy s instalací.

Obávám se, že problémy jsou způsobeny tím, že jse měl(i) nainstalovanou předchozí reálně špatnou verzi. Je třeba všechno odmazat (jak na PC - Program Files/Aponia Software, tak i na kartě Program Files/Aponia Software/Be-on-road).

Postup instalace:
1.) Instalace agenta (na WM5 je potřeba potvrdit na zařízení)
2.) Pokud Vám Wizard v okne instalace nezobrazuje žádné součásti, je třeba vybrat CD/adresář, na kterém se nachází instalační soubory (např. D:\ nebo v případě Web Package "C:\Program Files\Aponia Software\Be-on-road Web Package"
3.) Pokud chcete instalovat na SD kartu, zaškrtněte políčko pro vyhledávání výměnných zařízení a dejte aktualizovat. Na řádku "Be-on-road" zaškrtněte sloupec instalovat a zvolte cílové umístění.
4.) Po doběhnutí instalace je třeba vrátit kartu do zařízení a kliknout na aktualizovat, aby si Wizard zjistil, že je vše v pořádku nainstalované.
5.) Klikněte na aktivaci a zadejte S/N, dejte ověřit.
6.) Pokud jste produkt koupil u některého z našich dealerů, je třeba se zaregistrovat v samoobsluze na www.aponia.cz. Po registraci Vám přijdou přihlašovací údaje na zadaný e-mail. Tyto údaje vepíšete do připravených políček a dáte zaregistrovat produkt.
7.) Kliknete na tlačítko, které provádí aktivaci produktu. Pokud Wizard napíše, že aktivace proběhla v pořádku, můžete zařízení odpojit a spustit aplikaci na PDA.

Vlastnosti be-on-road:
Zde je seznam prioritních změn, které plánujeme uveřejnit v nejbližší možné době:
* routing
- zrychlení
- možnost přerušení
- ukazování reálného stavu výpočtu trasy
* změna hlášení Y křižovatek
* velikost databází
* alternativní trasa (kliknutím na tlačítko v menu, poté vyberete, jakou vzdálenost z vypočítané trasy má program "vynechat")
* vylepšení autozoom a roztažení mapy v 3D
* možnost jednoduchého vložení waypointu do trasy (při jízdě - bez nutnosti používat plánovač trasy)
* mapy Evropy

Na rozšíření a zlepšení vlastností pracujeme, budou uvolňovány jako update zdarma. Věřte, že na vývoji se usilovně pracuje, produkt se bude dál rozvíjet.


[/QUOTE]

Všechny plánované změny s nadšením očekávám, ale kdy je začnete průběžně uvolňovat?
Další dotaz je zda budou ke stažení, nebo je automaticky odešlete na CD?
Pavel Stancík (66)|31.1.2006 14:18
Zdravim. Podle vyjádření Aponie by měla vyjít nová verze ještě dnes ,nebo během zítřka. :D
Pavel Stancík (66)|2.2.2006 08:53
Zdravim.Tak a je to tady,nová verze B.O.R. již k dispozici .Podle toho,co popisují a co všechno vylepšili by to mohlo být hoodně dobré.Odpoledne stahuji a uvidíme.
MLB (105)|2.2.2006 09:44
Opět mlžení. V samoobsluze není nic k stažení a na dnešní mejl zatím nereagovali.:((
basic_ce4you (66)|2.2.2006 09:58
Stahl jsem si to hned o pulnoci a zkousel oproti prvni verzi to je jine kafe chce to ujit jeste dliouhou cestu problemy s instalaci na moji 2GB kartu i pri volnem jednom gigu hlasil ze neni misto trochu instalator zmatkoval kdyz se otevrel jinak nez hned po instalaci ale potom uz to prislo nakopiroval jsem to na kartu rucne aktivace prosla uz v pohode a samotny program se s puvodnim neda srovnavat, vetsi mapa vice detailu (stale je tam ale to osklive ohraniceni obci) rychlost je slusna d uz se pouzivat hromada zlepseni v bodech zajmu obcich atd. je to na dobre ceste verim ze tak ctvrta verze bude super
Aponia Software (31)|2.2.2006 14:11
Dobrý den,
omlouváme se za nedopatření se stažením nové verze. Položka byla špatně zanesana v databázi. Již by mělo být vše v pořádku.
martinhamr_ce4you (486)|2.2.2006 14:42
Bude cena demoverze odečtena od ceny plné verze i třeba po 3-4 měsících? Mám chuť si to vyzkoušet hned,ale nechce se mi do toho investovat teď na zimu. :?:

