Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Prosim nekoho z majitelu zarizeni s WM5, zda li by otestoval instalaci SM s nove vydanym ASync 4.1. Dle meho posledniho testu to vypada, ze by mela fungovat i stara verze instalatoru. Dik za pomoc.

    Milda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    jestli mas na mysli chybu s tim, jak se ve vyberu nezobrazuji zadne mapy, tak active sync 4.1 toto nevyresil (aspon teda u mne)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    U mne to samé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Heh - nahodou sem narazim a co nevidim - rekl bych to asi takhle - udajne je to chyba, o ktere uz Aponia vi a usilovne pracuji na nove verzi, ktera by mela byt kompatibilni s WM5. K dostani by mela byt v prubehu prosince
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Polovina mesice je a mapy stale nevidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od S474N
    Polovina mesice je a mapy stale nevidim
    LOL - jses presnejsi nez hodinky - ale prosinec ma 31 dni - takze polovina mesice bude az dneska ve 12:00
    A ted vazneji - pokud to stihnou do konce roku, tak to bude furt jeste dobry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    No ja s tim tedka nejak blbnul a mapa CR me uz jede. Jenom nejedou mesta.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Tak jsem si zase blbnul a uz funguji i mesta i CR . Tak to jsem blazen .

    Jdu ted zkouset turisticke mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od S474N
    Tak jsem si zase blbnul a uz funguji i mesta i CR . Tak to jsem blazen .

    Jdu ted zkouset turisticke mapy.
    Tak klidne bys sem mohl hodit postup, vid?! Predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Takze hotovo, mam WM2005 a chodi me bez problemu SmartMaps 2.3.4 a to mam nainstalovanou celou republiku, jednotliva mesta a kompletne cele turisticke mapy.



    Postup? Vubec zadny, uz jsem to mel na karte nainstalovane z druheho PDA, dal jsem to do toho a aplikace psala, ze nevidi mapy. Tak jsem zkusil jen tak ze srandy preinstalovat ty mapy a oni se najednou objevily
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    hmmm - cili bez druheho PDA si ani neskrtnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    No to nevim, ja to normalne mel nainstalovane v Loox 720, vyndal jsem kartu, prendal a nejelo to. Tak jsem to zkusil "preinstalovat" a jede to v pohode. Zkousel jsem i verzi 2.0.3 a ta jede taky v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Mapy jsou registrovane v registru a nejakych souborech

    Tudiz nainstalovat SM a prendat kartu s mapama na zadnem PDA nejde, musi se vzdy nainstalovat vsecky mapy instalatorem aby spusteny SM navigator videl mapy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od petr22
    Mapy jsou registrovane v registru a nejakych souborech

    Tudiz nainstalovat SM a prendat kartu s mapama na zadnem PDA nejde, musi se vzdy nainstalovat vsecky mapy instalatorem aby spusteny SM navigator videl mapy
    A jaktoze S474Novi to teda jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Dle našich poznatků je důležité pro instalaci použít ActiveSync 4.1, který má podporu právě pro WM5.

    Dnes jsem bez problémů nainstaloval na Loox n500 SmartMaps 2.4; s originálním instalačním CD a AS 4.1.

    Vše jsem instaloval na kartu, SM se po instalaci objevili mezi programy.

    Jediná potíž byla v při druhém pokusu nainstalovat mapy dodatečně do RAM - pak již z programs nešly spustit, ale po opětovné přeinstalaci na kartu vše bez problémů (přeinstalace pouze aplikace, což je záležitost minuty...).

    Závěr: WM5 vyžaduje ActicveSync 4.1 pro správné zapsání aplikace do registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 15:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 22:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 18:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 20:54