SmartMaps + WM5
Ne ne......
Tyto registry klice nejsou ty co zde byly zverejneny. Tahle vetev odemyka pouze zarizeni aby se na nej daly instalovat programy bez omezeni.
Jedna se o tyto klice:
HKLM \ Security \ Policies \ Policies
values
00001001 - string=1
00001005 - string=40
00001017 - string=144
Pavel
Tyto registry klice nejsou ty co zde byly zverejneny. Tahle vetev odemyka pouze zarizeni aby se na nej daly instalovat programy bez omezeni.
Jedna se o tyto klice:
HKLM \ Security \ Policies \ Policies
values
00001001 - string=1
00001005 - string=40
00001017 - string=144
Pavel
2@kunstat: a precetl jsis co jsem psal o dva odstavce nad timto prispevkem ????
2@frogale: neni treba pitvat verlibu :-). Proste se nekomuho hodilo ze MS nektere klice v registrech zamknul pod WM5<.
2@frogale: neni treba pitvat verlibu :-). Proste se nekomuho hodilo ze MS nektere klice v registrech zamknul pod WM5<.
Tento příspěvek jsem smazal, ačkoli chápu rozhořčení z problémú s instalací na nové PDA nemohu souhlasit s propagováním nelegálního software. Navíc musím nesouhlasi s komplikacemi protože pokud je třeba přeinstalovat SmartMaps na jiné PDA je možné toto velmi rychle řewšit s dodavatelem. Basic
Tak to je i muj případ. Legálně koupené turistické mapy, na WM 2003 mi chodily bez problémů a na WM5-6 jsem je už nikdy nezprovoznil. Ze začátku jsem to zkoušel přes tu jejich samoobsluhu, různě se registrovat, produkty registrovat a výsledek dvě nuly. Držím palce.
[QUOTE="akunka"]Tak to je i muj případ. Legálně koupené turistické mapy, na WM 2003 mi chodily bez problémů a na WM5-6 jsem je už nikdy nezprovoznil. Ze začátku jsem to zkoušel přes tu jejich samoobsluhu, různě se registrovat, produkty registrovat a výsledek dvě nuly. Držím palce.[/QUOTE]
Pokud se jedná o starší verzi aplikace, která vznikla v době před uvedením WM 5.0, nemusí kompatibilita s novějším OS být zachována. Takto funguje na všech OS, nejedná se v případě aplikace SM o mimořádnou situaci. Aplikace je nadále vyvíjena a krátce po uvedení OS WM 5.0 byla samozřejmě vydána aktualizace, toto je již však 2 roky zpětně.....
Bohužel do této zcela normální situace vstupuje přechod vývoje aplikace mezi fy. Aponia a PLANstudio, čímž vznikla potřeba nových registrací, protože ze zákona není možné poskytovat informace o osobních údajích a fy. je musí získat vlastní cestou, tedy registrací. Omlouváme se za komplikace, ale opět se nejedná o problém vytvořený naší stranou.
Pokud máte potíže s přeregistrováním (o kterém fy. Aponia informovala již před 2 lety....), samozřejmě se obraťte na naši podporu, rádi Vám poradíme.
Pokud se jedná o starší verzi aplikace, která vznikla v době před uvedením WM 5.0, nemusí kompatibilita s novějším OS být zachována. Takto funguje na všech OS, nejedná se v případě aplikace SM o mimořádnou situaci. Aplikace je nadále vyvíjena a krátce po uvedení OS WM 5.0 byla samozřejmě vydána aktualizace, toto je již však 2 roky zpětně.....
Bohužel do této zcela normální situace vstupuje přechod vývoje aplikace mezi fy. Aponia a PLANstudio, čímž vznikla potřeba nových registrací, protože ze zákona není možné poskytovat informace o osobních údajích a fy. je musí získat vlastní cestou, tedy registrací. Omlouváme se za komplikace, ale opět se nejedná o problém vytvořený naší stranou.
Pokud máte potíže s přeregistrováním (o kterém fy. Aponia informovala již před 2 lety....), samozřejmě se obraťte na naši podporu, rádi Vám poradíme.
Omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, nemám čas číst těch asi 11 stránek příspěvků. Stáhl jsem si ze smartmaps.cz demo a po instalaci na iPAQ214 WM6 se stalo přesně to, o čem se tu píše na začátku. Software běží, ale nenajde mapy. Zkoušel jsem instalace do paměti i na kartu, nepomohlo nic :-((
Nevíte tedy, co s tím?
Nevíte tedy, co s tím?