Trošku jsem se pouknul na be-on-road webu a musím říct že to vypadá pěkně,rozhodně lépe než Dynavix! Lepší je ta jednoduchost...
MLB (105)|3.2.2006 04:44
:) Tak staženo.
petrik71_ce4you (16)|3.2.2006 08:17
Zdravím, je tady někdo komu se to podařilo rozchodit na Asus A632? Díky za rady:?
Pavel Stancík (66)|3.2.2006 15:58
Zdravim.Tak jsem B.O.R. vyzkoušel na ostro. Oproti původní verzi hodně velký skok do předu.Nicméně chybyčky také jsou.Jednou mi zamrzl při plánování a jednou při přepočítávání trasy,kdy jsem byl nucen z trasy sjet (dvakrát za sebou).Jednou byl tak pomalej,že než spočítal trasu ,tak jsem ujel 3km po Plzni -mooc dlouho.Jinak už šlapal jak hodinky.Osobně bych uvítal tmavší pozadí displeje.Pokud dopadá na PDA více světla ,je hodně málo čitelný.Na cihle se mi nespouští BT při spuštění ˝ Boru˝ -musím ručně.Nesouhlasí udávaná rychlost se skutečnou, B.O.R. ukazuje o 3-6km méně.Zatím vše.Takže těším na další vylepšování.:))
MLB (105)|3.2.2006 16:25
No tak se mi nepovedlo vybrat při volbě cíle konkrétní položku z bodu zájmu a dále jsem uložil místo na mapě do oblíbených a pak už nenašel. Pokud to někomu z vás funguje, tak prosím o radu. Dále se mi u nás doma neukazuje nádraží, ale jinde jsem také spoustu železničních zastávek nenašel. Výhradu mám k mapovým podkladům. Stejně jako poslední verze Poketkimu obsahuje tato cestu v mém bydlišti skrz továrnu (ta cesta zde není cca 50 let) a dále silnice vedoucí přes železniční trať. Ona silnice tam končí na obou stranách trati a pod tratí je podchod pro pěší již 5 let. Jinak mi při BOR také spadnul, ale nebylo to při navigaci. Bylo to při jízdě a sledování jak rychle překresluje.
Jinak je o něco lepší, ale stále to ještě není ono. Ani všechny slibované změny nejsou v této verzi. Uvidíme co bude ve následující verzi.:D :D
Pavel Stancík (66)|3.2.2006 16:52
Zdravim.U mne zadávání bodů z mapy normálně a korektně funguje,zobrazuje se v oblíbených -zpětně to také šlape .Vyzkoušel jsem i body zájmů a vše OK -tedy na mé cihle.
la_da_ce4you (3)|3.2.2006 16:56
Nemohl by nekdo z vas zkusit nainstalovat zkusebni verzi Wayfinder a zhodnotit jak se tyto dve navygace chovají ? Ja mohu pouzivat pouze Wayf. , protoze mam jenom SE K750i a BOR mi tam nejde. Planuji nakup nejakeho jineho pristroje a nevim zda to nebudou vyhozene penize. Pokud nekdo z vas ma otestovano, dejte prosim vedet. Dekuji. :yes:
martinhamr_ce4you (486)|6.2.2006 08:53
Pánové,prosím hoďte mi sem obrázek jak vypadá mapa Veselí nad lužnicí a obec Hamr...Moc děkuji. Chci se podívat než do toho půjdu. :)
Aponia Software (31)|6.2.2006 15:59
Dobrý den,
zasílám pár obrazovek z okolí zmíněných míst, snad jsou zachyceny správně. Bohužel v této oblasti nejsou v aktuálním release (MultiNet 2005.3) zaznamenány názvy ulic.
martinhamr_ce4you (486)|6.2.2006 16:07
Děkuji,jen tam nevidím žádné názvy ulic?
Aponia Software (31)|6.2.2006 16:17
[QUOTE="martinhamr"]Děkuji,jen tam nevidím žádné názvy ulic?[/QUOTE]
Bohužel pro tato sídla nejsou jména ulic v mapových podkladech (Tele Atlas, MultiNet 2005.3) zaznamenána.
Grachus_ce4you (81)|6.2.2006 17:58
Podle tech obrazku co sem dala Aponie to vypada ta mapa o dost lepe... myslim vzhledove :) jen tak dal :yes:
martinhamr_ce4you (486)|6.2.2006 18:27
A co ten Hamr je to hned vedle vesnice Val.Asi 6km od Veselí nad Lužnicí.
Henryx (1)|6.2.2006 19:13
[QUOTE="petrik71"]Zdravím, je tady někdo komu se to podařilo rozchodit na Asus A632? Díky za rady:? [/QUOTE]

