Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 27 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 402

Téma: Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    dell ma vyborny graficky akcelerator...a complete care, coz strci fotak hrave do kapsy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...a hlavně WM 5.0 se všemi výhodami, které tu již byly popsány několikráte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    proboha,na co fotak.Mam fotaky na mobilech a nafotil jsem cca 20 fotek,v hrozne kvalite.Na PDA bych ho nechtel. ,O kapacite baterie se tu uz hodne psalo,s WM5 je to uz o nicem jinem,s TomTomem mi to jede v poho skoro 3 hodiny.Nejvetsi plus vidim v te zaruce,:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    35

    Dobry den, mozna hloupy dotaz. Kdyz u AXIM X51v tapnu na start objevi se mne nabidka programu, ktere jsou ulozeny v adresari \\windows\startup - lze tyto programy vymazat a nahradit jinymi jako mne to slo u WM 2003 ?? Diky za radu Michal Blaha
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    jestli mam na mysli to co ty,tak to se da normalne nastavim v nastaveni polozek v menu,je to standartni fce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    35

    Díky moc, už jsem to dlouho nedělal a tak jsem zapomnel Michal Blaha
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    21

    DObry den, jeden dotaz ohledne zalohovani. Drive jsem mel iPAQ 2210 a v ACTIVESYNC (na stolním PC) byla volba záloha dat. To nyní u AXIM X51v chybí. Asi není potřeba vzhledem k ukládání dat do ROM ?? Dotaz je ... jak je to se zálohovacím SW v samotném AXIMu - co a proč zálohuje a je záloha opravdu kvalitní ?? U iPAQ 2210 se mně 2 x stalo, že mně záloha nešla obnovit a musel jsem vše instalovat znovu ?? Michal Bláha
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tam je backup?

    Ne ted vazne, z AS 4.x backup zmizel diky problemum s obnovou. Nektere dodavane backup programy jsou sice fajn, ale na vlastnosti Sprite Backupu nebo Sunnysoft Backup Manageru to mit nebude.
    Nemluve o tom, ze se mi za tech par mesicu, co mam WM5 v Dellu zadny samovolny HR nestal. Pokud by byl problem s aplikacemi, jisti to SafeMode v SPB Pocket Plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sprite Backup - beta pro wm5 najdeš ji tady.
    Pozor na rozdíly - jedna verze je pro zařízení s VGA displeji, druhá pro ostatní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Brý hodně pozdní večír. Pokud jde o mé zkušenosti, tak zatím spíše kladné, zatím nezamrzlo, karta se neztratila (pravda, použil jsem ten "návod" jak bránit actovesyncu tuším a ROM je A06). Mno ale proč píšu. O bluetooth stacku od MS sem slyšel dost a je mi jasné, že na tom je dosti mizerně, nicméně, že nenašel blouetooth headset od logitechu, no dobrá, ale když nenašel ani Nokii 6310i, dost mě to narazilo (nakonec až SE630 uspěla). Zajímá mě, jestli jde něčím zvýšit počet zařízení, které lze rozpoznat (aplikace, ovladače) bez případného nějakého upgradu ROMky.

    P.S. Pokud píšu hlouposti, omlouvám se, tahle tématika je mi notně vzdálena
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pst, nikomu to nerikejte, ale snad brzy budeme mit na Dellech s WM5 Widcomm/Broadcomm BT Stack! Pracuji na tom...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    15

    Zatim doporucuji precist . Zprovoznil jsem podobne DUN i COM na S55. X51v ji sice najde, ale nenalezne zadne sluzby, tohle pomohlo a uz nemusim pouzivat irda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mne ani Nokie Series40 ani SE nedelaji zadny problem... Cimpak to asi bude?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pst, nikomu to nerikejte, ale snad brzy budeme mit na Dellech s WM5 Widcomm/Broadcomm BT Stack! Pracuji na tom...
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Uvazuji o koupi aximu a proto bych se chtel zeptat kolik je volne RAM po zakoupeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 27 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 06:53
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54