Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #91
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od karlic
    Tato níže uvedená licence je i na Cykoatlas 1:75000 nebo nikoliv?

    SmartMaps 2 Navigator: START CZ Cykloatlas + Autoatlas + Praha (PPC)
    Ano, v balíčku je Cykloatlas 1:75 000, Autoatlas 1:100 000 až 1:3 mil. a přehledová mapa Evropy 1:4 mil. až 1:30 mil. + Praha
    NMavigační data jsou po ČR a SR. Slovensko je možné dokoupit kdykoliv později.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kde můžu oficiálně sosnout Smartmaps, když jsem někde potratil média?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od karlic
    Kde můžu oficiálně sosnout Smartmaps, když jsem někde potratil média?
    Zkus se oficialne obratit na vyrobce, tedy PlanStudio.

    Milda
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem včera v 10:46 hod. poslal oficiální mail do PlanStudia s požadavkem na instalačku a zatím je po 24 hodinách mrtvo. Asi mají všichni dovolenou nebo porouchaný mail server .
    Vůbec totiž nepředpokládám, že by se náhodou nechtěli bavit s legálním uživatelem :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Tak jsem si vše zde přečetl, produkt jsem viděl, líbil se mi a chtěl jsem si ho koupit právě z důvodu podpory, díky této diskusi si připadám jako v době socialismu když jsem si koupil nábytek. Divím se, že v tržní ekonomice je něco takového možné. No nic, zařídím se podle toho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    171

    Drtivá většina zákazníků je s naší podporou spokojena.

    Jedna diskuze Vám určitě nemůže dát skutečný obraz, naší snahou je opravdu spokojený zákazník.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Ma se aplikace smartmaps objevovat v s seznamu aplikaci? Pokud ano a me se neobjevuje, kde muze byt problem? Vysledkem je, ze nejsou v aplikaci videt zadne mapy. Pred hardresetem na stejnem zarizeni vse fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Pokud jsi registrován na pdamapy.cz, tak to není problém. V samoobsluze si najdi program SmartMaps Tools, nainstaluj do PDA. Pokud máš mapy a navigaci instalované na kartě, tak SM Tools umí po HR opravit zástupce SM v programech, umí zkontrolovat instalaci atd. Po HR a po provedené kontrole instalace budeš muset v SM znovu aktivovat mapy i návigaci, čísla najdeš opět v samoobsluze, pokud je nemáš někde poznamenané…
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    14

    Smart maps 2.5.x a nizsi neni problem nainstalovat na Windows Mobile 5.0. Staci pouze odemknout zarizeni. Pomoci prilozeneho (doufam) registry editoru.





    Vzhledem k tomu, ze tyto klice se nijak nevazi k SmartMaps ani jinemu SW - doufam ze tento prispevek nebude cenzurovan.

    Pavel

    ps. diky frogale za pomoc

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    14

    Proc byly smazany klice, ktere je potreba opravit??

    To uz se zde nesmi uvadet legalni veci ??

    Co takhle neco napsat kdyz to smazu ??

    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Protoze ty klice se daji pouzit pro registraci Smartmap... grrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    14

    Ne ne......

    Tyto registry klice nejsou ty co zde byly zverejneny. Tahle vetev odemyka pouze zarizeni aby se na nej daly instalovat programy bez omezeni.

    Jedna se o tyto klice:

    HKLM \ Security \ Policies \ Policies
    values

    00001001 - string=1
    00001005 - string=40
    00001017 - string=144

    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Muzes to trochu specifikovat? Ono je nejaky omezeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    ahoj mne ty mapy taky nevidi. netusis kde je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    14

    2@kunstat: a precetl jsis co jsem psal o dva odstavce nad timto prispevkem ????

    2@frogale: neni treba pitvat verlibu :-). Proste se nekomuho hodilo ze MS nektere klice v registrech zamknul pod WM5<.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 8 PrvníPrvní ... 5678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 21:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 19:54