Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 27 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 402

Téma: Dell X51V - obecné zkušenosti, rady...

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    14

    Tez mohu potvrdit ze pri zapnutem BT CompactFlash prestala mizet. :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    objevil se mi problemek.Nefunguje mi SPB pocasi,nahraju aplikaci,ona se aktualizuje a vypada to o.k..Ale uz pri dalsim pripojeni se mi neaktualizuje,stale to pise ,ze neni pripojen internet.Pritom ji preinstaluji a zase se mi pouze jednou aktualizuje.
    Nevim co s tim.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    jj, s tim SPB Weather to dela vsem....bude opraveno v nove verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    87

    Reseni, ktere pouzivam ja, se jmenuje PocketWeather

    ...ktere melo mimochodem v predchozich dvou buildech taky velice nehezke problemy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    tak v tehle verzi by to uz melo byt aktualizovani pocasi opraveno...

    http://www.spbsoftwarehouse.com/downloads/beta/SpbWeather1.5_setup.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    hnedle to otestuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tak mam opet nejake nove zkusenosti s Aximem.
    Naistaloval jsem ceskou lokalizaci od Sunnysoftu,vse funguje na vybornou,ale jen do te doby,nez si chcete nastavit sit wifi stisknutim ikony v liste.Ani po usilovnem: tukani nic a nic.Tak jsem lokalizaci vypnul a uz to zase jede.To jsou veci,co?
    Druhy nesvar je ,ze po soft restartu se objevuje ikona spusteni wifi a nejde vypnout,potvurka.Musite znova restartovat.
    tak to je k dnesnimu dni vse
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Co se týká bodu jedna, tak s Tebou souhlasím. Řeším to tak, že zapínám i vypínám obě bezdrátové sítě najednou tlačítkem na boku. Je to velmi pohodlné.

    Co se týká bodu dva, nevím co máš na mysli. Mě to po Softresetu normálně naběhne, tak jak má.

    MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ta ikonka spusteni site v horni liste mi samovolne nabiha sporadicky,asi tak jednou s deseti resetu a nejde vypnout,jen dalsim resetem,ale to je ten nejmensi problemek co s WM5 mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim !
    Chtel bych si tohohle milacka poridit do auta s tomtomem, ale chtel bych se zeptat jestli existuje neco abych se mi sparoval pres BT s mobilem a ja ho mohl pouzivat jako HF. Mozna je to normalni vec a ptam se zbytecne ale pac to nevim tak se zeptam :-) A dale pak, jde to pripadne pripojit i na radio aby bylo MUTE kdyz mi nekdo vola ? Dik moc za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tuto aplikaci jsem nikde nevidel a asi ani neni,odesilani sms s pda to jo,ale telefonovat skrz mobil?To nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Toto neni mozne. Zadne PDA neposkytuje sebe pro BT jako handsfree/headset pripadne "reproduktor zvuku"...
    Nebude jednodussi pouzit BT HF a sparovat to primo s mobilem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Toto neni mozne. Zadne PDA neposkytuje sebe pro BT jako handsfree/headset pripadne "reproduktor zvuku"...
    Nebude jednodussi pouzit BT HF a sparovat to primo s mobilem?
    No jednodussi mi pride mit todle s TomTomem na pristrojovce a pouzit to jako hlasovou navigaci i s HF a nemuset k tomu mit jeste dalsi HF. Ale kdyz to nejde tak to nejde no ... skoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    to co ches umi tomtom go,ale to neni PDA ,ale primo navigace do auta
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    zdravim vsechny, mel bych maly dotaz aka typicka lama ) rozmyslim koupi pda a v podstate se rozhoduji mezi fs loox 720 a dell x51v. do karet looxe hraje integrovany fotoaparat, vetsi bateri a cena, dell ma zase novejsi system. neb se v tom tolik nevyznam, opravdu je to takove + ? dekuji za jakykoliv podnet.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 27 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 323
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 06:53
  2. SmartMaps 3.4 - obecné zkušenosti, rady a tipy
    Od Petr_J v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 13:40
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 13:14
  4. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  5. Koupe MDA Compact - obecne rady
    Od S474N v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 17-06-2005, 12:54