Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 111

Téma: SmartMaps + WM5

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, takze stejny problem jako u TT, instalovat vse na kartu. A ja furt cpu program SM do Storage a mapy na kartu... Ach jo...

    SM se sice objevi mezi programy, ale mapy nevidi ani po jejich 4. preinstalaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    beecher: no uz je cas si poridit vetsi kartu, aby se ti tam vsechno vlezlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To se tam vleze uplne v pohode, ale stejne to nefunguje ani jako instalace vsechno na kartu... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    AS 4.1 samozrejme pouzivam... Mapy stejne jako SM jsem instaloval na kartu - instalovat to jinam by mi prilo jako docela plytvani mistem. Ovsem to stale nic nemeni na faktu, ze jak jsem uz rikal - SM spustit jde a funguje "akorat" nenacte mapy.. (coz si myslim, ze je vada u mapoveho software dosti podstatna )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak nejak...

    No, jelikoz se v samoobsluze pise u Trialu:
    Omlouváme se, ale současná verze není funkční pod Windows Mobile 5.0. Funkční verze bude k dispozici do poloviny prosince.
    a je 16.12., tak se ptam Aponie, uz si muzu stahnout WM5 verzi trialu SM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    beecher: jenze tam neni upresnena ta polovina, klidne to muze byt ta 'druha'
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od S474N
    beecher: jenze tam neni upresnena ta polovina, klidne to muze byt ta 'druha'
    Tak z hlasky:
    Kód:
    Omlouváme se, ale současná verze není funkční pod Windows Mobile 5.0. Funkční verze bude k dispozici do poloviny prosince.
    se mi nezda, ze by mysleli druhou polovinu

    A kdyz uz jsme u toho Be-on-road je taky od Aponie - si vlastne konkuruje se SM - vzdyt ty taky byvaly urcene pro navigaci (i kdyz uznavam, ze kdo to mysli s navigaci jenom trochu vazne, tak sahne po Be-on-road a SM bude pouzivat pouze jako turisticke mapy ap. )
    Be-on-road funguje pod WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Pánové nechte Aponii v klidu. Až jim banka potvrdí mou platbu, tak jsem zvědav na BOR.

    K té půlce měsíce - nikde není uveden rok.:dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    No hovorilo se o tom ze to bude spolu s novou verzi s velkym menu pro usnadneni ovladani prstem a ta ma byt dle novych informaci hotova v lednu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od basic
    No hovorilo se o tom ze to bude spolu s novou verzi s velkym menu pro usnadneni ovladani prstem a ta ma byt dle novych informaci hotova v lednu.
    Uprimne receno - ovladani prstem me u SM nebere - na navigaci ma byt Be-on-road (a ten vypada, ze je na ovladani jednim prstem prizpusobenej docela dobre) a SM na mapy - a mapy se prohlizeji v klidu a dvouma rukama
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tak jsem postupoval tak, jak zde bylo řečeno, stáhnul jsem si Active Sync 4.1, kopíroval adresář se Smartmaps z jiného PDA, dokonce jsem si i přenesl registry, ale nic, bludný kruh a pro mne velká záhada...

    U 718tky běhá Smartmaps a jiné jak z praku, ale u testované 520N s WM5 prostě bez úspěchu Nevíte něco nového?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    A nainstaloval si je potom jeste jednou pres ten AS ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Myslím, že jo, ale už jsem z toho tak mimo, že to celé zkusím ještě jednou.
    Jdu na to.

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    155

    Tak nic. Udělal jsem vše znova, kopie funkční Smartmapy ze 718tky, registry, reset, nová instalace.... Výsledek? Nevidí mapy. Takže smolík. Dostal jsem k testování této 520tky ještě Dynavix, ale ten jsem dal na 718tku. Chtěl jsem vyzkoušet navigaci s tou 520tkou. Zatím jsem tu integrovanou GPS zkoušel jen teď na cestě do Thomayerky v autě u GPS Tuneru. Viděla v autě přes sklo 9 satelitů, 5 zpracovávala. Ale to už je OT. Až bude někdo vědět, jak na Smartmaps u WM5, dejte prosím vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Zkus jeste HR a potom jenom cistou instalaci SmartMaps, bez prenaseni registru apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps a rw6815
    Od VVlada v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:55
  2. Slibotechna SmartMaps?
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 21:15
  3. SmartMaps
    Od Jirka K._ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 17:56
  4. Smartmaps pre SR
    Od ivanmart07 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 19:54