Zdravím, mně se to na mém Asus A632 zprovoznit podařilo, ovšem ne z původního instalačního CD z prosince 2005. Musel jsem se na www.aponia.cz zaregistrovat do "Samoobsluhy", zaregistrovat BOR a stáhnout poslední (únorovou) aktualizaci. Potom už šlo všechno jako po másle. Měl jsem jen problémy, pokud jsem chtěl instalovat přímo do zařízení, to nešlo a musel jsem v nastavení A632 v Připojení -> USB nastavit emulaci čtečky karet a po instalaci to vrátit na sériové spojení - aktivoval se Active Sync a instalace se dokončila. Dokonce instalátor poznal, že jsem připojený k internetu a po zadání S/N provedl aktivaci přes net.
Potom už jen chvilička laborování s nastavováním GPS (po volbě sériového GPS v aplikaci BOR a kliknutí na Vyhledat ho to našlo) a hotovo.
(Nevím, jestli je to individuální, ale u mně musí být v nastavení GPS v PDA zvolen COM5 a rychlost 4800...)
V případě dalších dotazů můžete psát na henryx@mybox.cz

Zdravím.
petrik71_ce4you (16)|7.2.2006 09:10
[QUOTE="Henryx"][QUOTE="petrik71"]Zdravím, je tady někdo komu se to podařilo rozchodit na Asus A632? Díky za rady:? [/QUOTE]

Zdravím, mně se to na mém Asus A632 zprovoznit podařilo, ovšem ne z původního instalačního CD z prosince 2005. Musel jsem se na www.aponia.cz zaregistrovat do "Samoobsluhy", zaregistrovat BOR a stáhnout poslední (únorovou) aktualizaci. Potom už šlo všechno jako po másle. Měl jsem jen problémy, pokud jsem chtěl instalovat přímo do zařízení, to nešlo a musel jsem v nastavení A632 v Připojení -> USB nastavit emulaci čtečky karet a po instalaci to vrátit na sériové spojení - aktivoval se Active Sync a instalace se dokončila. Dokonce instalátor poznal, že jsem připojený k internetu a po zadání S/N provedl aktivaci přes net.
Potom už jen chvilička laborování s nastavováním GPS (po volbě sériového GPS v aplikaci BOR a kliknutí na Vyhledat ho to našlo) a hotovo.
(Nevím, jestli je to individuální, ale u mně musí být v nastavení GPS v PDA zvolen COM5 a rychlost 4800...)
V případě dalších dotazů můžete psát na henryx@mybox.cz

Zdravím.[/QUOTE]
Dobrý den, spolupráci zažízení Asus A632 s navigací BOR se mi i díky Vašich rad podařilo rozchodit. Uuvádím popis mého nastavení.
Asus:
HW port: 5
Přenosová rychlost: 9600
B-O-R:
Typ zařízení: Sériové
Zařízení: COM5
Rychlos: 9600
Protokol: NMEA

Nutno ale podotkonout, že GPS modul se chová v Asusu A632 opravdu "nestandartně", nejprve jsem musel (dle rady Pavla Kozy, za což mu ještě jednou děkuji :) ) na zařízení spustit aplikaci TomTom GPS, počkat až se "chytnou" satelity, aplikaci ukončit a až potom se mi podařilo B-O-R dle výše uvedeného nastavení rozchodit.


Aponia Software (31)|7.2.2006 11:08
[QUOTE="martinhamr"]A co ten Hamr je to hned vedle vesnice Val.Asi 6km od Veselí nad Lužnicí.[/QUOTE]

Snad už je to to správné místo.
00121365_hamr_20060207110749_hURJ.jpg 00121365_val_20060207110814_QMmU.jpg
martinhamr_ce4you (486)|20.5.2006 06:44
Tak jse se také přidal k nadšencům a vyskoušel jsem 10denní verzi BOR.Velice jsem se na ten program těšil.Bohužel jsem se docela zklamal a při hodnocení školní stupnicí bych mu udělil známku 3- ,a to jsem velice tolerantní a nenáročný uživatel. Grafické provedení map dost slabé.Intuitivní zpracování ovládání,také nic moc.Vše by mohlo probíhat o pár kroků méně.Počítání tras,katastrofa.Stašně dlouhá doba výpočtu!Zpracování odbočovacívh šipek při jízdě,také nic moc.Prostě velké zklamání...
Mark314 (232)|20.5.2006 09:04
Tak jsem se taky odhodlal koupit si 10ti denní verzi, ale bohužel plnou už si nekoupím... protože díky mému PDA se software neuveritelne seká a je pomalý (myslí grafiku při navigaci)... je to smůla, protože se mi BOR moc zamlouvá a líbí.
MLB (105)|20.5.2006 10:09
Slečna (paní) z Aponie v telefonickém hovoru ze začátku května říkala že do konce měsíce bude velká změna, tak jsem zvědavej :D
A dále jsem se dozvěděl že jsem asi jediný komu se to kouše. :D
Pavel Stancík (66)|22.5.2006 21:07
S ˝BOREM˝ jsem už nějaký ten km najezdil a musím říci ,že na mé cihle v pohodě -neseká se.Měl jsem možnost vyzkoušet předešlý týden TOM TOM ,bohužel se mi na MDA seknul asi po 60km.Proč to jsem nezkoumal.Takže jsem Toma zatím opustil .Jinak informace z předešlého příspěvku potěšila.:))
Peta_ce4you (314)|24.5.2006 18:00
[QUOTE="MLB"]Slečna (paní) z Aponie v telefonickém hovoru ze začátku května říkala že do konce měsíce bude velká změna, tak jsem zvědavej :D
A dále jsem se dozvěděl že jsem asi jediný komu se to kouše. :D [/QUOTE]

v cem by mela spocivat, to nerikala?
Pavel Stancík (66)|4.7.2006 21:01
Zdravim. Doufám,že se nového update dočkáme.Já měl od slečny (paní) z Aponie informaci že bude v průběhu června -a zatím nic.
Možná,že by zde měl někdo z Aponie poskytnout přesnější informaci jak to z update vypadá.:disgusted:
MLB (105)|31.7.2006 14:31
Další měsíc je fuč a aktualizace také. Asi to budou velké změny a budem všichni včetně majitelů TT čučet.:D
Peta_ce4you (314)|31.7.2006 14:37
[QUOTE="MLB"]Další měsíc je fuč a aktualizace také. Asi to budou velké změny a budem všichni včetně majitelů TT čučet.:D [/QUOTE]

nebo taky zadne..
MLB (105)|31.7.2006 14:48
Začátkem měsíce jsem volal do Aponie a tvrdili že do konce měsíce vyjde změna obsahující: všechny žel trati a stanice, vody lesy háje atd ... :D
Surgical (2364)|31.7.2006 15:17
plus hory i s horakama, ne? :)
beecher (9270)|31.7.2006 15:24
Aj fujarama... :D
Aponia Software (31)|2.8.2006 14:27
Dobrý den,
omlouváme se za průtahy s vydáním nové verze. Velká část kódu aplikace byla přepsána a nyní testujeme a ladíme problémy, na které jsme během testování přišli. Z předchozí negativní zkušenosti (kterou jsme zapřičinili) raději věnujeme testování více času, aby nová verze, kterou vydáme, byla stabilní. Samozřejmě ani nás průtahy netěší - v tomto jsme "na společné lodi".

Zároveň s novou verzí stávajícím zákazníkům nabídneme možnost upgrade mapových podkladů na nejnovější verzi. Tento upgrade bude nyní oproti "běžné upgrade ceně" zvýhodněn. Dále budete mít možnost dokoupit mapy regionu SK+PL+HU+AT.

Připojuji seznam změn, na které se můžete ve verzi 1.2.0.0 v brzké době těšit.

MAPA
- měřítko mapy
- změna designu mapy
- zobrazení železnic
- odstranění překrývání názvů obcí a ulic

NAVIGACE
- nové zobrazení aktuální rychlosti (i v landscape a square módu)
- roztažení mapy ve 2D i 3D (ve 2D se již nezobrazuje modrý pruh s rychlostí)
- rychlejší překleslení mapy při navigaci
- zvětšení velikosti písma u aktuální ulice
- možnost nastavení upozornění při sjetí z trasy

VÝPOČET TRASY
- rychlejší a kvalitnější výpočet trasy
- možnost volby "rychlé" a "krátké" trasy s možností vynechání placených úseků
- zobrazení výpočtu trasy ve spodní liště
- v plánovači tras je možné uložit a načíst trasu
- možnost vypočtení uložené trasy z "Volby cíle"

POI
- zobrazení vzdušné vzdálenosti bodu od aktuální pozice
- zobrazení ikonek kategorií POI
- volba kategorie je nyní jedním klikem (pro lepší ovládání prstem)
- možnost vyhledání nejbližšího bodu
- možnost vyhledání bodů podél vyhledané trasy

REJSTŘÍKY
- aktivní volba státu
- zobrazení vzdušné vzdálenosti města/ulice od aktuální pozice
- po volbě ulice možnost volby:
- čísla domu (pokud jsou čísla dostupná)
- křižovatky
- kdekoliv
- zrychlení hledání při zapnuté GPS

OBLÍBENÉ
- možnost importu vlastních oblíbených bodů (z .csv)
- fulltextové vyhledávání

OSTATNÍ
- nastavení hlasitosti nyní nastavuje hlavní hlasitost na zařízení
- tmavé pozadí v itineráři při nočním režimu
- cyklické listování v menu
- přidána polština


------------
Další úpravy, mezi které patří:
- další zrychlení výpočtu trasy
- vodstvo, lesy, zástavba
- kompletní mapa Evropy
Tyto změny budou uveřejněny v další verzi, kterou plánujeme vydat během září 2006.
Peta_ce4you (314)|2.8.2006 14:47
[QUOTE="Aponia Software"]mapy regionu SK+PL+HU+AT.
[/QUOTE]

mapa SK bude od teleatlasu ci od conana?
Aponia Software (31)|2.8.2006 14:56
Veškeré mapy jsou od TeleAtlasu, v případě upgrade nebo nákupu nové verze budou v nejnovější verzi (čerstvé) MultiNet 2006.7, kde se pokrytí SK zase o trochu zvětšilo. Pokrytí jednotlivých států (mapky) vystavíme během nejbližších dnů na naše webové stránky.
Mark314 (232)|2.8.2006 15:50
Bude i nová verze přístupná v 10ti denním zkušebním provedení?
Aponia Software (31)|2.8.2006 17:02
[QUOTE="Mark314"]Bude i nová verze přístupná v 10ti denním zkušebním provedení?[/QUOTE]

10-ti denní zkušební verze bude i nadále k dispozici s mapou ČR. Zkušební verze obsahuje vždy nejnovější data a aplikaci.